ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 23-10-2011.

Η επιδείνωση της θέσης του ελληνικού λαού δια της οικονομικής λεηλασίας και των αριστερών «επαναστατικών» ασκήσεων του καθεστώτος έρχεται σε μια στιγμή που η Τουρκία πιέζει την Πατρίδα μας και προκαλεί τον Στρατό μας προκειμένου να προβεί στην έναρξη καλά μελετημένης πολεμικής σύγκρουσης σε βάρος μας. Φαίνεται ότι ο διακαής πόθος του διεθνιστικού νεοταξισμού για την βέβηλη ελληνοτουρκική συγκυριαρχία στο Αιγαίο Μας δεν ευοδώνεται μετά την εκκίνηση της αξιοποιήσεως του κυπριακού φυσικού αερίου και την εμπλοκή στην περιοχή της Ρωσίας σε απάντηση των τουρκικών απειλών στην ελληνική μεγαλόνησο.

Το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για την τουρκική είσοδο έχει ατονήσει, τα διαβόητα ελληνοτουρκικά υπουργικά συμβούλια έχουν πάρει αναβολή σαν το πρωθυπουργικό ταξίδι του Παπανδρέου στις ΗΠΑ και η Τουρκία επιχειρεί να εξυπηρετήσει το υπερατλαντικό αφεντικό της. Η εξυπηρέτηση αυτή την οδηγεί στην αντικατάσταση του διαλόγου από τα όπλα την ώρα που η ελληνόφωνη κυβέρνηση υποβιβάζει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο επίπεδο της συλλογής των σκουπιδιών της μεταπολίτευσης και αρνείται να αξιοποιήσει τη ρωσική συμμαχία. Όμως στο Αιγαίο οι τουρκικές παραβιάσεις έχουν πλέον αναβαθμιστεί με την προσθήκη υπερπτήσεων άνωθεν των νησιών μας, τις εμπλοκές και την χρήση ηλεκτρονικού πολέμου.

Είδαμε σε μια περίπτωση την υπέρπτηση δύο τουρκικών F4 με την συνοδεία τεσσάρων οπλισμένων F16 και την εκτέλεση εικονικού βομβαρδισμού επάνω από τους Φούρνους και το Αγαθονήσι. Στην περιοχή έφτασαν δύο οπλισμένα ελληνικά Mirage από την Τανάγρα για την αντιμετώπιση των τουρκικών F4 με αποτέλεσμα να δεχτούν από δύο εκ των τεσσάρων τουρκικών F16 κίνηση εικονικής κατάρριψης. Στη συνέχεια κατέφτασαν άλλα δύο ελληνικά μαχητικά από την Ανδραβίδα για να ακολουθήσει σκληρή αερομαχία. Μέχρι να λήξει το πολεμικό συμβάν είχαν απογειωθεί άλλα τέσσερα ελληνικά μαχητικά.

Σε μια άλλη περίπτωση είχαμε την είσοδο έξι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, με τα τέσσερα οπλισμένα, που πέραν της παραβάσεως του FIR Αθηνών και τις πέντε παραβιάσεις του εναερίου μας χώρου, προέβησαν στην εσχάτως πάγια τακτική της εμπλοκής προκαλώντας ανοικτά τους πιλότους μας. Στις δε πολύ πρόσφατες επιχειρήσεις της τουρκικής αεροπορίας που εκτυλίχθηκαν για μια ακόμη φορά σε όλο το Αιγαίο, τόσο στο βόρειο όσο και στο ανατολικό και νότιο, οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν μαζί με τα συνήθη μαχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και ναυτικής συνεργασίας με αποτέλεσμα πολλές μονάδες μας να έχουν προβλήματα στις επικοινωνίες τους.

Και πως άραγε αντιδράει η ελληνόφωνη ηγεσία; Με την δρομολόγηση της αντεθνικής κατάργησης της Α Στρατιάς και του Α Σώματος Στρατού κατόπιν εντολής της τρόικας για λόγους οικονομίας! Με τον τρόπο αυτό μένει στρατιωτικά ακάλυπτο ολόκληρο το μέτωπο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά ακόμη και η Ελεύθερη Ήπειρος. Στο μέλλον μάλιστα πρόκειται να καταργηθούν επιπλέον το Β Σώμα Στρατού και η ιστορική 8η Μεραρχία Πεζικού στα Ιωάννινα. Και ενώ αδυνατίζει η άμυνα της πατρίδος μας στα πλέον ευαίσθητα συνοριακά σημεία, οι κατοχικές πολιτικές αρχές αφήνουν τα ελληνικά σχολεία στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο στην τύχη τους δίχως επαρκή αριθμό εκπαιδευτικών οδηγώντας τα στο κλείσιμο και τους Έλληνες μαθητές στα αλβανικά σχολεία.

Που καιρός όμως να ασχοληθούν οι πωλητές της ελληνικής γης. Όμως στο στρατόπεδο της πολεμικής αεροπορίας στην Αλίαρτο Βοιωτίας κάποιες άγνωστες «σκιές» αιφνιδίασαν και ακινητοποίησαν τον σμηνίτη σκοπό ζητώντας του επίμονα τα κλειδιά και πληροφορίες για το που είναι τα όπλα της μονάδος προκειμένου να τα αρπάξουν. Για να αποδειχτεί εν τέλει από τη μαρτυρία του σκοπού ότι οι εισβολείς που τελικά άρπαξαν μόνο το όπλο του μιλούσαν …ξένη γλώσσα!

Η συρρίκνωση των στρατιωτικών μονάδων συμπίπτει με το διάστημα που έρχονται στο φως αδιάσειστα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, τεκμηριωμένα με λήψεις από θερμικές κάμερες, που αποδεικνύουν ότι ο τουρκικός στρατός μεταφέρει με δικά του μέσα και με οργανωμένο τρόπο τους λαθρομετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην ελληνική επικράτεια. Κι αυτό όταν οι Αμερικανοί ψάχνουν να εντοπίσουν δήθεν καταπιέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα εδώ ενεργούμενα φτιάχνουν εγκαταστάσεις υποδοχής λαθρομεταναστών ακόμη και στη Θράκη ή μιλάνε για ανεξάρτητη Θράκη.

Κάποιες άλλες τοπικές Αρχές στη Σάμο συμμετέχουν σε φεστιβάλ αδελφοποιήσεων στην κατεχόμενη Ιωνία και καταθέτουν στεφάνι στο τάφο του αρχισφαγέα Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ. Στο Κουσάντασι συγκεκριμένα με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας ψευτομακεδόνων. Την ίδια στιγμή η Τουρκία στήνει στα Σκόπια τουρκικούς μειονοτικούς θύλακες προσπαθώντας να σφίξουν τον κλοιό γύρω μας και ο διαμεσολαβητής της Τουρκίας με την «Ε»Ε Μπαγίς ευχαριστεί τις ΗΠΑ, με τις οποίες οι Τούρκοι τάχα δεν τα πάνε καλά, για τη συμπαράσταση των Αμερικανών στην επιχείρηση εξευρωπαϊσμού ζητώντας μεσολάβηση για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Κύπρου.

Η Ελλάς δεν παραδίνεται, δεν συνομιλεί και δεν ξεπουλιέται στον εχθρό. Η Τουρκία μπορεί και πρέπει να συντριφτεί στις δαγκάνες της Ρωσίας. Και η Ελλάς έχει την ευκαιρία να δώσει ένα ηχηρό χαστούκι στέλνοντάς την στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας απελευθερώνοντας τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Διότι και στο πολιτικό και στο στρατιωτικό επίπεδο ο Ελληνικός Στρατός θα βαστήξει την Τιμή της Μεγάλης Ελλάδος Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: