ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΑΘΗΝΑ 25-10-2011.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση που συνθλίβει τα δικαιώματα του ελληνικού λαού σε όλα τα επίπεδα, σε πατρίδα και κοινωνία, εξυπηρετεί με όλους τους τρόπους την μετατροπή της Ελλάδος σε μια μεγάλη φυλακή ψυχών. Εκτελεί ένα συμβόλαιο αποψίλωσης των εθνικών μας χαρακτηριστικών και της Πίστης μας. Συμβόλαιο που έχει ως εντολέα το Διεθνιστικό Νεοταξισμό και εντολοδόχο – εκτελεστή το πολιτικό καθεστώς της Πατρίδος μας.

Ο συνωστισμός της τουρκικής προκλητικότητας και της «συμμαχικής» παρουσίας στα ανατολικά μας σύνορα και ο ορυμαγδός της οικονομικής λεηλασίας Πατρίδος και λαού έχουν πλέον δημιουργήσει μια απολύτως δικαιολογημένη έγερση του λαού μας. Στο βαθμό που λαμβάνει μικρή παράταση η πολεμική έκρηξη, η επιδίωξη των ελληνόφωνων σοσιαλιστικών ολετήρων είναι η διασπορά ψυχολογικής βίας, η ανάπτυξη μηχανισμών παρακολούθησης και η αιχμαλωσία του φύσει και θέσει ελεύθερου Έλληνα. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός που εξυπηρετεί το συστημικό εφεύρημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Η παρούσα κυβέρνηση είναι η πρώτη που εισήγαγε την χρήση της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στην κυβερνητική δραστηριότητα θεσμοθετώντας μάλιστα αντίστοιχο υπουργικό θώκο. Σκοπός όμως του εγχειρήματος δεν είναι η παροχή χρηστών υπηρεσιών υπέρ της εθνικής κοινότητας, αλλά η κατάχρηση των υψηλών δυνατοτήτων της τεχνολογίας. Η λειτουργία των ηλεκτρονικών καρτών ως χρηστικών μέσων εξυπηρετήσεως του δόλιου σκοπού είναι απολύτως ενδεικτική. Οι συγκεκριμένες κάρτες, όπως η προαιρετική προς το παρόν φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη που ακολουθεί, είναι εφοδιασμένες με ειδικό τσιπ ελέγχου του κατόχου και πλήρη φάκελο με τα προσωπικά του δεδομένα.

Ποιος είναι άραγε ο λόγος που πρέπει οπωσδήποτε να οδηγηθούμε στη ψηφιοποίηση των σχέσεων κράτους και πολίτη; Γιατί δεν πρέπει να ξέρουμε τα πλήρη στοιχεία του φακέλου μας και κυρίως τον κεντρικό διαχειριστή των προσωπικών μας δεδομένων; Επιφυλάσσεται μήπως ειδική συμπεριφορά στους αποδέκτες των νέων καρτών της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και στους αρνητές της ηλεκτρονικής σκλαβιάς; Είναι γεγονός ναι ή όχι ότι η διαχείριση των δεδομένων θα βρίσκεται σε σκοτεινά χέρια εντός και εκτός συνόρων, τραπεζικών και μη; Τα στοιχεία μας λένε ναι.

Και επειδή οι κάρτες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης έχουν σχέση με την αντιμετώπιση τάχα του οικονομικού προβλήματος που έχει παρεμπιπτόντως επεκταθεί διεθνώς, οι διαβόητες κάρτες έχουν σχέση και με την σχεδιαζόμενη και περιλάλητη ακόμη και από τον ελληνόφωνο πρωθυπουργεύοντα παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση. Κατάσταση που ξεκινάει από την οικονομική βάση για να επεκταθεί σύντομα σε ολόκληρο το πολιτειακό οικοδόμημα ως πολιτική διακυβέρνηση που θα καταστήσουν οι νεοταξικοί ολετήρες τελικά ως παγκόσμια διακυβέρνηση μέσα από την αντεθνική, αντιλαϊκή και αντίχριστη ενοποίηση των εθνών σε μια παγκόσμια κοινότητα.

Τι εξυπηρετεί λοιπόν η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που λουζόμαστε προκαταρκτικά εμείς οι Έλληνες σαν πειραματόζωα με την οικονομική αφαίμαξη; Τον γρήγορο και αποδοτικό έλεγχο και του τελευταίου πολίτη και την πλήρη εξάλειψη όσων αντιδρούν μένοντας πιστοί σε Θεό, Πατρίδα και Λαό. Η οικονομική αφαίμαξη είναι εξαιρετικά χρήσιμη στους τυράννους Ελληνισμού και Ανθρωπότητας προκειμένου να ασκηθεί ο ψυχολογικός εξαναγκασμός, να εγκαταλειφτεί η ασφαλής έπαλξη του Έθνους και να οδηγηθούν στην πυρά της λιμοκτονίας οι εστίες εθνικής και λαϊκής αντίστασης.

Μέσα σ’ αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο οι δοτές δυσκολίες και οι φυτευτές διενέξεις θα «αντιμετωπιστούν» με τον εξευτελιστικό έλεγχο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την καταναγκαστική ομογενοποίηση θεσμών και λαών. Τα σκόπιμα γραφειοκρατικά προβλήματα και η μεθοδευμένη φορολογική σύγχυση γενούν την υποτιθέμενη ανάγκη της φοροκάρτας. Η τρομοκρατία και η εγκληματικότητα που έφεραν τις ηλεκτρονικές κάμερες θα οδηγήσουν μέσα από την εκτράχυνση του κακού στις κάρτες του πολίτη. Για να φτάσουμε μετά στην ενοποίηση των καρτών με τις βιοθερμικές.

Οι περίφημες κάρτες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης είναι στην πραγματικότητα τα προσωπικά δεσμά του κάθε πολίτη. Ο προσωπικός αριθμός θυμίζει έντονα τον κώδικα του φυλακισμένου σε μια συμβατική φυλακή. Η δε ηλεκτρονική φυλακή έχει κι αυτή τον δικό της διακριτικό αριθμό, που όλως «συμπτωματικά» θα είναι ενιαίος. Θα αντιστοιχεί σε όλους τους σκλάβους.

Η Ορθοδοξία πολεμιέται ισοπεδωτικά και οι κράχτες της παγκοσμιοποίησης που θέλουν την έξοδο του σταυρού από το εσωτερικό της ελληνικής σημαίας πανηγυρίζουν. Ο Ελληνισμός ολόκληρος πολεμιέται ισοπεδωτικά. Οι Έλληνες Εθνικιστές πολεμιούνται επίσης αφοριστικά ως «ακροδεξιοί» από τους ακραίους της οικουμένης. Κι αυτό διότι δεν δεχόμαστε το ηλεκτρονικό φακέλωμα και την απόρριψη των Αξιών μας.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν αποδέχεται τον διεθνιστικό νεοταξισμό, την παγκόσμια ηλεκτρονική του διακυβέρνηση και το ψευτοθεό της. Εμείς πιστεύουμε στον Θεό, στον Πατριωτισμό των Ελλήνων και τη Μεγάλη Ελλάδα μας. Για την Πίστη μας στις Ελληνικές Αξίες θα δώσουμε κάθε μάχη. Αλλά η Νίκη θα είναι Ελληνική. ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: