ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 4-3-2011 .

Κανένα Έθνος δεν γίνεται ούτε ξαφνικά ούτε αμαχητί σκλάβος κανενός. Δεν γίνεται ξάφνου διότι πολύ απλά έχει στοχοποιηθεί εγκαίρως είτε για λόγους γεωπολιτικής σκοπιμότητας είτε για λόγους γεωφυσικής εκμετάλλευσης. Αλλά δεν γίνεται να κατακτηθεί και αμαχητί δίχως να υπάρξει εσωτερική συνεργασία της ηγεσίας του κατακτηθέντος με τον κατακτητή. Δίχως να υπάρξει δηλαδή προδοσία. Δυστυχώς η διενέργεια εσχάτης προδοσίας ευδοκιμεί συνήθως ανάμεσα στα μεγάλα και γερά Έθνη, το δε Ελληνικό Έθνος δεν αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα αφού έχουμε γευτεί πολλές φορές τους πικρούς καρπούς και τις σκλαβιές αυτών των βρωμερών πράξεων.

Αυτό συμβαίνει διότι ένα Έθνος σαν το Ελληνικό με σημαντικές πολιτισμικές αναφορές και αυτοκρατορικές ηγεμονικές κατακτήσεις, επομένως με στερεή Παράδοση και Ιστορία, διαθέτει συμπαγές πνευματικό υπόβαθρο και πολεμική ισχύ που δεν καταβάλλεται εύκολα ή τελειωτικά. Διότι αυτό το Έθνος στηρίζεται στην ισχύ του σημαντικότερου παράγοντα που απαρτίζει μια Κοσμοκρατόρισσα Δύναμη, τον ανθρώπινο παράγοντα, δηλαδή τον ίδιο τον λαό του. Και οι ηγέτες αυτού του λαού ως παρεπόμενο φυσικής διαδικασίας προέρχονται από τα ίδια τα σπλάχνα του.

Αυτή η ισορροπία έχει ανατραπεί εδώ και πολλούς χρόνους όταν από της πτώσεως της Πόλεως κατ’ ουσία επιζούμε εν μέσω φωτεινών εξαιρέσεων με δανεικά διαφόρων τύπων. Δανεικούς ηγέτες, αναίτιους οικονομικούς δανεισμούς, δανεικούς σκοπούς. Αλλά τα δάνεια αυτά είναι η οδός της προδοσίας και του ψεύδους για την εθελούσια αιχμαλωσία και εξάλειψη του Έθνους μας. Για να εγκαταλείψουμε την Πατρίδα μας, την ιστορία μας και την ελευθερία μας με τον θάνατο του Ελληνικού Έθνους. Που πάει να πει ότι ο λαός μας έχει συναινέσει τόσο μακρό χρόνο σε μια ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ!

Χρόνια ολόκληρα οι «κακοί» φασίστες το φωνάζουμε με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Φωνάζουμε ότι οι αναίσχυντοι γραικύλοι πολιτικάντηδες πουλάνε στις ξένες «Μεγάλες Δυνάμεις» την Πατρίδα μας. Ότι θέλουν να μεταβάλλουν την Μεγάλη Ελλάδα μας σε παλλακίδα του διεθνούς κεφαλαίου και της νεοταξικής και υπερεθνικής εξουσιαστικής συμμορίας. Λέμε με όλους τους τρόπους ότι η σωτηρία της Ελληνικής Φυλής δεν θα έρθει από ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ, γνήσιο παραμάγαζο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Δεν θα μας σώσει κανένας πολιτικάντης και κανένα κόμμα που συναινεί σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες και συμφωνεί στην διάλυση της εθνικής περιουσίας, είτε την λέει αξιοποίηση είτε ξεπούλημα, είτε πουλάει δημόσια υπηρεσία είτε νησάκι είτε ιστορικό μνημείο. Γιατί εκπλήσσεται λοιπόν τώρα ο ελληνικός λαός; Τζάμπα προπαγανδίζει η τηλεόραση του Συστήματος τα παθήματα των «περιούσιων» και τις οθωμανικές «αγαθοεργίες»;

Πετάξτε στον κάλαθο των αχρήστων τα πρότυπα που μας προβάλλει η φυλή των εφήμερων ανθρωπάριων που έχουν καταλάβει τις θέσεις ευθύνης. Και έπειτα καταργήστε αυτά τα εφήμερα κουφάρια, άδεια από πατριωτισμό και ανθρώπινο συναισθηματισμό, και παραδώστε τα στον καιάδα της πολιτικής μας ιστορίας. Αυτοί θα λογοδοτήσουν ούτως ή άλλως μπροστά σε στρατοδικεία και θα λάβουν την ποινή του προδότη. Καταργήστε τον κανόνα του ανθελληνικού πολιτικού συστήματος και συστρατευθείτε με τις εξαιρέσεις αυτού του κανόνα που αποτελούν οι Έλληνες Εθνικιστές.

Ελάτε σε μια ένδοξη μυσταγωγία να ανάψουμε τις δάδες του Αιώνιου Ελληνισμού και να βρεθούμε σε μια σύναξη λαμπρών Ελλήνων Ηρώων φέρνοντας ανάμεσά μας τις θύμησες του ενδόξου παρελθόντος. Να φέρουμε ανάμεσά μας στο μίζερο σήμερα τον Λεωνίδα της Σπάρτης, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Βασίλειο Βουλγαροκτόνο, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, τον Παύλο Μελά, τον Ιωάννη Μεταξά, τον Γεώργιο Γρίβα – Διγενή, τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και όλους όσους τους συντρόφευαν άξια στην πορεία της αληθινής και χιλιοτραγουδισμένης Ελλάδος. Μιας Ελλάδος που η πτώση υπήρξε ταυτόχρονα μια τραγωδία για την χαμένη ελευθερία όλης της ανθρωπότητας. Γιατί η ελευθερία έχει κι αυτή εθνικότητα. Έχει την εθνικότητα αυτών που δίδαξαν ότι για να διαθέτεις ελευθερία πρέπει να την κατακτήσεις, έχει δηλαδή εθνικότητα ελληνική.

Μπορούμε να αναστήσουμε αυτά τα μεγάλα αναστήματα με τον ένα και μοναδικό τρόπο. Να ξαναζήσουμε και να ξαναηγηθούμε ελληνικά εφαρμόζοντας τα διδάγματα των Τρανών Ελλήνων στο τωρινό ιστορικό χρόνο. Να εφαρμόσουμε τον κυριότερο κανόνα του ελληνικού τρόπου ζωής και να δημιουργήσουμε μια Νέα και Μεγαλύτερη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Και έχοντας ξεφορτώσει την σαβούρα του πολιτικού χθες να στρωθούμε να κάνουμε αυτό που προτάσσουν οι προγονικές παρακαταθήκες, να στρωθούμε ΑΜΕΣΑ να φτιάξουμε μια ανώτερη ράτσα Ελλήνων που θα ξεπεράσει τους Πατέρες μας. Να καταλάβουμε ότι η ησυχία υπάρχει μόνο για νεκρωμένες συνειδήσεις και λαούς και να ενωθεί ο λαός μας με το σήμερα και το αύριο του Ελληνικού Έθνους, τους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Σ’ αυτή την Ελλάδα αφιερώνω τούτο το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=hb6gxCrqwuo&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: