ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ


ΑΘΗΝΑ 31-10-2011.

Το πολιτικό καθεστώς της Πατρίδος μας καταρρέει υπό το βάρος ενός ανθελληνικού σχεδιασμού που υπηρετεί αυτό. Ο σχεδιασμός αυτός είναι η προμελετημένη παράδοση της Ελλάδος άνευ αντιστάσεως στην πολιτική και την οικονομική εξουσία του διεθνιστικού νεοταξισμού. Οι γραικύλοι προσωρινοί εξουσιαστές της Πατρίδος μας προσφέρουν την εκτελεστική εξουσία και τα κλειδιά του κράτους στους εκφραστές της διαβόητης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αυτό είναι το πολιτικό συμπέρασμα της τελευταίας συνόδου κορυφής των Ευρωπαίων «συμμάχων» σε ό,τι αφορά το κούρεμα και τη βιωσιμότητα του χρέους της Ελλάδος σε αδρές γραμμές. Με τη διαφορά ότι κανείς δεν μας έχει ακόμη πει σε ποιους ακριβώς υποτίθεται πως χρωστάει η χώρα. Οι δε ηγετίσκοι που περιφέρουν τους εαυτούς τους ως απλοί ταχυδρόμοι των ξένων θελημάτων αναφέρονται διαρκώς στη βιωσιμότητα του χρέους αποφεύγοντας να αναφέρουν ότι η λεηλασία του ελληνικού λαού και η περαιτέρω συρρίκνωση της ελληνικής αγοράς εργασίας αποσκοπούν στη απάλειψη της βιωσιμότητας του Ελληνικού Έθνους.

Με άλλα λόγια η λεγόμενη βιωσιμότητα του χρέους αντιστοιχεί στη μη βιωσιμότητα του ελληνικού λαού. Τα πρόσφατα μέτρα με τις εργασιακές εφεδρείες, τις επιχειρηματικές συμβάσεις, τις συνθλίψεις των κατώτατων μισθών και συντάξεων και τα χαράτσια της ελληνικής ιδιοκτησίας που οδήγησαν στη σύνοδο κορυφής των «Ευρωπαίων» είναι το εφεύρημα εξοντώσεως της αντιστάσεως των Ελλήνων από το ελληνόφωνο καθεστώς των προσκυνημένων.

Η δε έγκαιρη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της συνόδου αρκετές μέρες πριν καν γίνει η υποτιθέμενη κρίσιμη σύνοδος και η απλή επισφράγιση αυτών καταδεικνύουν το στημένο χαρακτήρα του εγκλήματος σε βάρος μας όταν η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση βαδίζει ομοίως σε μιλημένη καταστροφή. Μάθαμε ότι οι Γερμανοί θα αναλάβουν το φορολογικό σύστημα και τις μεταρρυθμίσεις, οι Γάλλοι θα αναλάβουν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, οι Ολλανδοί τις ιδιωτικοποιήσεις, οι Φιλανδοί την επιχειρηματική ανάπτυξη. Μάθαμε ακόμη ότι ξένοι θα αναλάβουν τα σκουπίδια, την υγεία, μέχρι και τις συμβάσεις μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Βέβαια η αποδοχή της μετάβασης από την ελευθερία στην σκλαβιά των κατοχικών δυνάμεων ονομάστηκε από τον κατοχικό πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου και την σοσιαλιστική κυβέρνηση των μεταπρατών της νεοταξικής πολιτικής ως σχήμα για την παροχή τεχνογνωσίας και συμβουλών. Και μάλιστα ευπρόσδεκτο. Έτσι μας είπε μετά την ανακοίνωση του γράμματος που είχαν ήδη διαρρεύσει οι «εταίροι». Παροχή συμβουλών η μόνιμη επιτροπεία. Και η πείνα του ελληνικού λαού και των παιδιών του πως θα ονομασθεί; Εθελούσια έξοδος από την ελληνικότητά μας και από τη ζωή; Γιατί η κατοχή λέγεται μόνον κατοχή και η εσχάτη προδοσία είναι μόνον εσχάτη προδοσία. Αυτό μας συμβαίνει και οι υπεύθυνοι πρέπει οπωσδήποτε να ανατραπούν.

Ακούσαμε στις μέρες που άνοιξαν το δρόμο προς την «Ευρωπαϊκή» Σύνοδο διάφορους υπουργούς της κυβέρνησης σαν τον κ. Σκανδαλίδη και διαβάσαμε στον καθεστωτικό Τύπο την κοινοποίηση της προσφερόμενης «λύσης» μεταξύ των εκλογών και της περιλάλητης κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης. Ακούσαμε τον κ. Σκανδαλίδη να λέει ότι δεν θα ανεχθεί ξένο μπάστακα στο υπουργείο του, για να χωνέψει εν συνεχεία τις δηλώσεις του. Πληροφορηθήκαμε για το δίλημμα της ψήφισης των ληστρικών μέτρων από 151 ή από 180 βολευτές του κυνοβουλίου «μας». Με την «νέα» ΝΔ να δηλώνει πως αν συμφέρουν την Ελλάδα τα νέα μέτρα, θα τα ψηφίσει. Για να συμφωνήσουν οι καθεστωτικές δυνάμεις ότι δεν είναι απαραίτητες οι εκλογές. Γιατί θεωρούν απαραίτητο το φίμωμα του λαού.

Και έτσι, κάτω από αυτό το κλίμα φτάσαμε στο κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50%. Συμπτωματικά τάχα αυτό είναι το ποσοστό που είχαν ζητήσει τόσο το ΔΝΤ όσο και η Γερμανία, ο καλύτερος κράχτης δηλαδή του ΔΝΤ. Για να βγει εκ των υστέρων το ίδιο το ΔΝΤ και να μας πει ότι ούτε το 60% του κουρέματος δεν αρκεί για την επιδιόρθωση του ελληνικού χρέους! Με τον πρώην πρόεδρο της αμερικανικής ομοσπονδιακής τράπεζας νεοταξίτη Γκρίνσπαν να λέει σε αμερικανικό κανάλι ότι η «Ε»Ε θα καταρρεύσει υπό το βάρος των αντιθέσεων Βορά και Νότου με την καταβαράθρωση της ροής αγαθών και του βιοτικού επιπέδου.

Οι τράπεζες όμως όταν χάνουν χρήμα πάντοτε το αναπληρώνουν και με το παραπάνω με νέο χρήμα. Όταν μάλιστα η αγορά έχει χτιστεί επάνω στα τραπεζικά δάνεια για τις άμεσες ανάγκες της, τότε το αναμενόμενο σφίξιμο των δανείων και η επιτακτική είσπραξη των οφειλών από τράπεζες και κράτος θα φέρουν περισσότερα λουκέτα και ανεργία Ελλήνων. Στο μεταξύ το φαινόμενο των ημιλιπόθυμων παιδιών από την πείνα επεκτείνεται και στο Μεσολόγγι ο δήμαρχος αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία τράπεζας τροφίμων!

Το ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς είναι άκρως επικίνδυνο. Η κραυγή αγανάκτησης των Ελλήνων που εκδηλώθηκε σε ολόκληρη την χώρα μέσα από τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου ήταν η απολύτως υγιής έκφραση του λαού μας για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της Πατρίδος και της ζωής των παιδιών του. Ήταν το νέο ελληνικό Όχι στην νεοταξική κατοχή και το Ναι στην ελευθερία της Ελλάδος. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός εκφράζει αυτήν ακριβώς την Ελλάδα που στηρίζεται στα δικά της πόδια καταδικάζοντας τους πωλητές πατρίδος και λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: