ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 29-3-2011 .


Το κράτος των τοποτηρητών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πολιτικάντηδων γραικύλων και ελληνόφωνων, κάνει πραγματικά κάθε μέρα σωρεία ολέθριων έργων προκειμένου να αποδείξει τα ανθελληνικά του ένστικτα. Ένστικτα που αποδεικνύουν την μεθοδευμένη κοινωνική αναλγησία και την ανύπαρκτη κρατική πρόνοια που εμφανίζεται επιλεκτικά στους πρόθυμους ραγιάδες συνεργούς του καθεστώτος και τους λαθρομετανάστες εποικιστές, όμοια ενεργούμενα του Διεθνιστικού Συστήματος.


Ένα σχέδιο για την διαμόρφωση μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδος δίχως Έλληνες εξυφαίνεται στις πλέον κρίσιμες ώρες του Ελληνικού Έθνους. Ένα σχέδιο που το γνωρίζουμε ως σκοπό του Συστήματος και τώρα πλέον βαδίζει στο τελικό του στάδιο. Όμως οι τρόποι που μετέρχονται τα γεράκια του ανθελληνισμού είναι τόσο αποκρουστικοί ώστε κάθε ανθρώπινος λόγος να μοιάζει αδύνατος να αποδώσει την τραγικότητα των στιγμών και το τερατώδες μέγεθος της απανθρωπιάς και του ανθελληνισμού. Ειδικότερα όταν οι τερατώδεις συλλήψεις σχετίζονται με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και κυρίως την προσπάθεια στέρησης του μέλλοντος των παιδιών μας.


Η τραγικότητα της φτώχιας που έχουν σκορπίσει επάνω στην Πατρίδα μας τα πολιτικά σκύβαλα του καθεστώτος έχει φτάσει στο έσχατο σημείο να στερεί από τις ελληνικές οικογένειες το πλέον στοιχειώδες αγαθό της τροφής και της ουσιαστικής αυθυπαρξίας. Η μεθοδευμένη ανέχεια έχει φτάσει ακόμη στο σημείο να χωρίσει ελληνόπουλα από τους γονείς τους εν έτει 2011. Είναι στιγμές που κυριολεκτικά χάνεις τα λόγια σου και την ψυχραιμία. Γιατί είναι πάρα πολύ σκληρό να βλέπεις μπροστά στα μάτια σου την εσωτερική γενοκτονία του λαού μας για την οποία τόσο καιρό μιλάμε και γράφουμε να παίρνει σάρκα και οστά.


Στην εκπομπή του Δήμου Βερύκιου στο ραδιοφωνικό σταθμό 98,9 στις 18 Μαρτίου 2011 ο διευθυντής κοινωνικής εργασίας και έρευνας στα Παιδικά Χωριά SOS κ. Στέργιος Σιφνιός προέβη σε συγκλονιστικές μαρτυρίες για την αλγεινή συγκυρία στην οποία βιώνουν οι ελληνικές οικογένειες. Ο κ. Σιφνιός μας είπε ότι το 2010 1000 οικογένειες παρέδωσαν τα παιδιά τους στα παιδικά χωριά SOS γιατί δεν μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό. Τα αριθμητικά δεδομένα και η αναφορά της εθνικής καταγωγής των αθώων θυμάτων της μιζέριας σε ένα καπιταλιστικό ψευτορωμέϊκο προκαλούν πρόσθετη ανατριχίλα, γιατί φανερώνουν μια σαθρή κατάσταση που προσπαθούν να αποκρύψουν τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια του Συστήματος.


Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε από τον κ. Σιφνιό ότι το 60% των πενομένων οικογενειών προέρχεται από το Κέντρο των Αθηνών. Από την πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους που θέλει να δείξει μια ψεύτικη εικόνα των Ελλήνων μαχητών της ζωής να αποδέχονται τις αυταρχικά επιβαλλόμενες θυσίες για την υπεράσπιση του πορτοφολιού των διεθνών και εντόπιων τοκογλύφων και των εμπόρων της Ελλάδος ως τάχα επιβεβλημένες και λαϊκά αποδεκτές.


Μαθαίνουμε ακόμη ότι το 80% των καταχρεωμένων οικογενειών είναι ελληνικές! Είναι οι ίδιες αυτές οικογένειες που μαζί με το σύνολο των λιγότερο ή περισσότερο χειμαζόμενων Ελλήνων ζητείται να αποδεχτούν τις δωρεάν δημόσιες παροχές και τα πλουσιοπάροχα επιδόματα μετά εργασιακών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες που φορτώνουν στις πλάτες μας οι διορισμένες νεοταξικές εξουσίες και οι αντιεξουσιαστικοί τους σύντροφοι. Είναι οι ίδιοι αυτοί Έλληνες που αν καθυστερήσουν κάποια δόση στην εφορία προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το φαγητό της ημέρας θα συρθούν στις φυλακές του καθεστώτος όταν οι χρυσοκάνθαροι πραιτοριανοί σε πολιτικά και οικονομικά πόστα θησαυρίζουν. Ενώ οι Έλληνες του καθημερινού μόχθου αποχωρίζονται τα παιδιά τους για να μην στερηθούν το δικαίωμα στη ζωή.


Το μέγεθος της κοινωνικής αναλγησίας του κράτους «μας» δεν έχει πάτο αφού ακόμη και τα ίδια τα Παιδικά Χωριά SOS αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα. Και τούτο διότι έχουν επιβληθεί δυσβάσταχτες φορολογήσεις ακόμη και στις δωρεές! Στο βίντεο αυτό http://www.dailymotion.com/video/xhoxow_yyyyyyyy-yyyyyyy-18-3-11-yyy-yyyy-yyyyyyyy_news#from=embed φαίνεται η σχετική φρίκη. Η απόλυτη χρεοκοπία του καθεστώτος.


Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η ανατροπή των ολετήρων των παιδιών μας είναι ιερός σκοπός. Η δική μας Ελλάς δεν είναι ούτε απρόσωπη ούτε προτεκτοράτο ούτε σκλαβοπάζαρο ελληνικών ψυχών. Είναι η Πατρίδα Όρθιων Ελλήνων που έχουν το απόλυτο δικαίωμα στην προστασία της ψυχικής και της σωματικής υγείας των παιδιών τους. Για την ακεραιότητα και την καθαρότητα της Ελληνικής Οικογένειας.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: