ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ


ΑΘΗΝΑ 14-4-2012.

Θα δουλεύετε αν και όσο θέλουμε εμείς, θα ανασαίνετε όταν θέλουμε εμείς, θα έχετε όση πατρίδα και όση γη θέλουμε εμείς. Θα μας υπηρετείτε αντί πινακίου φακής και εξόδου από το σπίτι που στεγάστηκαν τα όνειρα τα δικά σας, των γονιών και των παιδιών σας ώστε να μπούμε εμείς να κατοικήσουμε. Θα μας κοιτάζετε σαν τα βόδια και εμείς θα σας φερνόμαστε σαν υποζύγια για όργωμα. Θα σας δολοφονούμε κάθε μέρα γιατί είστε Έλληνες. Έτσι μας λένε τα πολιτικά και οικονομικά ενεργούμενα του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού.

Το καθεστώς και οι θεσμικοί του βραχίονες που λειτουργούν ανάμεσά μας, τα βαμπίρ του διεθνιστικού νεοταξισμού, ελληνόφωνοι και ξενόγλωσσοι, θεραπαινίδες και εισβολείς, θέλουν στην θέση της κοινωνίας Ελλήνων που σήμερα στέκεται απέναντί τους ανάστατη αλλά υπερήφανη να φέρουν ανδρείκελα που θα βγουν μέσα από μια βιομηχανία επικίνδυνων προτύπων. Και τα πρότυπα αυτά ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Είναι τα άδεια σαρκία που θα υλοποιούν το θάνατο της Ελληνικής Φυλής με την καταλήστευση της πατρίδος και τη δολοφονία του λαού μηχανικά, δίχως αισθήσεις παρά μονάχα με βολικές κινήσεις των ζωτικών οργάνων από φόβο. Και είναι ακόμη οι ανήθικοι και οι διεφθαρμένοι που θα δώσουν παράδειγμα εμπορευματοποίησης του κουφαριού τους προκειμένου να μην φτάσει η φλόγα όπως ελπίζουν στην αυλή τους. Αυτοί θα δεχτούν τα πάντα πουλώντας και τα παιδιά τους ακόμη.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του διεθνιστικού νεοταξισμού όσοι το προτιμήσετε. Καλώς ορίσατε στη ζούγκλα εκμαυλιστών, νταβατζήδων, ελεύθερων σκοπευτών και υποκριτών της παγκοσμιοποίησης όλοι εσείς που τυχόν επιλέξετε να περάσετε λίγες στιγμές στις εσχατιές της ανθρώπινης και κυρίως της ελληνικής ιστορίας καταδικάζοντας τα παιδιά σας σε αφανισμό. Σας τα λέει αυτά ένας κακός «φασίστας», ένας εθνικοκοινωνιστής, ένας φυλετιστής, ένας αδελφός σας που γνωρίζει ότι η ομορφιά της ανθρώπινης διανόησης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και του πατριωτικού ήθους γεννήθηκαν στην Ελλάδα για να έρθουν πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι να κλέψουν τον ανεκτίμητο θησαυρό μας.

Και το αντίτιμο της πληρωμής που μας ζητούν είναι το ολικό ξεβράκωμα. Αφού πρώτα προσπάθησαν να περάσουν ως έγκλημα την Πίστη στο Θεό, την Πατρίδα και τη Φυλή, τώρα οι επικίνδυνοι διδάχοι επικίνδυνων και ανθελληνικών προτύπων θέλουν να μας περάσουν στο υποσυνείδητο ότι είναι κακό πράγμα να εργαζόμαστε και να υπερασπιζόμαστε τα υπάρχοντά μας αφού άλλοι τάχα μας ταΐζουν. Εκτός κι αν συμμορφωθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων τους.

Την οικογένεια φρόντισαν να την διασπάσουν και να τη γραφικοποιήσουν μέσα από νόμους, απιστίες και ανωμαλίες. Ο πατριώτης φορτώνεται τάχα την έλλειψη ανθρωπισμού απέναντι στον αδύναμο. Ο οικογενειάρχης πρέπει να κάνει τη ζωή του και να λειτουργήσει σαν μονάδα για να εξασφαλίσει τα ακόρεστα πάθη του. Ο εργαζόμενος πρέπει να εγκρίνει το διαχωρισμό από τον διπλανό του ώστε να συνεχίσει να πιάνει το ξεροκόμματο στον αέρα για να προτιμηθεί στη δούλεψη του Συστήματος. Ο Πιστός στο Θεό να γίνει πιστός στην ύλη και ο πιστός στην Πατρίδα να γίνει καλός πολίτης του ασύνορου κόσμου τους. Με μια βασική διαφορά σε όλα αυτά. Ο προστατευόμενος τάχα αδύναμος δεν πρέπει να είναι Έλληνας και ο θάνατος που μας περιτριγυρίζει έχει πάντοτε χρώμα ελληνικό.

Απέναντι λοιπόν στην βιομηχανία των επικίνδυνων προτύπων που μας κομίζουν μισελληνικά μιάσματα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και οι κατοχικοί συνεργάτες και ομοϊδεάτες τους μες στα πόδια μας, το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα προτάσσει την καθαρόαιμη ελληνική κοινωνία των πατέρων μας. Καθαρόαιμη τόσο από απόψεως εθνοφυλετικής όσο και από απόψεως κοινωνικής. Ο δικός μας Έλληνας έχει μια Πατρίδα, μια Φυλή, έναν Θεό. Είναι η Ελληνική Πατρίδα, η Λευκή Φυλή, ο Θεός ο αληθινός κι όχι το νεόπλασμα της πανθρησκείας. Το δικαίωμα της εργασίας στην Ελλάδα θα διατηρηθεί στα χέρια αξίων Ελλήνων. Τα υπάρχοντά μας ούτε τα διαχωρίζουμε ούτε τα χαρίζουμε. Χρέη, καθεστώς, καθεστωτικοί κολαούζοι και ξένοι επιβήτορες θα γκρεμοτσακιστούν. Και αυτοί που πρέπει να κρεμαστούν ανάποδα, θα κρεμαστούν ανάποδα.

Κάποιοι ίσως πουν πως μιλώ και γράφω βγάζοντας απέχθεια. Αλλά θα πρέπει να σκεφτούν ότι η απέχθεια αυτή που νοιώθω όντως μονάχα για τους εχθρούς της Πατρίδος και της οικογενείας μου είναι η άλλη όψη της αγάπης μου για τις ίδιες ακριβώς Αξίες. Η απέχθειά μου για τα τέρατα που μας τρώνε τη ζωή είναι η αγάπη μου, η αγωνία μου και ο αγώνας μου να κρατήσω όρθιες και δυνατές Πατρίδα και Οικογένεια, Ελλάδα και Έλληνες, την κόρη μου υπερήφανη Ελληνίδα. Αυτή την αγάπη δεν θα μου τη στερήσει κανείς.

Τη δική μου κοινωνία ελληνική μου τη δώσανε και σαν ελληνική θα τη τρανώσω. Η κόρη μου θα μεγαλώσει και θα κάνει τη δική της οικογένεια. Ο Έλληνας θα βαστήξει την εργασία και το ψωμί στα χέρια του δίχως ξωμερίτες και ελέγχους. Ο Πατριώτης θα κυβερνήσει ολοκληρωτικά την Πατρίδα του, θα διοικήσει δηλαδή την Ελλάδα εξ ολοκλήρου. Η Ελλάδα θα ζήσει και θα μεγαλώσει τσαλακώνοντας τον νεοταξισμό με μπροστάρη και πρότυπο τον Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: