ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 7-4-2012.

Πρωταγωνιστική θέση στην πολιτική ζωή των ανθηρών από απόψεως ενεργειακής επάρκειας κρατών καταλαμβάνει εδώ και αρκετό καιρό η εμφάνιση επαναστάσεων δήθεν λαϊκών και εξόχως βολικών για τα νεοταξικά συμφέροντα αλλά και η εξώθηση μεγάλου κύματος λαθρομεταναστών προς αναζήτηση τάχα καλύτερης τύχης. Ωστόσο η σχέση των ψευτοεπαναστάσεων και της λαθρομετανάστευσης είναι άμεση δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός των ψευτοεπαναστατών εξάγονται λαθραία στις χώρες της Ευρώπης προκειμένου να προσφέρουν εθνοφυλετική νόθευση των οικείων πληθυσμών αλλά και ανθρώπινο δυναμικό κατάλληλο για τη δημιουργία κλίματος αναταραχών μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών, ανάλογο αυτού των περίφημων πορτοκαλί επαναστάσεων.

Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης χρειάζονται την αρπαγή των εθνικών πλουτοπαραγωγικών πόρων και τον έλεγχο των ατίθασων χωρών που αντιστέκονται στην παγκόσμια εξουσία τους. Διαλέγουν λοιπόν την πρόκληση των εσωτερικών αναταραχών με την συνεργασία τοπικών κινηματιών που επαγγέλλονται τις λαϊκές ελευθερίες και ξένων πρακτόρων, ενώ παράλληλα μας αποστέλλουν τους λοιπούς ψευτοκινηματίες για να αντικαταστήσουν τους τοπικούς πληθυσμούς με ανατρεπτικές διαδικασίες.

Θυμίζουμε τις περιπτώσεις Λιβύης και Συρίας, αλλά και την περίπτωση του Αλγερινού δολοφόνου που χτύπησε εβραϊκούς στόχους στη Γαλλία όντας σύμφωνα με ιταλικό περιοδικό πράκτορας των Γάλλων με δράση πλούσια στη Λιβύη και αλλού. Τυχούσα διάψευση ουδέποτε υπήρξε ή έγινε γνωστή. Να θυμηθούμε ακόμη τα δικά μας γεγονότα το 2008 και σε άλλες περιπτώσεις που στις διάφορες αναταραχές για λόγους αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινής γνώμης σε ολέθριες για την Πατρίδα μας περιόδους ή για λόγους τάχα ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι καθεστωτικοί αντιεξουσιαστές εξέρχονται μαζί με λαθρομετανάστες.

Στις μακρόβιες και υποτιθέμενες προεκλογικές μέρες που βιώνουμε τελευταία, τα καθεστωτικά κόμματα στο σύνολό τους, τρομοκρατημένα από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Εθνικισμού, αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Μετά από το γνωστό ζήτημα του φράκτη στον Έβρο, φτάσαμε στο ζήτημα των τριών στρατοπέδων πολυτελούς διαβιώσεως των λαθρεποίκων σε κάθε μια από τις δέκα περιφέρειες της χώρας. Δεν μιλάμε δηλαδή για την απομάκρυνση των εισβολέων σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας αλλά για την δημιουργία γκέτο αλλοδαπών στις πόλεις και τα χωριά μας.

Και ενώ οι χώροι αυτοί δεν έχουν ακόμη φτιαχτεί, οι λαθρομετανάστες έχουν μειωθεί «μαγικά» σε μεγάλο ποσοστό και προς άγνωστη κατεύθυνση. Τι μέριμνες για την ασφάλεια των Ελλήνων έχει λάβει το κατοχικό καθεστώς όταν συνεχώς ανακαλύπτονται σε διάφορες κρύπτες και θάλασσες όπλα και που χώρεσαν όλοι αυτοί οι λαθροεισβολείς;

Είναι πάρα πολύ εύκολο στην περίοδο της στημένης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και στον κόσμο να ξεσηκωθούν άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν όταν το παγκόσμιο συστημικό χρήμα χρηματοδοτεί τις παράνομες μετακινήσεις μαζών. Όταν όμως ο ελληνικός λαός έχει κάθε λόγο να ξεσηκωθεί δεδομένου ότι υπόκειται στην ανεργία και τη φτώχια προκειμένου να χάσει περιουσία και πατρίδα, τότε ο εχθρός της Ελλάδος έχει κάθε λόγο να θελήσει να προκαλέσει μια ψεύτικη επανάσταση προκειμένου να αντιμετωπίσει την αληθινή και δίκαιη επανάσταση των Ελλήνων.

Όταν μάλιστα μιλάμε για τον εχθρό της Ελλάδος, αναφερόμαστε στην κοινή μήτρα της τοκογλυφίας, του ενεργειακού σαφάρι, των «εκδημοκρατήσεων» και των απελευθερωτικών τάχα στρατών. Τον διεθνιστικό νεοταξισμό. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν να επιλέξουν ποιοι προδότες θα μας κυβερνήσουν. Αυτοί που χρηματοδοτούν τους καθεστωτικούς να δεχτούν την τουρκοφερμένη λαθρομετανάστευση. Αυτοί που θέλουν την αρπαγή της χώρας από «γείτονες» και παγκοσμιοποίηση.

Αν προσθέσουμε τους πράκτορες της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας και τους πρόθυμους οπαδούς του ντόπιου ψευτοπροοδευτισμού και ψευτοανθρωπισμού που πασχίζουν να εμπεδώσουν στην Ελλάδα το μοντέλο της ανοικτής κοινωνίας σε φυλετικό και θρησκευτικό επίπεδο, τότε μπορούμε να ερμηνεύσουμε τις αληθινές προθέσεις των κρατούντων. Τα φτηνά χέρια για όλες τις δουλειές δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους τη βρώμικη δουλειά. Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τις καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις που «αντιδρούν» για τα ληστρικά μέτρα σε βάρος του λαού μας, με μπροστάρηδες τους αριστερούς συνεργούς του Συστήματος, μιλούν γενικώς και αορίστως περί φτώχιας συμπεριλαμβάνοντας μαζί με τους λιμοκτονούντες αδελφούς μας και τους λαθροεισβολείς.

Διαμαρτύρονται οι δημοκράτες «ανθρωπιστές» χλιαρά για τα στρατόπεδα φύλαξης αλλοδαπών, αλλά δεν διαμαρτύρονται για τα τεράστια χρηματικά ποσά που βγάζουν οι ξένοι στο εξωτερικό ούτε για την ανεργία και τις απώλειες ζωής Ελλήνων που προκαλούν από κοινού τοκογλύφοι και λαθραίοι. Η μεγάλη συμπαιγνία συμπληρώνεται από την οικουμενική στήριξη του ντόπιου νεοταξισμού, ανεξαρτήτως θέσης στο κοινοβούλιο, στο πρόσωπο τόσο των λαθρομεταναστών όσο και των ελληνοφώνων ή ξενοφώνων πρακτορίσκων του Συστήματος. Τα πρώην μεγάλα κόμματα και οι ψευτοαντιδραστικοί θέλουν τα ξένα φτηνά εργατικά χέρια ως ψηφοφόρους και ρυθμιστές των ελληνικών τυχών παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους μπαχαλάκηδες που ρημάζουν τις γειτονιές καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας τους λαθραίους όταν αμφότεροι διαμαρτύρονται εσχάτως για την κακή ρατσιστική ελληνική κοινωνία.

Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να ανατρέψουν την άνοδο μιας εθνικιστικής επαναστατικής κυβερνήσεως στην πατρίδα μας στη θέση των σημερινών γραικύλων και να μετατρέψουν κατόπιν την Ελλάδα σε Λιβύη, κάνουν λάθος. Η άνοδος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα χτίσει ένα Ισχυρό Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος που θα δείξει άμεσα την έξοδο σε γραικύλους και λαθραίους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: