ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ


ΑΘΗΝΑ 18-8-2012.

Η καπηλεία του τομέα των κοινωνικών ζητημάτων και της ανθρώπινης ευαισθησίας είναι μια πολύ συνήθης πρακτική εκ μέρους της ελληνόφωνης Αριστεράς που εφαρμόζεται παράλληλα με την πλήρη αντιστροφή των ελληνικών αξιών. Το αποκλειστικό τάχα προνόμιο της ψευτοπροοδευτικής παράταξης συνοδεύεται από την εξωπραγματική μομφή προς το Εθνικιστικό Κίνημα πως διακατέχεται από ένα μονομερές ενδιαφέρον για τα εθνικά ζητήματα αδιαφορώντας για την ελληνική κοινωνία.

Το στημένο ωστόσο κόλπο της οικονομικής κρίσης για την αρπαγή του ελληνικού πλούτου και την υπαγωγή της Ελλάδος στο σύστημα του παγκόσμιου σιωνιστικού υπερκράτους εκθέτει τον αριστερό μύθο, τον οδηγεί στην κατάρρευση και αποκαλύπτει τις αληθείς προθέσεις της Αριστεράς. Ακόμη και οι δημοσιογραφικές αναφορές στην Εσπερία που στηλιτεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπούν στην προώθηση αυτού στην εξουσία αναγνωρίζοντας ένα δικό τους τέκνο. Διότι σε καμία περίπτωση ένας πολιτικός φορέας δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι διαθέτει κοινωνικό πρόσωπο όταν ενδιαφέρεται για τον ξένο παράγοντα αδιαφορώντας για τον ελληνικό λαό που υποφέρει από αυτόν.

Το «ενδιαφέρον» της Αριστεράς για τα κοινωνικά ζητήματα το είδαμε στον καιρό του συμμοριτοπόλεμου όταν σφαγιάζανε τους διαφωνούντες με τον μετασχηματισμό της Ελλάδος σε σοβιετικό δορυφόρο δίχως εθνική και θρησκευτική συνείδηση. Το ίδιο ακριβώς «ενδιαφέρον» το βλέπουμε σήμερα όταν σε παράλληλο χρόνο με τους δήθεν ιδεολογικούς της αντιπάλους επιδιώκει τον μετασχηματισμό της Ελλάδος σε νεοταξικό δορυφόρο πολυπολιτισμικής εισβολής και λαϊκής εξαθλίωσης. Η αποδοχή και η προστασία της λαθρομετανάστευσης των φτηνών και εγκληματικών χεριών και η παροχή των δικαιωμάτων και των κοινωνικών προνοιών του ελληνικού λαού στους ξένους δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κοινωνική ευαισθησία αλλά εθνική αναισθησία.

Η πρώτη και καθοριστική θέση του Έλληνα Εθνικιστή είναι ότι τα πολιτικά δικαιώματα και η ελληνική ιθαγένεια είναι προνόμια του Ελληνικού Κράτους που απονέμονται και ανήκουν μονάχα σε Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Οι αποφάσεις και οι εξουσίες που αφορούν στην κοινωνική δομή και την οργάνωση της Ελληνικής Πολιτείας ανήκουν σε όσους ανατράφηκαν από Έλληνα γονιό, σε όσους έλαβαν ελληνική παιδεία, σε όσους υπηρέτησαν τον ελληνικό στρατό, προσφέρουν εθνική εργασία και ανατρέφουν ελληνικές οικογένειες. Σε κανέναν άλλο.

Για εμάς τους Εθνικιστές το μόνο χρέος που έχει η ελληνική κοινωνία είναι η απόρριψη του διεθνιστικού οικονομικού και τραπεζικού μοντέλου με την παράλληλη προσήλωση στην εθνική παραγωγή και τον Έλληνα εργαζόμενο. Στη δική μας αληθινά κοινωνική θεώρηση της πολιτικής η οικονομία οφείλει να στηρίζει το εθνικό προϊόν που παράγει ο Έλληνας και να αναδιανέμει το εθνικό εισόδημα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Η αυτοχρηματοδότηση και η αυτάρκεια της Πατρίδος είναι ο υπέρτατος σκοπός της εθνικολαϊκής οικονομίας, ζήτημα που θέτει αυτομάτως τον Έλληνα επιχειρηματία, παραγωγό και εργάτη ως κεντρικό πυλώνα της εθνικιστικής στρατηγικής. Για να είναι ευτυχές ένα έθνος πρέπει να είναι πρωτίστως ευτυχής ο πολίτης της εθνικής κοινότητας.

Τα εθνικά ζητήματα ασφαλώς και έχουν πρωτεύουσα θέση στην ιδεολογία μας αφού η εθνική ολοκλήρωση της Ελλάδος και η ηγεμονική παρουσία της στην διεθνή πολιτική σκηνή μας ενδιαφέρει άμεσα όπως πρέπει να ενδιαφέρει ένα έθνος που θέλει να ζήσει. Η γιγάντωση της Ελλάδος στο εδαφικό επίπεδο μας ενδιαφέρει όπως και στο οικονομικό. Όμως οι επικριτές μας «ξεχνούν» πώς η ισχύς ενός έθνους απαιτεί την γέννηση, την ασφάλεια και την πρόοδο Ελλήνων, πράμα το οποίο με τις ξενολάγνες επιλογές τους αναστέλλουν καπιταλιστές και μαρξιστές από κοινού.

Εμείς λοιπόν επειδή νοιαζόμαστε πραγματικά για τα κοινωνικά ζητήματα στηρίζουμε αποκλειστικά την ανάπτυξη των ελληνικών οικογενειών υποστηρίζοντας πως το εθνικό κράτος πρέπει να παρέχει στέγη και υγεία στον Έλληνα από την πρώτη στιγμή δωρεάν. Όπως δωρεάν σε όλα τα επίπεδα των βαθμίδων πρέπει να παρέχεται στα ελληνόπουλα η εθνική παιδεία. Ουδείς θα δύναται να στερήσει το πατρογονικό σπίτι και κανείς δεν θα διδάσκει στα παιδιά μας συνωστισμούς και ηττοπάθειες αλλά ελληνικά γράμματα, ελληνική ιστορία και τρόπους επικράτησης της Ελληνικής Φυλής.

Η παροχή της εργασίας και τα προνοιακά επιδόματα θα δίδονται με γνώμονα την ελληνικότητα όσο κι αν σκυλιάζουν η παγκοσμιοποίηση και τα εγχώρια τρωκτικά της. Η επιχείρηση και η εργασιακή θέση στην εθνική μας επικράτεια ανήκουν σε χέρια ελληνικά. Και τα προνοιακά επιδόματα του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος αποσκοπούν στην δημιουργία πολυμελών ελληνικών οικογενειών. Τα δε ασφαλιστικά ταμεία του κράτους θα τεθούν στην υπηρεσία της διασφάλισης των Ελλήνων μετά την ολοκλήρωση της εργασιακής προσφοράς.

Στο δε ζήτημα της κοινωνικής ασφάλειας των Ελλήνων η θέση μας είναι πως η εγκληματικότητα πρέπει να εξεταστεί και να παταχθεί άμεσα θέτοντας σε πρώτο πλάνο τους εισαγόμενους εγκληματίες που έχουν πάρει τα σχετικά πρωτεία. Οι ξένοι που παραβαίνουν τους ελληνικούς νόμους πρέπει να απελαύνονται και να δικάζονται στις χώρες τους. Όσοι από αυτούς αφαιρούν ελληνική ζωή, κακοποιούν ελληνόπαιδα και εμπορεύονται το λευκό θάνατο, είτε εισαγόμενοι είτε εγχώριοι, πρέπει να έχουν ως αντίτιμο την δημόσια θανατική ποινή. Η δε λαθρομετανάστευση όπως και η πολιτική διαφθορά με την διεθνιστική ψώρα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Τα Κοινωνικά Ζητήματα είναι αλληλένδετα με την Εθνική Ιδέα και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   



Δεν υπάρχουν σχόλια: