ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ


ΑΘΗΝΑ 22-10-2011.

«Ελληνική Φυλή τί φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μαντρί; Αν τολμάς, έμπα και διώξτους».
Περικλής Γιαννόπουλος



Με τις φωνές και τις πρόσκαιρες αγανακτήσεις οι κλέφτες της πατρίδος και της κοινωνίας μας δεν πρόκειται να βγουν από τη ζωή μας. Και φυσικά το σάπιο πολιτικό σύστημα ούτε αναβαπτίζεται ούτε χωράει μερεμέτια. Κατεδαφίζεται. Δεν έχουμε να κάνουμε με άβουλα πρόσωπα ούτε με τυχαίες πολιτικές πράξεις. Έχουμε να κάνουμε με νεοταξικές πολιτικές μαριονέτες που έχουν μολυνθεί με τον ιό του ανθελληνισμού προκειμένου να προβούν κατόπιν εντολών στον αφελληνισμό της πατρίδος και την εξάλειψη του Ελληνισμού μας.

Μπήκαν λοιπόν οι κλέφτες στο μαντρί. Τους έδωσε μάλιστα σε πλείστες περιπτώσεις ο λαός μας τα κλειδιά στο χέρι για να κατασπαράξουν το κοπάδι και να ασελγήσουν στις υπάρξεις μας. Επετράπη δηλαδή σε ανθρώπους αποτυχημένους και ετερόφωτους να αντιμετωπίσουν τους Έλληνες σαν πρόβατα προς σφαγή που θρέφονται ολημερίς και ολονυχτίς με ξένη τροφή προκειμένου να παραδώσουν την καρδάρα με το δικό τους γάλα και στο τέλος να οδηγηθούν στη σφαγή. Και από το σφαγείο να οδηγηθούν στο τέλος της διαδρομής στο πιάτο του διεθνιστικού νεοταξισμού. Στην πείνα, στην αυτοκτονία ή στην σειρά της επόμενης διαλογής με τη λαιμαριά φορεμένη. Έτσι μας θέλουν.

Μας πάει τέτοια ατίμωση; Θέλουμε να γενούμε άραγε πάλι ραγιάδες που οδηγούνται στην καρμανιόλα σ’ ένα νέο Εικοσιένα και μια νέα Κατοχή; Κι αν τότε είχε προηγηθεί στρατιωτική κατάληψη για να μιλήσουν στο τέλος τα όπλα, τώρα τι θα πούμε; Πως λυγίσαμε υπό το βάρος των χρηματαγορών; Όταν ήδη επαληθεύεται ο Πατρός Κοσμάς ο Αιτωλός που έλεγε ότι θα έρθει καιρός που θα γυρέψουν να μας πάρουν και τη στάχτη από το τζάκι. Αλλά εμείς έλεγε ο Γέροντας να κρατήσουμε την Πίστη μας.

Για να έρθει ο μεγάλος και τραγικός Έλληνας Περικλής Γιαννόπουλος, Διαπρύσιος Κήρυκας και Πολεμιστής της Ελληνικής Φυλής, να παροτρύνει τον νωθρό Ελληνισμό της εποχής του να σηκωθεί από τον επιθανάτιο λήθαργο που τον είχε συνεπάρει. Να βάλει τις φωνές, να μαλώσει τον εύπιστο λαό μας που είχε λυγίσει από φτώχιες και ήττες που είχαν κουβαλήσει στις πλάτες του σε κοινωνία και μάχες οι πολιτικάντηδες του καιρού του. Φτυστοί σαν τους σημερινούς, για φτύσιμο και για Γουδί ομοίως.

Ζήταγε λοιπόν ο μεγάλος Διανοητής και Στρατιώτης του Ελληνικού Έθνους Περικλής Γιαννόπουλος από τους συγκαιρινούς Έλληνες να πάψουν τις κλάψες και τις γκρίνιες και αντί αυτού να πατάξουν τους κλέφτες που παρέδιδαν την Πατρίδα μας στους εχθρούς και τους «δυνατούς». Και έλεγε κατά λέξη: «Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μαντρί; Αν τολμάς, έμπα και διώξτους».

Τι ποιο φυσιολογικό από το να διώξεις τους ζωοκλέφτες και από κοντά τον κοιμισμένο τσοπάνη και τους κακούς λύκους που μπάζει για να μας ληστέψουν όλοι μαζί το βιος. Αυτό το βιος έχει καρδιά και ψυχή, το δε κόστος του υπολογίζεται σε ιδρώτα και αίμα. Είμαστε εμείς οι ίδιοι, γέννα από ψηλή γενιά μπαρουτοκαπνισμένων Ελλήνων. Και κυρίως είναι τα παιδιά μας, η Πατρίδα μας, η Πίστη μας. Πίστη όχι σε οικουμενισμούς και παγκοσμιοποιήσεις αλλά σε Θεό και σε Έλληνες λεύτερους και σε ελληνικά παιδικά χαμόγελα.

Ο Περικλής Γιαννόπουλος μας προτρέπει και σήμερα να διώξουμε τους άρπαγες της ζωής μας και του Έθνους μας από την Γη του Φωτός, την κοσμοκρατόρισσα και εκπολιτίστρια Ελλάδα Μας. Να δράξουμε το Ξίφος της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να δικάσουμε άπαξ το έγκλημα που συντελείται. Να πάψουμε επιπλέον να λειτουργούμε με τη λογική του προβάτου, σκυφτοί στα τέσσερα, μοιραία υποχείρια για θάνατο καμωμένα και ιδανικοί αυτόχειρες χωρίς νου και κρίση. Να απαλλάξουμε δια παντός την Γη Μαρτύρων και Ηρώων από τους απογόνους του Εφιάλτη με ποινή ασήκωτη. Να τελειώσουμε όσους θέλουν να μας τελειώσουν.

Ο Περικλής Γιαννόπουλος έδωσε την ίδια του τη ζωή προκειμένου να εγείρει τους μελλοθάνατους του καιρού του. Σήμερα κάποιοι άλλοι βαλτοί για του ολέθρου τα έργα στοχοποιούν τον πατριωτισμό μας και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ώστε να ενοχοποιήσουν τον λιμοκτονούντα Ελληνισμό μας. Όμως δεν πρόκειται να τους χαρίσουμε το ψωμί, τη δουλειά και τη γη μας. Τολμάμε λοιπόν και αποδιώκουμε τους ανθέλληνες που μας τριγυρίζουν. Ξεριζώνουμε τα αγκάθια και σηκώνουμε την σοδειά μιας άλλης, Κυρίαρχης και Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: