ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΑΘΗΝΑ 6-4-2012.

Η Ελλάς ως χώρα περικλείουσα από εχθρικά κρατικά μορφώματα που κατακρατούν ελληνικά εδάφη και έχουν περαιτέρω εδαφικές βλέψεις σε βάρος μας οφείλει να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και να αγωνίζεται για τη λευτεριά κάθε ώρα και στιγμή. Και επειδή διαθέτει πλέριο γεωφυσικό πλούτο και γεωστρατηγικό πλεονέκτημα οφείλει την πάλη για την εθνική της ανεξαρτησία και κυριαρχία να την εξελίξει σε πάλη για την ισχυροποίηση της Πατρίδος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και την υπεροπλία αυτών.

Υπεροπλία των Ενόπλων Δυνάμεων και ισχυροποίηση της Πατρίδος σημαίνει δύο πράγματα. Το ένα είναι η διάθεση των καλυτέρων οπλικών συστημάτων. Και το δεύτερο πράγμα είναι η ανάπτυξη της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας για την παραγωγή αυτών των οπλικών συστημάτων. Αν επρόκειτο μονάχα για την κατοχή των καλύτερων όπλων, θα αρκούσε ενδεχομένως η παραγγελία αυτών από χώρες που διαθέτουν καλές υποδομές, τεχνογνωσία και φιλική διάθεση απέναντι στη χώρα μας. Επειδή όμως στην πολιτική δεν υπάρχουν σταθερές συμμαχίες αλλά σταθερά συμφέροντα, κάθε παραγγελία στρατιωτικού υλικού γεννά πρόσθετες υποχρεώσεις, πιέσεις, εκβιασμούς και υποχωρήσεις στα εθνικά ζητήματα.

Οι υποχωρήσεις αυτές γεννούν με τη σειρά τους απώλεια της εθνικής κυριαρχίας που κάτω από τις πίεση των διεθνών ανταγωνισμών και τις βλέψεις των εχθρών μας είναι βέβαιο ότι θα φτάσουν στα όρια της απώλειας εθνικού εδάφους. Η Ελλάς όμως δεν προορίζεται να συρρικνωθεί αλλά να μεγαλώσει ευθύς μόλις απαλλαχθεί των επικίνδυνων πωλητών της που καμώνονται τους πολιτικούς ηγέτες. Αυτή ακριβώς είναι η πρέπουσα απάντηση και η αποστολή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Και επειδή η Ελλάς έχει στόχο να γίνει Μεγάλη Δύναμη ικανή να επηρεάζει καταστάσεις και να προασπίζεται την ιστορία και το λαό της, το ελληνικό όπλο πρέπει να παράγεται στον μέγιστο βαθμό από ελληνικά χέρια και ελληνική ύλη σε ελληνικό εργοστάσιο.

Η Ελλάς δεν πάσχει από οπλισμό και τεχνογνωσία. Διαθέτει πλούτο και στους δύο αυτούς παράγοντες των αμυντικών υποδομών. Το πρόβλημα υφίσταται στις παρεμβάσεις καθεστωτικών πολιτικών και μεσολαβητών αφού η προτίμηση του συμμαχικού «προστάτη» και του κέρδους καθορίζουν την επιλογή του όπλου που παράγουν ξένα και ανθελληνικά συμφέροντα. Στην περίπτωση αυτή ο καταστροφικός ανταγωνισμός είναι αντεθνική ενέργεια αφού στερεί στον εργαζόμενο τη δουλειά του και την Πατρίδα από την αξιοποίηση της οπλικής πρώτης ύλης που παραμένει χωμένη στα υπόγεια της ελληνικής γης για να δοθεί αργότερα από τους γραικύλους πολιτικάντηδες στους εμπόρους των εθνών.

Όλες οι αληθινά ανεξάρτητες και δυνατές χώρες του κόσμου συνεργάζονται τόσο σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων όσο και σε επίπεδο αμυντικής βιομηχανίας και στρατιωτικών εγκαταστάσεων με τις χώρες εκείνες που έχουν συναποδεχτεί συμφωνία προωθήσεως πολιτικής και εδαφικής επιρροής εκ των προτέρων με την ταυτόχρονη παρουσία και δράση. Όλες όμως έχουν εξασφαλίσει την αυτάρκειά τους στους κύριους τομείς αμύνης που αφορά οπωσδήποτε την ύπαρξη οπλικών συστημάτων που και μόνο στη θέα θα δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις αποτροπής της εισβολής στον εχθρό. Η Ελλάς διαθέτει επί παραδείγματι ικανότατες ποσότητες ουρανίου και άλλων τινών υλών ώστε να αναπτύξει πυρηνική τεχνολογία. Διαθέτουμε επιπλέον τα κατάλληλα εφόδια για να αναπτύξουμε πυραυλικά συστήματα, αντιπυραυλική άμυνα, ραντάρ, τυφέκια, ακόμη και οπλικά συστήματα εξοντώσεως του εχθρού εκ του μακρόθεν.

Ουδείς θα είχε το ανάστημα ή τη δικαιολογία να μας αποτρέψει ή να μας κάνει συστάσεις μη χρήσεως τοπικής αμυντικής βιομηχανίας και ανωτέρου στρατιωτικού εξοπλισμού. Οι κυριότεροι ανταγωνιστές μας διαθέτουν ανάλογο οπλισμό. Και σαν τέτοιους ανταγωνιστές εννοώ φυσικά την Τουρκία και τους ψευτοσυμμάχους μας που τώρα μας κάνουν τα γλυκά μάτια προκειμένου να μας κλέψουν την Πατρίδα και τα πλεονεκτήματά της. Άλλωστε η αυτόνομη εξόρυξη και η αξιοποίηση των ελληνικών ορυκτών και υδρογονανθράκων απαιτεί οπωσδήποτε την ύπαρξη εγχώριας στρατιωτικής μηχανής για λόγους αποτροπής εχθρών και ανταγωνιστών.

Επιπλέον μείζον ζήτημα δημιουργεί η ίδια η φύση της αμυντικής τεχνολογίας. Είναι γνωστή σε όλους, σχετικούς και άσχετους με τον στρατιωτικό εξοπλισμό, η τεράστια συμβολή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στον κατασκευαστικό τομέα και τα οπλικά συστήματα. Με ένα απλό πάτημα του σωστού κουμπιού από μια κονσόλα μπορεί να προκληθεί εμπλοκή σε έναν πύραυλο όπως επίσης μπορεί να μεταβληθεί η πορεία ενός στρατιωτικού αεροπλάνου με μια επέμβαση στα όργανα πλοήγησης. Τέτοιου είδους παρεμβάσεις μπορούν να συμβούν όταν τα όπλα που διαθέτεις σου τα έχει προμηθεύσει αυτός που σου ζητάει γη και ύδωρ.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η ανάπτυξη εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας είναι βασικός στόχος πολλαπλών αποστάσεων και στοχεύσεων. Είναι απολύτως σημαντική υπόθεση για την δημιουργία πολλών ελληνικών θέσεων εργασίας και για την αξιοποίηση των πλούσιων πρώτων υλών μας στην κατεύθυνση της παραγωγής ανωτάτου επιπέδου στρατιωτικού εξοπλισμού μεγάλης επάρκειας. Είναι αρωγός μέγιστος στην κατοχύρωση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της δημιουργίας της Μεγάλης Ελλάδος, αλλά και στον αποτελεσματικότερο έλεγχο και την επέκταση των ζωνών μείζονος γεωπολιτικού και ενεργειακού ενδιαφέροντος. Και φυσικά είναι αποτελεσματικός οδηγός διπλωματικών κινήσεων και συμμαχικών επιλογών υψηλής απαιτήσεως. Και προκειμένου για την Πατρίδα και το λαό μας η αμυντική πολιτική μας θα επιτευχθεί επιτυχώς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com