ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Το μήνυμα του Μεσολογγίου και του Απριλίου του 1941


Η ηρωική έξοδος των υπερασπιστών του Μεσολογγίου που πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της 10ης προς την 11 Απριλίου του 1821 και η εξίσου ηρωική αντίσταση των Ελλήνων στις μάχες των οχυρών προ της ελεύσεως και της τελικής νίκης των Γερμανών κατακτητών τον Απρίλη του 1941, καταδεικνύουν με τον πλέον καθαρό και γνήσια ελληνικό τρόπο ότι σε τούτο εδώ τον Τόπο Μαρτύρων και Ηρώων το Γένος μας δεν προσκυνάει ποτέ και κανένα βάρβαρο. Δεν συνομιλεί μαζί του, δεν διαπραγματεύεται και δεν αναγορεύει τους διαπραγματευτές προδότες σε κυβερνήτες.

Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός των Ελλήνων ακολουθεί τα βήματα του Ελληνισμού με Πίστη και Αφοσίωση στις θυσίες και τις παρακαταθήκες των πατέρων μας. Και ο Ελληνισμός πολεμά τον βάρβαρο και τσακίζει τους προδότες. Βαδίζει μπροστά προτιμώντας τον τιμημένο θάνατο από την ατίμωση όπως συνέβη στο Μεσολόγγι. Βαστά τα οχυρά που πίπτουν και δεν παραδίδονται. Και ύστερα άμα τύχει και περάσει ο εχθρός, τότε πάλι ο Ελληνισμός σηκώνεται όρθιος. Κάμει εθνική αντίσταση, αντεπίθεση και ανακατάληψη του μεγάλου οχυρού της Ελλάδος όπως συνέβη ενάντια στην γερμανική κατοχή. Συνεχίζει την ίδια αντίσταση απέναντι και στους ψευτοσυμμάχους και βάζει σκοπό την Νίκη χάριν της Μεγάλης Ελλάδος Μας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Έλληνες και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας θα τιμήσουν του Μεσολογγίου και των Μαχόμενων Ελλήνων ενάντια της Κατοχής. Τσακίζοντας τη σημερινή κατοχή και υψώνοντας τα λάβαρα του Ελληνισμού στο ψηλότερο σκαλί της οικουμένης. Δόξα και Τιμή στους Ήρωες του Ελληνισμού. Αυτό είναι το μήνυμα του Μεσολογγίου και του Απριλίου του 1941.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: