ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΑΧΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ


ΑΘΗΝΑ 3-4-2012.

Στο προτεκτοράτο και την τελευταία διακηρυγμένη αποικία του πλανήτη όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα μας οι ψευτοηγέτες της, οι αυτόβουλες πολιτικές προτάσεις και η ύπαρξη ιδεολογίας στα καθεστωτικά κόμματα είναι είδος εν ανεπαρκεία. Τι να τις κάνουν άλλωστε τις ιδέες οι πωλητές της πατρίδος μας αφού και τα πολιτικά τους προγράμματα ακόμη γράφονται εκτός των συνόρων. Η μόνη εργασία που εκτελούν οι πολιτικοί επιστάτες του νεοταξισμού είναι η προπαγάνδα των ανθελληνικών σχεδιασμών και η ποδηγέτηση των μαζών. Το λένε άλλωστε μόνοι τους όταν θέλουν παράταση των εκλογών προκειμένου να αποδεχτεί ο λαός τα επονείδιστα μέτρα.

Η μάχη των ιδεών που κάποτε υπήρχε ως μια αντιπαράθεση ανάμεσα στη δεξιά και την αριστερά και μετέπειτα ανάμεσα στον φιλελευθερισμό και τον σοσιαλισμό πολύ γρήγορα κατέρρευσε κάτω από την προτεραιότητα της επιβολής της παγκοσμιοποίησης σε βάρος του εθνικού κράτους. Κατέρρευσε πολύ εύκολα και απλά διότι ήταν ένα ψέμα που χρησίμευε προκειμένου να κρατήσει διαιρεμένο τον ελληνικό λαό. Όμως μια πολιτική ιδεολογία έχει νόημα και χρησιμότητα μονάχα όταν μετασχηματίζεται σε Ιδέα του Έθνους, όταν δηλαδή σχεδιάζεται από πολίτες της Εθνικής Κοινότητας και στη συνέχεια εφαρμόζεται υπέρ της ενότητος και των συμφερόντων αυτής.

Η ιδεολογία πρέπει να έχει ως σκοπό την εξυπηρέτηση της αρμονίας στις σχέσεις πολίτη και πολιτείας δίνοντας απαντήσεις στα ζητήματα της λαϊκής ευημερίας και της εθνικής αυθυπαρξίας. Σκοπός της πολιτικής προτάσεως ενός ελληνικού κόμματος είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη της Ελλάδος αλλά και η διατήρηση της βουλήσεως και της κυριαρχίας των πολιτικών μας τυχών σε χέρια ελληνικά και όχι η εκχώρηση εξουσιών σε ξένα πολιτικά κέντρα αποφάσεων και ο αποκλεισμός των φωνών και των ιδεών που υπερασπίζονται την Φυλή και το αυτεξούσιο αυτής. Κάθε ιδεολογικό μόρφωμα έξω από αυτό το πλαίσιο που οδηγεί λαό και πατρίδα στη ζητιανιά και στη διάθεση ανθελληνικών συμφερόντων αποτελεί επικίνδυνη ιδεοληψία που απειλεί το μέλλον της εθνικής κοινότητος.

Όμως τα κόμματα του κατεστημένου έχουν εγκαταλείψει τις περιττές αντιπαραθέσεις αφού πλέον οι στοχεύσεις τους είναι κοινές. Οι εντολές τους είναι να οδηγήσουν τους πολίτες που έως χθες κρατούσανε εντός των ψεύτικων διαχωριστικών γραμμών στο μεγάλο μαντρί ενός ψευτορωμέϊκου σκέτη χωματερή της οικουμένης. Ακόμη και η ελληνικότητα της πληθυσμιακής μας συνθέσεως θεωρείται σκοπός κατεδαφίσεως των πολιτικών ολετήρων. Η πολυφυλετική πανσπερμία που προωθείται δια της λαθρομεταναστεύσεως καθιστά τις ιδεολογικές αναφορές των γραικύλων υποκριτικές και ανύπαρκτες αφού πλέον για τον ντόπιο νεοταξισμό οι έννοιες Ελλάς και Έλληνες έχουν μονάχα ονομαστική και τοπογραφική αξία.

Το έτερο σκέλος της Εθνικής Ιδέας, δηλαδή το εθνικό συμφέρον, οι τυχοδιώκτες της εξουσίας έχουν φροντίσει να το βγάλουν κυριολεκτικά στο σφυρί με την επίκληση του επιτηδείως υπερδιογκωμένου χρέους. Χρωστάτε τόσα ευρώ μας λένε και η αξία του τάδε εθνικού περιουσιακού στοιχείου και του δείνα εδάφους είναι ισόποση. Πάρτε πίσω το χρέος και μας δίνετε σε αντάλλαγμα γη και ύδωρ. Αυτή η αισχρή πολιτική συναλλαγή δεν χρειάζεται μάχη ιδεών και δεν προτίθεται να δώσει καμία ανδρεία μάχη στο πεδίο της πολεμικής Τιμής και της επιθετικής διπλωματίας. Αυτή η συναλλαγή και όλες οι άλλες συναλλαγές που αναφέραμε χρειάζονται τη συνεργασία των προσκυνημένων ψευτοϊδεαλιστών.

Αν φυσικά επρόκειτο για την ενότητα των Ελλήνων και την προκοπή του έθνους, αυτή η πανστρατιά θα έπρεπε να βασιστεί στην ιδεολογική και προγραμματική σύγκλιση των εγγενών δυνάμεων και δυνατοτήτων της Φυλής μας. Μια διεργασία που θυμίζει έντονα την περίφημη ενότητα του εθνικιστικού χώρου που έχουν αναφέρει παλαιότερα κάποιοι τάχα πατριώτες δίχως όμως να την τηρήσουν οι ίδιοι. Τώρα όμως που το αυθεντικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θεριεύει κόντρα στον θάνατο των ψεύτικων ιδεών, το φάρμακο του καθεστώτος και του νεοταξικού του αφεντικού, σκέτο δηλητήριο για τον καθάριο Ελληνισμό, λέγεται κυβερνήσεις συνεργασίας.

Και όταν ακούμε κυβερνήσεις συνεργασίας, αυτό σημαίνει εξουσιαστική συμμαχία κεντροδεξιών και κεντροαριστερών εντός κοινοβουλίου και περιφρούρηση της κυβέρνησης των πάντων από τους τσιλιαδόρους της αριστεράς και τους συστημικούς ψευτοπατριώτες. Θα δούμε την εργασία να φεύγει από την εθνική εργατική τάξη, τον εθνικό πλούτο να αλλάζει χέρια και τα εθνικά μας θέματα να αποκτούν ξένους και μοχθηρούς συνιδιοκτήτες για το καλό μας. Θα δούμε ακόμη τις κυβερνήσεις συνεργασίας και δοσιλογισμού να αντιμάχονται την Ιδέα του Ελληνικού Έθνους και τον ελληνικό λαό στο πρόσωπο του Εθνικοκοινωνισμού.

Αυτή ακριβώς τη μάχη θα τη δώσουμε με πατριωτικό σθένος και αποφασιστικότητα. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό υπέρτατη δύναμη και αξία παραμένουν ισοβίως η Πατρίδα, η ελευθερία του λαού και η εθνοφυλετική του ομοιογένεια. Η μόνη παραδεκτή Ιδέα για εμάς είναι η εξελικτική συνοδοιπορία κράτους και πολίτη για την επίτευξη της εθνικής μας υπεροχής. Δεν αποδεχόμαστε καμία συγκυβέρνηση και κανένα διωγμό των εθνικών μας αξιών. Η μόνη αποδεκτή συγκυβέρνηση είναι αυτή του Ελληνικού λαού και του Εθνικοκοινωνισμού μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: