ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 24-4-2012.

Ο Έλληνας σήμερα, καίτοι δεσμώτης των δυνάμεων του σκότους και της βαρβαρότητας δια χειρών βέβηλων και συνειδήσεων προδοτικών, αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο πάσης άθλιας υπάρξεως. Αυτός είναι ο λόγος που οι εισβολείς της πατρίδος μας επέλεξαν να εφαρμόσουν τα εξοντωτικά πολιτικά και οικονομικά τους πειράματα σε βάρος μας. Διότι δεν μπορούν να κάμψουν τον αληθή ανδρείο Έλληνα και δεν μπορούν να καταλάβουν την Ελλάδα αν δεν την εκκενώσουν από αυτόν.

Αλλά ο Επαναστάτης πατριωτικών συνειδήσεων και Εκπολιτιστής της οικουμένης είναι ζωντανός, έτοιμος να αναλάβει το ίδιο δημιουργικό του έργο. Αλίμονο σε όποιον τολμήσει να αντισταθεί στο διάβα του δικού μας Ελληνισμού. Είναι πραγματικά πολλοί οι χρόνοι που κρατήθηκε φυλακισμένο το πνεύμα και άλλοι τόσοι που σκορπίστηκε με ανήκουστη δουλικότητα η λευτεριά στους βάρβαρους με το ανύπαρκτο μπόι και τους ντόπιους υπηρέτες τους.

Όμως τούτη η προσμονή έχει γεννήσει τεράστιο ιστορικό χρέος και έχει συγκεντρώσει στα σωθικά των Ελλήνων σε Αίμα και Ψυχή τεράστια ενέργεια για το σώριασμα της παρακμής και για την Αναγέννηση της Φυλής μας. Το μεν ιστορικό χρέος συνδέεται με το ξέπλυμα της ντροπής και τον καθαρμό της πολιτικής μας ζωής δια πυρός και σιδήρου από το σαράκι του ανθελληνισμού. Και η εθνική μας ενέργεια συνδέεται με το χτίσιμο της Νέας Ελλάδος και την καινούρια πολιτισμική γέννα.

Όλα τούτα θα γενούν διά χειρών Ενωμένων Ελλήνων που δεν θα έχουν τιποτένιες και συστημικές διαφορές αλλά μονάχα αγάπη για την Πατρίδα και όρεξη για εργασία προκειμένου να προσφέρουν περισσότερα όμορφα έργα σ’ αυτήν και την οικογένειά τους. Η άμιλλα για την κατάκτηση καλύτερης θέσης στην πυραμίδα της αξιοσύνης και η άνοδος στο βάθρο που θα ορίζουν πλέον οι Άριστοι της Ελληνικής Φυλής είναι θεμελιώδεις αξίες του Εθνικοκοινωνισμού μας.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η ετοιμασία του Έθνους μας πριν πάρει τη θέση που του πρέπει μεταξύ των άλλων εθνών, πρέπει πρωτίστως να σταθούμε στα πόδια μας απαλλαγμένοι από τα βάρη της εσωτερικής κατοχής. Να σηκωθούμε όρθιοι μέσα από το βάραθρο της ανυποληψίας που έχουμε πέσει και να δώσουμε το χέρι στον εθνοφυλετικό μας αδελφό ώστε να κάνει το ίδιο, δίνοντας στο λαό μας ώθηση να ανάψει τη δάδα της επαναστατικής μας ανακάμψεως από το ένα άκρο της Πατρίδος έως το άλλο. Να νοιώσουμε βαθιά μέσα μας πως δεν είναι ταιριαστή η σκλαβιά σε λαό που κι όταν ήρθε σε επαφή με άλλους λαούς μοίρασε γνώσεως φως και λευτεριά.

Ο δρόμος για να επιφέρουμε εκ νέου και σταθερά πλέον, χωρίς πισωγυρίσματα, την Ελληνική Αναγέννηση είναι η επανάκτηση των προτερημάτων μας που βαλθήκανε να μας στερήσουν κατακτήσεις, διχόνοιες, πολιτικές διαιρέσεις και οικονομικά παιχνίδια. Να αποκλείσουμε τους τυχοδιώκτες της εξουσίας από την ζωή μας. Να γίνουμε μαχητές της Ελλάδος και του Δικαίου.

Αν κάποιος ανόητος ή βαλτός μας πει ότι δεν έχουμε τάχα δικαίωμα να αλλάξουμε τη σειρά των πολιτικών πραγμάτων και τη γαλήνη της μουχλιασμένης του βολής, θα του πούμε πως αυτός ο τόπος είναι γη μαρτύρων και ηρώων και πως η δική μας μαρτυρία ελληνισμού λέει ότι αυτός ο τόπος είναι προορισμένος να γυρίσει πάλι στα δικά του παιδιά. Να αποδιώξουμε τους ενοχλημένους μαζί με τους πωλητές πατρίδος και τους εμπόρους των εθνών σαν το επιθυμούν. Να αποδώσουμε δικαιοσύνη σε όσους μας μαγάρισαν με γρήγορο, σκληρό και αμετάκλητο τρόπο. Να σηκώσουμε ελληνική σημαία και να επιβάλλουμε ελληνικό λόγο στην κοινωνία, στην παιδεία, στην πολιτική ηγεσία.

Τώρα είναι η ώρα της δράσης και του λυτρωμού. Είναι η ώρα του ξεριζώματος κάθε σώματος βαρβαρικού και ξενοκίνητου. Να αποκτήσουμε πρωτίστως τον αυτοσεβασμό μας. Μονάχα έτσι η Πατρίδα μας θα ανέβει στο ψηλότερο βάθρο των εθνών, όταν αποδοθεί σε κείνους που της ανήκουν και της αποδίδουν αιώνια Πίστη. Όταν είναι ο καιρός του πολέμου πιάνεις το σπαθί. Και όταν επικρατήσει το Δίκαιο και η ειρήνη γεμίζεις τα εργαστήρια και τα σχολειά της Φυλής σου ψηλώνοντας Έθνος και Πολιτισμό.

Να θυμόμαστε πως πριν την επικράτηση στο εξωτερικό περιβάλλον υπάρχει η εκπαίδευση που δίδει η κοινωνία στους πολίτες της. Υπάρχει ακόμη η θυσία των Πατριωτών και η τιμωρία των προδοτών. Όπως υπήρξε στη Αρχαία Σπαρτιατική Κοινωνία η Αγωγή των νεαρών Σπαρτιατών που έθετε την προάσπιση της Φυλής πέραν των ανθρωπίνων ορίων ως ύψιστο καθήκον ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Υπήρξαν ακόμη οι Θερμοπύλες και ο Λεωνίδας απέναντι στον Πέρση, τον Εφιάλτη και τον Πολιτικάντη του καιρού εκείνου. Ακόμη και ο Αλέξανδρος πριν μεγαλουργήσει ανδρώθηκε από τον Αριστοτέλη στο φρόνημα, τις αρχές και τα γράμματα, σκόρπισε τις εστίες ανθελληνισμού, ένωσε τους Έλληνες και στερέωσε την Ελληνική Κοσμοκρατορία.

Το ζιζάνιο του πολιτικαντισμού παρέλαβε ένα γερό έθνος και το έκανε μάζα προσκυνητών του νεοταξισμού και της αθλιότητας. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός Όλων των Ελλήνων θα γκρεμίσει την αθλιότητα και δια χειρός τού Έλληνα Επαναστάτη και Εκπολιτιστή θα σηκώσει στη θέση της την Μεγάλη Ελλάδα των Ελεύθερων Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: