ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA


ΑΘΗΝΑ 7-10-2011.

Το Ελληνικό Έθνος έχει υποστεί πλήθος μεθοδεύσεων προκειμένου να γονατίσει και να αφανιστεί. Έχουμε γνωρίσει πλήθος κατακτητών, γενοκτονίες, βιασμούς, παιδομαζώματα, βίαιες εκτοπίσεις πληθυσμών και άλλα παρόμοια και ειδεχθή εγκλήματα. Αποτρόπαιες πράξεις που αν τις συγκρίνουμε με σημερινές καταστάσεις όπως την λαθρομετανάστευση και την υπογεννητικότητα των Ελλήνων που βιώνουμε με την απόλυτη ευθύνη του καθεστώτος των δοσίλογων πολιτικάντηδων, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον μισελληνικό σκοπό της εξάλειψης του Ελληνικού Γένους.

Πίσω από όλες αυτές τις ύπουλες μεθόδους κρύβεται η απόπειρα της δολοφονίας, της εξάλειψης του φυλετικού ίχνους ή της αμφισβήτησης της αυτοχθονίας του λαού μας στην ίδια την πατρίδα του. Κρύβεται ακόμη η προσπάθεια της διαστρεβλώσεως της ιστορίας μας μέσα από την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που καταδεικνύουν την εθνική και φυλετική συνέχεια των Ελλήνων σε όλες τις χρονικές περιόδους έως τις ημέρες μας σε κάθε εσχατιά και λιθάρι ελληνικό. Λεύτερο και σκλαβωμένο. Και το ισχυρότερο αποδεικτικό στοιχείο σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι οι ίδιοι οι Έλληνες.

Έχει λοιπόν αμφισβητηθεί πολλές φορές και εξακολουθεί ακόμα να αμφισβητείται από επίδοξους εισβολείς, «συμμάχους» και εθνοπροδότες, σε πολιτικό και «επιστημονικό» επίπεδο, η γνησιότητα και η καθαρότητα της ελληνικότητάς μας ακουμπώντας τη σαθρή επιχειρηματολογία στα δεινά που έχουμε υποφέρει. Οι ανθέλληνες που μας περιστοιχίζουν έχουν επιπλέον προσπαθήσει να μειώσουν και τελικά να αμφισβητήσουν τόσο την ύπαρξη φυλών όσο και αυτής ταύτης της Ελληνικής Φυλής. Πασχίζουν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει ελληνικό DNA και κυρίως να πείσουν τον ίδιο τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί το μέγιστο και αντιεπιστημονικό ψεύδος προκειμένου να επιβάλουν τον πολυφυλετισμό προκειμένου να επιτύχουν την υπαγωγή της Ελλάδος στην Παγκοσμιοποίηση μέσω του αφανισμού των Ελλήνων.

Το Ελληνικό Έθνος όμως έχει τις απαραίτητες απαντήσεις και μάλιστα επενδυμένες με ακλόνητα ιστορικά και επιστημονικά επιχειρήματα. Έχει την αυθεντικότητα της ελληνικής πολιτισμικής παραδόσεως που φτάνει ατόφια από το λυκαυγές της ανθρωπότητας έως τις μέρες μας μέσα από τις γιορτές και τα έθιμα του λαού μας στα ίδια αιματοπότιστα χώματα που εξακολουθούμε να πατούμε. Και πάνω από όλα έχει το ανόθευτο Ελληνικό Αίμα που κυλάει στις φλέβες μας και την καθαρότητα του Ελληνικού Γενετικού Υλικού.

Η εθνική και φυλετική καθαρότητα των Ελλήνων τεκμαίρεται από τα αναρίθμητα θετικά πορίσματα των ερευνών γενετιστών, ανθρωπολόγων, βιολόγων και άλλων σχετικών επιστημόνων παγκοσμίως. Ανάλογη συνηγορία παρέχουν επιπλέον τα αρχαιολογικά ευρήματα που σχετίζονται με ανθρώπινους σκελετούς στον ελλαδικό χώρο, ταυτοποιώντας την σωματική ανατομία και την κρανιακή μορφολογία των προγόνων μας πανομοιότυπα με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά των σημερινών Ελλήνων.

Οι μισέλληνες του καιρού μας έχουν προσπαθήσει για πολλοστή φορά, όπως και παλαιότερα, να αποδώσουν στον ελληνικό λαό αφρικανικές καταβολές και θεωρίες μετακινήσεως των Ελλήνων από την υποσαχάρια Αφρική ταυτόχρονα με την επιχειρούμενη «μακεδονοποίηση» των Σκοπιανών και την ανάδειξη άλλων ψευτομειονοτήτων ως δήθεν ιθαγενών στοιχείων στο χώρο μας.

Πρόκειται για συνήθεις και κατευθυνόμενες ανοησίες υποτιθέμενων «ερευνών» από γνωστά ινστιτούτα σαν του «φίλου» μας του Σόρος που εξυπηρετούν μέσα από τον πολυφυλετισμό τον επιχειρούμενο διαμελισμό της Ελλάδος. Χρηματοδοτούμενες ψευτοέρευνες που βρίσκουν απέναντί τους την ιστορία, τη γεωγραφία, την ανθρωπολογία και τις γενετικές επιστήμες γιατί πολύ απλά αντιβαίνουν φύση, ανθρώπινη παρατήρηση και επιστήμη συνάμα.

Οι επιστημονικές έρευνες είναι αληθινός κόλαφος στο πρόσωπο των αμφισβητιών της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού DNA. Έρευνες των φημισμένων πανεπιστημίων του Στάνφορντ και της Πάβια αποδεικνύουν ότι το Ελληνικό DNA είναι σε ποσοστό 99,5% καθαρό και λευκό, διαπιστώνοντας χωρίς αμφιβολία την πλήρη απουσία πάσης πρόσμιξης.

Ακόμη επτά μεγάλες επιστημονικές έρευνες από Ευρωπαίους και Αμερικανούς έχουν αποτελέσει την ύλη δημοσιευμάτων με τα αποτελέσματα της αναλλοίωτης ανθρώπινης μορφολογίας του λαού μας. Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών έχουν καταδείξει όχι μόνον τις αποστάσεις από τις φαιδρές αφρικανικές και άλλες «θεωρήσεις» αλλά και τη συγγένεια του Ελληνικού Έθνους με μεγάλο αριθμό Λευκών Ευρωπαϊκών Φυλών όπως τους Βάσκους και πολλές άλλες που μπολιάστηκαν σε αίμα, γλώσσα και πολιτισμό από την Ελληνική Φυλή.

Μια ακόμη επιστημονική έρευνα επί του ζητήματος έλαβε χώρα από τον διεθνούς φήμης Έλληνα ανθρωπολόγο Πουλιανό στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Σ’ αυτήν ο κύριος καθηγητής, που παρεμπιπτόντως συναντά την απόλυτη εχθρότητα των ελληνόφωνων Αρχών, αποδεικνύει μέσα από τη μελέτη του σωματικού ύψους, του πλάτους του προσώπου, του χρώματος του δέρματος και του σχήματος των ματιών την απόλυτη βιολογική συνέχεια των Ελλήνων δια μέσου των αιώνων.

Αυτό που αποδέχτηκαν πλήθος Ρώσων επιστημόνων στην περίπτωση του κ. Πουλιανού όπως και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, το αρνούνται «προοδευτικοί» και καπιταλιστές ολετήρες του Ελληνισμού μας που «συμπτωματικά» είναι εχθροί και του Ελληνικού Εθνικισμού. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=FY-yJTDcOmc&feature=share .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: