ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


ΑΘΗΝΑ 28-4-2012.

Οι πολιτικοί εκφραστές του ντόπιου νεοταξισμού και του δοσιλογισμού έχουν πολύ μεγάλο θράσος. Το στόμα τους ξερνάει χολή μεγάλη και ύβρη με την πρότυπη αρχαιοελληνική έννοια του όρου σε βάρος του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Ο λόγος είναι η απόφαση που έχει πάρει αυτός να αντισταθεί ώστε να υπερασπιστεί το ψωμί των παιδιών του και την εθνική του γη. Να βαστήξει δηλαδή σε χέρια ελληνικά οικογένεια, εργασία και πατρίδα ενάντια στο μένος της λεηλασίας σιωνιστικού νεοταξισμού και γραικύλων πολιτικάντηδων. Και επειδή οι Έλληνες δίδουν αγώνα εθνικό, οι προσκυνημένοι κοτζαμπάσηδες κάμουν εκστρατεία φόβου και απειλών.

Είναι τόσο μεγάλη η εξάρτηση των καταληψιών της ελληνικής εξουσίας και κυνηγών ανανεώσεως των λαθραίων πρωτείων από τη μήτρα του παγκόσμιου μισελληνισμού που χρησιμοποιούν άπαντες μεταξύ τους, ξέχωρα από ιδεολογικά προσωπεία, την ίδια επιχειρηματολογία με τα ξένα αφεντικά τους. Έμποροι των εθνών και τοπικοί πωλητές, τοκογλύφοι και φοροεισπράκτορες με ένα στόμα λέγουν πως αν οι Έλληνες επισφραγίσουν με τη ψήφο τους την επιθυμία να κατακτήσουν το βήμα της ελευθερίας με τις ανδρείες φωνές της ελληνικής μεγαλοσύνης, τότε θα επιλέξουν το χάος, την ακυβερνησία, την αναδουλειά και την πείνα.

Τι μέγα πάθος προδοσίας και τι ανοησία διαθέτετε απάτριδες φαυλεπίφαυλοι. Νομίζετε ότι τα πάντα μετρούνται με το χρήμα, ακόμη και οι δόσεις στις ανάσες, το φαγητό και την επιλογή του θανάτου της Φυλής. Και πιστεύετε ασπόνδυλα ανθρωποειδή ότι οι εκλογές σας είναι η μέγιστη πανάκεια και η κολυμπήθρα του εξαγνισμού. Ακόμη και η μητέρα των μαχών στην πολιτική τράπεζα των στοιχημάτων που έχετε εναποθέσει την Ελλάδα ως τρόπαιο και αξία ανταλλάξιμη με τους θώκους σας.

Αλλά ο δικός μας πόλεμος είναι αλλοτινός. Ρομαντικός, άγριος και ανυποχώρητος, πραγματικά κι όχι στημένα ανένδοτος αγών. Είναι ο δικός μας Εθνικιστικός Αγών για δυνατή πατρίδα και εύρωστο λαό. Ο δικός μας πόλεμος δεν διεξάγεται σε κανένα ενεχυροδανειστήριο αξιών γιατί διεξάγεται με οδηγό και μπροστάρη αυτές ακριβώς τις Ελληνικές Αξίες.

Στόχος μας είναι η απαλλαγή της Πατρίδος από τους ξένους εισβολείς και τους εσωτερικούς εκμαυλιστές με τον ίδιο σκληρό και τελειωτικό τρόπο. Οι εκλογές του Συστήματος είναι μια και μόνον μάχη μέχρι τη τελική διαδρομή της Νίκης. Μάχη που αν χρειαστεί θα δοθεί ακόμη και από τα ψηλόκορφα βουνά της ελληνικής πατρίδος αν μας πουν πως είμαστε παράνομοι για την αγάπη στην Ελληνική Φυλή.

Νίκη θα είναι η ανάληψη των τυχών του Έθνους από χέρια ελληνικά σε όλους τους τομείς. Στο κράτος, την εργασία και την κοινωνία. Νίκη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι το μεγάλωμα της Ελλάδος, το άπλωμα της παραγωγικής διαδικασίας με την εργασία και του έσχατου των Ελλήνων, ο πολλαπλασιασμός των ελληνοπαίδων και η ανατροφή τους με ελληνική γνώση και πλέρια ευτυχία. Είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης καθημερινά, δίχως αναπαμό, ώστε να ανοίξουμε την οδό του Ελληνισμού σε ορίζοντες ανεξαρτησίας και εθνικής ηγεμονίας. Είναι η απελευθέρωση των Ελλήνων και στην τελευταία σκλάβα ελληνική πατρίδα.

Επιθυμία μας είναι να μην αφήσουμε πίσω μας τη σπορά του κακού και ξένα σώματα ανάμεσά μας. Να πυργώσουμε γερά την άμυνα του Ελληνικού Έθνους και μέσα από τα τείχη να εξασφαλίσουμε επάρκεια αγαθών και αποθεμάτων ψυχικών. Το ψωμί, το τουφέκι και η παιδεία να βγουν από ζυμωτήρια του αιώνιου ελληνισμού μας.

Ο πατριωτισμός μας θα είναι το αναμφισβήτητο εφόδιο ζωής κι όχι σημαία ευκαιρίας σαν αυτή του σάπιου καθεστώτος. Ο εθνικισμός μας θα παραμερίσει τους θρασείς επικριτές που τολμούν να βγάζουν γλώσσα επειδή θέλουμε καθαρή ελληνική γέννα και πολιτισμική ανάταση της πατρίδος. Ο δικός μας εθνικιστικός αγών ζητάει ψυχή αλύγιστη και πίστη άσβεστη στην Ελληνική Ιδέα. Με μπροστάρηδες τους Άριστους της Φυλής σε ήθος και ικανότητα και Έλληνες παθιασμένους για σύγχρονα έργα άφθαστου ελληνικού μεγαλείου.

Μέλημά μας είναι η καλλιέργεια της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συντροφικότητας στα πλαίσια του εθνοφυλετικού κράτους ώστε με πνεύμα ενότητας να επιλύουμε τις υλικές και οικονομικές μας ανάγκες μέσα στη δική μας αυλή κι όχι στις αυλές των «συμμαχικών» γυρολόγων. Να καταστήσουμε το πρόβλημα του πολίτη ζήτημα προς επίλυση της Εθνικής Κοινότητος. Και ύστερα να εναρμονίσουμε τα συμφέροντα του κράτους και του λαού που δεν θα διαχωρίζονται πλέον με το σημερινό τείχος ξένων εξυπηρετήσεων και δουλειών αλλά θα γίνουν ένα ενιαίο σώμα στο πρόσωπο του εθνικού συμφέροντος που θα γκρεμίσει το τείχος καταπλακώνοντας ξένους, ξενοκίνητους και ξενόψυχους υβριστές της Ελληνικής Φυλής.

Ο δικός μας Εθνικιστικός Αγών δίδεται αυστηρώς μονάχα για μια Μεγάλη Ελλάδα με Έλληνες γεμάτους καθάριο και πλέριο ελληνισμό στο αίμα, την καρδιά, την ψυχή και το νου. Ο δικός μας Έλληνας είναι Φιλόσοφος, Εργάτης και Πολεμιστής που σκέφτεται, σμιλεύει και αγωνίζεται το ίδιο καλά μεταλαμπαδεύοντας τα αγαθά αυτά και τη φροντίδα του Γένους στα παιδιά του ως ιερό κληροδότημα. Ερχόμαστε και η Ιερή Γη της Πατρίδος μας σείεται από χαρά μεγάλη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   





Δεν υπάρχουν σχόλια: