ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΕΔΙΑ


ΑΘΗΝΑ 8-4-2012.

Στην κατεχόμενη σήμερα από τον διεθνιστικό νεοταξισμό πατρίδα μας την ίδια ώρα που ασκείται μια φοβερή πίεση για τη συρρίκνωση του βιοτικού μας επιπέδου και την ποδηγέτηση της πολιτικής σκέψης του ελληνικού λαού, ασκείται μια εξίσου αφόρητη πίεση από τις ίδιες νεοταξικές δυνάμεις που ελέγχουν την ελληνόφωνη πολιτική διοίκηση ώστε να προβεί η Ελλάς σε μια διαρκή και υποτελή προσέγγιση με την Τουρκία.

Αυτό που ζούμε στις μέρες μας είναι η απόλυτη καλλιέργεια ενός πνεύματος εθνικής ηττοπάθειας στο δρόμο για την ολοκλήρωση της προδοτικής εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας την ώρα που συντελείται κυριολεκτικά ένας γεωπολιτικός σεισμός στα ενεργειακά μας πεδία. Και ενώ υπάρχουν φωνές που επιδιώκουν την απομόνωση της Τουρκίας για τα δικά τους εθνικά συμφέροντα, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες εξακολουθούν να μην κινούνται για τη χάραξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μας και την εξόρυξη του πλούτου προς όφελος του Ελληνικού Έθνους. Παράλληλα συνεχίζεται η αποστέρηση και απόρριψη της παραδοσιακής ρωσικής συμμαχίας από τους γραικύλους.

Το Ισραήλ έσπευσε να υπογράψει αιφνιδιαστική στρατιωτική συμφωνία με την Κύπρο τόσο στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας όσο στο επίπεδο των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με τη μεταφορά ισραηλινών μονάδων στην Κύπρο, τη στρατιωτική συνεκπαίδευση με την Εθνική Φρουρά και την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα έρευνας και διάσωσης με τη μετάβαση πληρωμάτων κυπριακών ελικοπτέρων στο Ισραήλ. Το δε αμερικανοεβραϊκό λόμπυ μέσω του βουλευτή Μπέρμαν ζητάει την καταδίκη των τουρκικών απειλών στρατιωτικής δράσης και αρπαγής των κατεχομένων λόγω των κυπριακών ερευνών για το φυσικό αέριο και την επανένωση της Κύπρου, κρίνοντας πως η σταθερότητα της Ανατολικής Μεσογείου εξυπηρετεί τα ζωτικά αμερικανικά συμφέροντα.

Την ίδια στιγμή όμως τα συμφέροντα του διεθνιστικού νεοταξισμού εξαπλώνονται στα ελληνικά ύδατα όταν ο πρόεδρος της Dellek Drilling Γκίντεον Τάντμορ λέει στην Καθημερινή ότι στη χώρα μας υπάρχει ένα ακατέργαστο διαμάντι που αφορά τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που η εταιρία του σκοπεύει να βρει. Και ακόμη ότι αυτό το διαμάντι θα αλλάξει την πορεία της χώρας μας. Με τους ταγούς μας όμως να ξεπουλούν τα εθνική μας περιουσία. Η δε διαβόητη Διεθνής Ομάδα Κρίσεων, γνωστών νεοταξικών συμφερόντων, προτρέπει τη Λευκωσία να μοιραστεί το 20% των κερδών ή του φυσικού αερίου με τις κατοχικές αρχές, να δεχτεί την παρουσία μηχανισμού επίβλεψης των Ηνωμένων Εθνών, να κάνουν συμβουλευτική επιτροπή για την κοινή αξιοποίηση του φυσικού αερίου και να οδηγηθούν Ελλάς, Τουρκία και Κύπρος στη Χάγη για το θέμα της ΑΟΖ.

Στο μεταξύ βαθαίνουν συνεχώς οι προκλήσεις των Τούρκων και οι διεκδικήσεις τους πέριξ του Καστελόριζου όταν τολμούν να θέσουν εκ νέου θέμα υφαλοκρηπίδας του νησιού, επιμένοντας ότι τα νησιά δεν διαθέτουν υφαλοκρηπίδα, ενώ επαναφέρουν το αίτημα αποστρατικοποίησης των νήσων μας για να γίνει ευκολότερη η εισβολή τους. Οι Τούρκοι δε δίστασαν να βγάλουν μια ρηματική διακοίνωση εναντίον της Ελλάδος για δήθεν παραβίαση του καθεστώτος της Σαμοθράκης λόγω της στρατιωτικής ασκήσεως Ελλάδος, Ισραήλ και ΗΠΑ, ενώ προχώρησαν στη δέσμευση μεγάλων εκτάσεων στο Αιγαίο Μας για την διενέργεια αεροναυτικών τους ασκήσεων ακόμη και εντός του FIR Αθηνών. Η Τουρκία μας κατηγορεί ότι στην περίπτωση του Καστελόριζου η Ελλάς είναι αυτή που παραβιάζει την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας.

Η Ρωσία πραγματοποίησε ενδιάμεσα τη δική της παρέμβαση στην τριμερή άσκηση Noble Dina προκειμένου να δείξει στον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα ότι δεν πρόκειται να απουσιάσει αφήνοντάς τον να κάνει μόνος του παιχνίδι στην Α. Μεσόγειο. Και έτσι είδαμε να κατεβαίνουν στην περιοχή ένα πανίσχυρο συμβατικό υποβρύχιο, ένα πυραυλοφόρο καταδρομικό και ένα σκάφος συνοδείας με κατεπείγουσα εντολή που έφτασε στο ρωσικό στρατηγείο της Μαύρης Θάλασσας από τη Μόσχα. Η διενέργεια επόπτευσης των νεοταξιτών και περιπολίας έλαβε χώρα από τα νότια της Κρήτης φτάνοντας έως τις ακτές της Συρίας. Είναι η πρώτη φορά που ενεργεί τόσο άμεσα η Ρωσία μετά την πτώση του κομμουνισμού, ενώ προειδοποίησε με σαφήνεια ότι τυχόν πλήγμα ενάντια στο Ιράν θα το θεωρήσει παράβαση του διεθνούς νόμου.

Το ελλαδικό προτεκτοράτο πάντως όταν ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ζήτησε επίσημα να επισκεφτεί το Άγιο Όρος, ενέργησε απολύτως ανθελληνικά αρνούμενο να δεχτεί την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου. Δεν είχε όμως πρόβλημα να ακούσει την FRONTEX να προτείνει συνδιαχείριση συνόρων με την Τουρκία ένεκα του ελέγχου τάχα της τουρκοφερμένης λαθρομετανάστευσης.

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν στη Βόρειο Ήπειρο οι έτεροι σύμμαχοι του νεοταξισμού Αλβανοί βεβηλώνουν ελληνικές εκκλησίες με πράξεις συμβολικού περιεχομένου ανθελληνικής πρόκλησης. Δεν έχουν πρόβλημα όταν ιδιώτες διακινούν τεράστιο οπλικό φορτίο με κίνδυνο εμπλοκής ακόμη και γειτονικών ανθελληνικών παρεμβάσεων. Και δεν ιδρώνει το αυτί τους όταν οι Έλληνες από την Αθήνα έως την Κύπρο αυτοκτονούν ενώ ο «πρωθυπουργός» Παπαδήμος ταξιδεύει στην Κύπρο με φόντο την ενέργεια και τα φαντάσματα της ζωής μας στρέφονται κατά της ανόδου του Ελληνικού Εθνικισμού.

Ο εχθρός φέρνει τους ταμίες του και την Τουρκία κατεπάνω μας. Η Ελλάς χρειάζεται Ισχυρή Εθνική Διακυβέρνηση, Ισχυρό Στρατό και Λαό, νέο πατριωτικό βηματισμό. Είναι η ώρα λοιπόν του Ελληνικού Εθνικισμού και της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: