ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η… ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


ΑΘΗΝΑ 10-10-2011.

Οι εκφραστές του πολιτικού καθεστώτος πρέπει να διαθέτουν πλέριο απόθεμα δοσιλογισμού και αναλγησίας προκειμένου να επιτύχουν τόσα βαθιά τραύματα στο Σώμα της Πατρίδος και το λαό απολύτως συνειδητά. Να προχωρούν στο βιασμό της ψυχής και στην εξάλειψη των αντοχών αξιοπρέπειας και επιβίωσης των πολιτών βαφτίζοντας τον αφανισμό σωτηρία και το ξεπούλημα μέσο σωτηρίας.

Οι πολιτικάντηδες που λυμαίνονται την εξουσία της Ελλάδος παρέχουν ως γνήσιοι υπάλληλοι της διεθνούς νεοταξικής εξουσίας ως φόρο υποταγής και πίστης προς την παγκόσμια διακυβέρνηση την εξαθλίωση των Ελλήνων την οποία μάλιστα θεωρούν αναγκαία. Θεωρούν αναγκαία την αιχμαλωσία του κυριότερου ιδεολογικού αντιπάλου της εξαφάνισης της εθνικής συνείδησης και των λαϊκών δικαιωμάτων για ελευθερία και ευημερία. Αλλά ζητούν από τον Ελληνισμό να εκλάβει αυτό τον κατοχικό εγκλωβισμό ως μονόδρομο και έγκλημα δίχως φταίχτη.

Ακούσαμε τον υπουργό δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου να παραδέχεται πως τα υπαγορευμένα μέτρα που λαμβάνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση ενάντια στο λαό είναι δυσβάσταχτα και επαχθή. Να ομολογεί ότι οδηγούν στη φτώχια και την ανεργία. Αλλά την ίδια στιγμή ο υπουργός κάνοντας χρήση του μνημονιακού «πατριωτισμού» μάς λέει πως τα επαχθή μέτρα είναι και αναγκαία για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, να μη βγούμε από το ευρώ και να μην πάμε σε μαζικές απολύσεις στο δημόσιο!

Πιστεύει τάχα ο κ. Παπαϊωάννου ότι θα «σωθεί» η χώρα αν δεν έχουν οι Έλληνες ψωμί να φάνε, αν η αγορά δεν έχει χρήμα να κινηθεί, αν τα λουκέτα δημιουργήσουν στρατιές ανέργων. Πάνω από τη φτώχια και την ανεργία των Ελλήνων τοποθετείται το ευρώ και από κοντά οι τράπεζες του Συστήματος.

Πιστεύει λοιπόν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί δίχως τους Έλληνες. Τρομοκρατεί το λαό μας με την έξοδο από την ευρωζώνη όταν παράλληλα ακούμε τους Γερμανούς τραπεζίτες να «προβλέπουν» την επιστροφή της Ελλάδος στη δραχμή. Την ίδια στιγμή και οι ίδιοι οι Γερμανοί, όπως λέγεται έντονα, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο μάρκο.

Με μια ουσιαστική διαφορά όμως. Η Γερμανία διαθέτει ακμαία παραγωγική μηχανή. Τα εργοστάσια και τα χωράφια της λειτουργούν και είναι ικανά να στηρίξουν την νομισματική αλλαγή και να θρέψουν τον γερμανικό λαό. Στην Ελλάδα τα εργοστάσια και τα χωράφια λεηλατήθηκαν και η πολιτική «μας» ηγεσία ακούει τον Γερμανό υπουργό οικονομικών να μας λέει να αφήσουμε τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και να πιάσουμε τις «μεταρρυθμίσεις», δηλαδή την αφαίμαξη λαού και πατρίδος.

Χώνουν πιο βαθιά λοιπόν οι ελληνόφωνοι εντολοδότες το λεπίδι στην καρδιά για το 2012. Βιάζονται, δίνουν άμεσες εξετάσεις στα αφεντικά τους. Προχωρούν με τις περικοπές των φαρμάκων από τη λίστα του ΙΚΑ κατά 60 εκατομμύρια ευρώ, των κοινωνικών επιδομάτων κατά 220 εκατομμύρια ευρώ, των φοροαπαλλαγών και των εκπτώσεων φόρου για τα παιδιά κατά 380 εκατομμύρια ευρώ, των αμυντικών δαπανών κατά 330 εκατομμύρια ευρώ και μια σειρά ακόμη από φοροαρπαχτές που κοστολογούνται περί τα 6,6 δις ευρώ.

Ασθενήστε, πεινάστε, μην κάνετε παιδιά, μη νοιάζεστε για στρατό και παιδεία, μην ενδιαφέρεστε για Ελλάδα. Αρκεί να σωθεί το Σύστημα. Επιπλέον οι τοκογλυφικές δυνάμεις κατοχής μάς ζητούν την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Συμβάσεως Εργασίας με τον υπουργό εργασίας Κουτρουμάνη να αμύνεται…σθεναρώς εκφράζοντας τις σοβαρότατες επιφυλάξεις του!

Στην δε εντολή για το τριετές πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων, ο Έλληνας υπουργός και πρώην εργατοπατέρας πρότεινε την προώθηση όσων προβλέπουν μηδενικές αυξήσεις, ενώ συμφώνησε στις επιχειρησιακές συμβάσεις όταν υπογράφουν «Ενώσεις Προσώπων» που εκπροσωπούν τα τρία πέμπτα των εργαζομένων μιας επιχείρησης καθώς και την επέκταση των συμβάσεων αυτών στις πολύ μικρές επιχειρήσεις. Ακόμη οι κατοχικές δυνάμεις ζήτησαν την άμεση συζήτηση για την μείωση των κατώτατων μισθών της σύμβασης σε επίπεδα τριτοκοσμικά. Πλήρης κατακρήμνιση της εργατικής πολιτικής του «κακού» Εθνικιστή Ηγέτη Ι. Μεταξά από τους «καλούς» δημοκράτες.

Λεφτά λοιπόν για τους καθημαγμένους Έλληνες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως για τους βαστάζους του καθεστώτος, όπως για τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ που λαμβάνουν από την υπουργό (α)παιδείας κ. Διαμαντοπούλου με υπουργική απόφαση για το 2011 970000 ευρώ. Χρήματα που αφορούν λέει επιχορήγηση του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ όταν έχουμε ελλείψεις σε βιβλία, δασκάλους και δουλειές.

Σύμφωνα με στοιχεία του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής, η ανεργία και τα χρέη είναι οι κύριοι λόγοι που οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην κατάθλιψη και την αυτοκτονία. Έτσι λοιπόν ένας στους πέντε ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλή οικονομική δυσχέρεια σκέπτονται να αυτοκτονήσουν. Ποσοστό τριπλάσιο σε σχέση με όσους έχουν χαμηλή οικονομική δυσχέρεια. Ανάλογα ποσοστά συμπολιτών μας δυσκολεύονται να πληρώσουν το ρεύμα, το τηλέφωνο, το δάνειο, το νοίκι και το φροντιστήριο των παιδιών τους. Τα ποσοστά αυτά αυξάνουν με γρήγορους ρυθμούς κάθε μέρα.

Κάποιοι πιστεύουν ότι η προδοσία και η απιστία δεν τιμωρούνται. Κάνουν λάθος. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό είναι αναγκαία η εξαθλίωση και η πτώση των ελληνόφωνων ηγετίσκων. Είναι η ώρα να μιλήσει η Εθνικοκοινωνική Ελλάδα του Δικαίου και της κοινωνικής συνοχής. Είναι η ώρα των Ελλήνων που θέλουν να δυναμώσουν Πατρίδα, Φυλή και Λαό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: