ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ


ΑΘΗΝΑ 27-8-2012.


OI ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚ ΠΕΡΙ ΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ; ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΑΣ.
http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/erwthsh-gia-problhmata-sth-leitourgia-twn-nauphgeiwn-skaramagka

Δεν υπάρχουν σχόλια: