ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 20-10-2011.

Ο «θαυμαστός» κόσμος του πολιτικού μας συστήματος και οι διαρκείς υποχωρήσεις σε όλο το φάσμα των κρατικών μας υποθέσεων, κοινωνικής και εθνικής φύσης, καταδεικνύουν την ενιαία και αδιαίρετη λειτουργία των πολιτικών δυνάμεων. Το ιδεολογικό περίβλημα και οι επουσιώδεις έως θεατρινίστικες διαφοροποιήσεις δεν πείθουν για την ύπαρξη διεξόδου της χώρας μέσα από τα καθεστωτικά κόμματα.

Στην Πατρίδα μας η ταυτόχρονη έκρηξη των περιπλοκών και των επιβουλών που αντιμετωπίζουμε στα κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά ζητήματα αποκαλύπτει την ύπαρξη μιας στενής αστικής αντίληψης που αγνοεί παντελώς τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα. Το εθνικό συμφέρον θυσιάζεται και υποχωρεί στο βωμό της βιωσιμότητας των διακρατικών ενώσεων και οργανισμών που έχουν αποκτήσει αρμοδιότητες κυβερνητικού οργάνου στη ζωή των εθνών. Και το λαϊκό συμφέρον γονατίζει και παραδίνεται στον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πολυπολιτισμικότητας και τον τοκογλυφικό χαρακτήρα μιας παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.

Το Αστικό Κράτος στην ουσία έχει παραγκωνίσει την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος και την κυρίαρχη παρουσία των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Τα εθνικά σύνορα και το ελληνικό αίμα ποδοπατούνται από τους συνεργάτες της παγκοσμιοποίησης. Η πολιτική ζωή της Πατρίδας μας λαμβάνει χώρα μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα που έχουν συγκεντρώσει τις πυκνές πληθυσμιακές μάζες στη μάχη της επιβίωσης. Η ύπαιθρος χώρα που αποτελεί την τροφό και την ασπίδα του Ελληνικού Έθνους έχει απαξιωθεί και ερημώνει συνεχώς διοικητικά, εργασιακά και εν τέλει πληθυσμιακά. Οι εκφραστές του Αστικού Κράτους δημιουργούν κενούς χώρους που επιβουλεύονται εχθροί, «σύμμαχοι» και λαθρομετανάστες. Με διεκδικήσεις, εξαγορές και εποικισμούς.

Στην κεντρική πολιτική σκηνή η εκμετάλλευση της πολιτικής κατάστασης από τις δύο πραγματικές συνιστώσες του ντόπιου νεοταξισμού, τους κομματικούς εκπροσώπους του Καπιταλισμού και της Σοσιαλδημοκρατίας, οδηγεί στην ανίερη ζεύξη εθνικών συνόρων και χρήματος. Με τις φιλελεύθερες φωνές του καπιταλισμού να αποτιμούν από κοινού με τις σοσιαλιστικές κυβερνητικές φωνές την δημόσια περιουσία σε εμπορικό είδος προς εξαγορά δήθεν χρέους και αποσιώπησης διακρατικής συρράξεως. Και τις αριστερές φωνές και τις δήθεν ευαίσθητες φωνές σοσιαλιστών «ανταρτών» να προσφέρουν φτηνά ξένα εργατικά χέρια και «λιγότερες» απώλειες εργατικών δικαιωμάτων σε σχέση με τις αρχικές τάχα αιτήσεις του νεοταξικού μινώταυρου.

Επί της ουσίας Καπιταλισμός και Σοσιαλδημοκρατία αποτελούν τους δίδυμους ολετήρες του Αστικού Κράτους. Με τον Καπιταλισμό να μετατρέπει την Πατρίδα σε φτηνή γη αποκομμένη από τη ζωή του Έθνους και τη Σοσιαλδημοκρατία να αντικαθιστά τα εθνικά εργατικά χέρια με πολυεθνικά και λαθρομεταναστευτικά συμφέροντα και μεροκάματα πείνας. Με τον ολέθριο αυτό συνδυασμό συμπιέζεται προς τα κάτω το έσχατο ίχνος εθνικής οικονομίας, ωθείται στην ανεργία και τη φτώχια ο ελληνικός λαός και εγκαταλείπεται η εθνική κυριαρχία όταν ακόμη και η εθνική άμυνα αποτιμάται με χρηματοοικονομικούς όρους. Αλλά όταν νεκρώνεται η εθνική άμυνα της χώρας την ώρα της φωτιάς, τότε ξεκινάει το παζάρι γης και πόρων. Γιατί όποιος δεν στηρίζει την κοινωνία του και δεν πολεμά, λυγίζει και πουλιέται.

Απέναντι στον σοσιαλιστικό, φιλελεύθερο, νεοφιλελεύθερο και μαρξιστικό όλεθρο του Αστικού Κράτους βρίσκεται μόνος του ο Εθνικοκοινωνισμός ως εκφραστής του Παραδοσιακού Εθνικολαϊκού Κράτους. Όταν μιλάμε για Εθνικολαϊκό Κράτος, αναφερόμαστε στην Πολιτεία που απαρτίζεται και εκφράζεται από την εθνική φυλετική κοινότητα ως παραγωγική, καταναλωτική και πληθυσμιακή οντότητα. Η Ελλάς δηλαδή ανήκει μονάχα στους Έλληνες που εργάζονται και απολαμβάνουν το εθνικό προϊόν. Στο Εθνικολαϊκό Κράτος το χρήμα το διαχειρίζονται τα ελληνικά χέρια και τα σύνορα το Ελληνικό Αίμα που ρέει στις φλέβες μας κι όχι ξένοι και ξενοκίνητοι. Πατρίδα και Στρατός είναι ελληνική υπόθεση και μόνον. Τα δικαιώματα του πολίτη και του εργαζόμενου ανήκουν μονάχα στους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Η δε Πατρίδα βρίσκεται πάνω από «συμμαχίες».

Η Ελλάς στο Εθνικολαϊκό Κράτος ασκεί αυτόνομα τις πολιτικές εξουσίες και την οικονομική και νομισματική της διαχείριση. Καμία «Ευρωπαϊκή» Ένωση και καμία παγκόσμια διακυβέρνηση δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να μοιραστούμε ξένα χρέη ή χρέη των ενταύθα πολιτικών της εγκαθέτων ή να αποδεχτούμε ρυθμίσεις και νομίσματα με καθεστώς επικυριαρχίας. Η Εθνική Κυβέρνηση ασκεί κυβερνητικά καθήκοντα, διαχειρίζεται τον εθνικό πλούτο και χρησιμοποιεί το εθνικό νόμισμα στηριγμένη στην εγχώρια παραγωγική διαδικασία από το αστικό κέντρο έως και το τελευταίο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Η Ελλάς προηγείται και έπεται η Ευρώπη ως βάση συνεργασίας των λαών κι όχι διεθνιστικής επικυριαρχίας.

Η Ελλάς μεγαλουργεί και μεγαλώνει με τα δικά της παιδιά και δεν χαρίζεται ούτε παραδίνεται. Αυτό είναι το δικό μας Εθνικολαϊκό Κράτος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού απέναντι στο Αστικό Κράτος Καπιταλιστών και Σοσιαλδημοκρατών συνομιλητών και «σωτήρων». Με τους Έλληνες για την Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: