ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ


ΑΘΗΝΑ 9-4-2012.

Η εσωτερική γενοκτονία του ελληνικού λαού από το ολέθριο δίδυμο του κατοχικού καθεστώτος και των διεθνών τοκογλύφων απειλεί ανοικτά τον κοινωνικό ιστό και την εθνική υπόσταση της Πατρίδος. Όταν μάλιστα τα περιστατικά των αυτοκτονιών Ελλήνων έχουν πάρει πλέον διαστάσεις επιδημίας και η θλίψη έχει επικρατήσει στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, αυτό σημαίνει πως έχει σημάνει η ώρα της νεμέσεως.

Είναι οπωσδήποτε ανάγκη να γίνει βαθιά συνείδηση σε όλους μας ότι αυτό που είναι δίκαιο και αναγκαίο είναι η πραγματοποίηση μιας οργανωμένης εθνικής αντεπίθεσης κι όχι η προτίμηση της αυτοχειρίας σε καθεστώς χάους και πανικού. Οι Έλληνες μάχονται μπροστά στα τείχη της Φυλής τον εχθρό κι όχι τον εαυτό τους. Καταλαμβάνουν το κακό κράτος και το διοικούν χάριν του Ελληνικού Έθνους. Είτε δια εκλογών είτε δια Εθνικής Επαναστάσεως.

Κι αν δούμε τις απειλές που μας απευθύνουν πολιτικάντηδες και τοκογλύφοι του νεοταξισμού είτε δια μέτρων είτε δια αποκλεισμών, θα εξάγουμε ικανές απαντήσεις και συμπεράσματα. Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους απειλούν τους Έλληνες που παράγουν έργο και τον Ελληνικό Εθνικισμό που ζητά Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη. Οι διεθνείς νταβατζήδες και οι ντόπιες θεραπαινίδες προτάσσουν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τις εντολές της τρόικας προκειμένου να αποφύγουν τις εκλογές και να πετύχουν το σκοπό τους υπό το φόβο του Εθνικιστικού Κινήματος.

Οι εισβολείς λοιπόν αποφάσισαν να βάλουν χέρι στα εναπομείναντα αποθέματα Πατρίδος και λαού. Και έτσι ζητούν από τα δικά τους πολιτικά παιδιά να άρουν την προστασία των πολιτών που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα στεγαστικά δάνεια. Ζητούν αντί στο τέλος του έτους να ξεκινήσει από τον Ιούλιο η κατάσχεση των ακινήτων φυσικών και νομικών προσώπων. Ζητούν το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών για ακίνητα έως 200000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κατοικίας. Και έτσι υπολογίζουν να φτάσουν στην κατάσχεση περίπου 200000 ακινήτων και την διαβόητη εσωτερική υποτίμηση με την πτώση των τιμών και την παραχώρηση ακινήτων στις πολυεθνικές τους αντί πινακίου φακής.

Και το διαλυτικό «έργο» των ανθελλήνων, ελληνόφωνων και ξενόγλωσσων, συνεχίζεται με τα αφεντικά να ζητούν από τους πολιτικούς τους υπαλλήλους να εξαπολύσουν κύμα απολύσεων στο δημόσιο, να κλείσουν υπηρεσίες και νοσοκομεία, να μειώσουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα κατά 40%, να προβούν σε νέο πετσόκομμα των συντάξεων. Προβλέπεται επιπλέον στα αιμοβόρα οικονομικά μέτρα η κατάργηση όλων των προνοιακών επιδομάτων, η περικοπή όλων των φορολογικών απαλλαγών και η περαιτέρω μείωση των ήδη καθημαγμένων αμυντικών δαπανών όταν η Τουρκία ετοιμάζεται να μας επιτεθεί.

Στο μεταξύ έχει ήδη σχεδιαστεί η εξίσωση του φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης στο 80% του αντίστοιχου φόρου στο πετρέλαιο κίνησης. Υπολογίζεται ότι με σημερινές τιμές το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται προς 1,40 ευρώ το λίτρο, κάτι που θα αυξηθεί οπωσδήποτε με τις βλέψεις των νεοταξιτών να χτυπήσουν το Ιράν. Και επειδή δεν επαρκούν για τις Βρυξέλλες τα χαράτσια στα ακίνητα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για την επιβολή φόρου στην ιδιοκατοίκηση με συντελεστές από 10 έως 45% για ανύπαρκτα εισοδήματα.

Το κατοχικό καθεστώς ωστόσο ασχολείται με την εξυπηρέτηση των αγαπημένων του λαθρομεταναστών με την δημιουργία στρατοπέδων υποδοχής και άνετης διαβίωσης, στέλνοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να ανακόψουν τις δίκαιες αντιδράσεις των κατοίκων στην Αμυγδαλέζα που θα δεχτούν πρώτοι το πλήγμα στην περιοχή τους. Με τους λαθρομετανάστες να ζητούν μάλιστα και πληρωμή για να απολαύσουν τα γυμναστήρια των κέντρων υποδοχής. Όμως οι Έλληνες που έχουν δολοφονηθεί από κάποιους λαθρομετανάστες υπερβαίνουν τους 1700.

Οι συμπατριώτες μας που έχουν επιλέξει την οδό της αυτοκτονίας υπερβαίνουν ήδη τους 1900, απλοί μαχητές της καθημερινότητας που φεύγουν από τη ζωή δίχως κομμουνιστικές «περγαμηνές» και κάμερες. Όμως οι γραικύλοι ασχολούνται με την αποτροπή της ανόδου του Ελληνικού Εθνικισμού, όπως τους έχουν διατάξει οι «Ευρωπαίοι» τιμονιέρηδες των Βρυξελλών σαν τον Επίτροπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα που δεν αναγνωρίζει στον Εθνικισμό χώρο ύπαρξης στην σύγχρονη πολιτική και ζητάει να μην επεκτείνει η χώρα τις εισόδους των λαθραίων «λευκών» περιστερών στα στρατόπεδα υποδοχής. Και σαν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο που εκφράζει το φόβο του για την ανάδειξη ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και για τον εκφασισμό της χώρας.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμη από του βήματος του μουσείου Μπενάκη ενώπιον «αστέρων» του δικού του πνεύματος ότι δεν πρέπει να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού. Και αλλού πάλι «προειδοποιεί» τον ελληνικό λαό για τις εκλογικές αποφάσεις που έχει λάβει, συμπληρώνοντας ότι η Βουλή δεν μπορεί να γίνει χώρος υποδοχής των νοσταλγών του εκφασισμού και του ναζισμού.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός επιθυμεί να δώσει στον ελληνικό λαό μια πολιτική διοίκηση βγαλμένη από τα δικά του σπλάχνα με γνώμονα τον πατριωτισμό και την εθνικοποίηση της εργασιακής και της παραγωγικής διεργασίας. Να δώσουμε εργασία στον Έλληνα, να αξιοποιήσουμε το γεωφυσικό μας πλεονέκτημα, να εξουδετερώσουμε το φίδι του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης. Να απομακρύνουμε τα ξένα σώματα και να δημιουργήσουμε τη Μεγάλα Ελλάδα των ευημερούντων Ελλήνων μέσα από την Εθνική Αντεπίθεση ενάντια στην εθνική αυτοχειρία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: