ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕ


ΑΘΗΝΑ 8-8-2012.

Ο σεβασμός του ανθρώπου και η διασφάλιση της εθνικής συνοχής είναι δύο θεμελιώδη δικαιώματα που πρέπει να απολαμβάνουν βίο παράλληλο μέσα στην ελληνική κοινωνία. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται ο διαχωρισμός τους, ο δε σεβασμός του ανθρώπου αφορά τον πολίτη της εθνικής κοινότητας και τον πολίτη εκείνο που η Πολιτεία φιλοξενεί έχοντας συνάψει διακρατικές συμφωνίες επωφελείς για την πατρίδα και το λαό.

Η φιλία και η συνεργασία στην πολιτική δεν χαρίζονται προς άπαντες αλλά υπακούουν σε κανόνες απαρέγκλιτους και νόμους άμεσα εφαρμόσιμους. Οι δε κανόνες αφορούν ομοίως τον πολίτη εκείνο που καίτοι ανήκει στο Έθνος, το πολεμά υπακούοντας σε ξένους σχεδιασμούς και διεθνιστικά ιδεολογήματα.

Η Ελλάς σήμερα έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι που καταπατάει κάθε απόβλητος της οικουμένης και κάθε εθνικά ασυνείδητος διότι η ασέβεια προς την Ελλάδα έχει λάβει θεσμικό πρόσωπο και δικαίωμα παραμονής στην εξουσία και την κοινωνία. Είναι ο πολιτικάντης, το αριστερό δεκανίκι, ο λαθρομετανάστης, ο τοκογλύφος του νεοταξισμού, ο «σύμμαχος» και επίδοξος εισβολέας. Πρόκειται για ένα παρανοϊκό σχέδιο που εφαρμόζει με ξένες πλάτες ένα άφιλο κράτος εγκαταλείποντας εκείνους που το τιμούν και τιμώντας όσους το αφανίζουν.

Τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις ορδές ηθικά ανερμάτιστων εγκληματούντων λαθρομεταναστών ήρθαν να ανοίξουν πολλά ερμητικά κλειστά έως χθες μάτια. Οι απώλειες ζωών και οι τραυματισμοί πολλών Ελλήνων αντιμετωπίζονται από το ψευτορωμέϊκο με προχειρότητα, χαλαρότητα και προκλητικότητα. Οι μεν κυβερνώντες συνεργάτες της παγκοσμιοποίησης συνεχίζουν να γεμίζουν τις ελληνικές φυλακές με τους λαθρεποίκους, να τους τηρούν εντός συνόρων και αστυνομικών σχολών και να ανέχονται την κατάλυση των συνόρων. Οι δε αριστεροί ψευτοανθρωπιστές και ανθέλληνες λάτρεις της ίδιας παγκοσμιοποίησης ονομάζουν πογκρόμ και προσβολή για τον πολιτισμό τα σοβαρά ή ασόβαρα μέτρα ενάντια στη λαθρομετανάστευση.

Η αποδοχή της ξένης εγκληματικότητας και της νόθευσης του εθνικού μας πληθυσμού δεν είναι ούτε πολιτισμός ούτε φιλία. Είναι αισχρότητα και προδοσία. Αποτελεί την πρόσκληση προς τον εχθρό για τον αφανισμό του Γένους. Ακόμη κι αν ο ξένος είναι άμεμπτος ή αν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, το Εθνικό Κράτος και οι Έλληνες στο Αίμα πολίτες είναι οι ρυθμιστές των εθνικών προτεραιοτήτων μακράν κάθε περιττού κοσμοπολιτισμού. Ουδείς άλλος. Η ίδια ακριβώς πολιτική θεώρηση ισχύει όχι μόνο στην κοινωνία αλλά επιπλέον στα εθνικά ζητήματα και την οικονομία. Το Κράτος που θέλει να ζήσει ως ελεύθερη και δυνατή οντότητα είναι εκείνο που τιμά τους φίλους του και τους εχθρούς του αφανίζει.

Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε τάχα συμβουλές και να σκορπάμε χρήμα και ψυχές σε ανθρωποειδή που έρχονται να αγοράσουν την πατρίδα μας και τους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους δίχως να το κρύβουν. Να μας λένε πως έρχονται να μας βοηθήσουν σαν φίλοι όταν οι ίδιοι χρηματάνθρωποι διαμηνύουν πως δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Να μας λένε πως θα πρέπει οι Έλληνες να δουλεύουν έως την τελευταία τους ανάσα με τα κοινωνικά επιδόματα να αφαιρούνται από άνεργους και απελπισμένους  για να ενθυλακωθεί όλος ο ελληνικός μόχθος στα συρτάρια των «φίλων» από την Εσπερία.

Αυτά έχουν αποδεχθεί οι εθνοπατριοί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Τα ίδια ακριβώς ανδρείκελα που συζητούν και υποχωρούν βαθμιαία έναντι των Τούρκων που ξεφτιλίζονται από τις επελάσεις των Κούρδων ανταρτών. Όμως οι Κούρδοι Αντάρτες ρυθμίζουν τα συμφέροντά τους με τις πρέπουσες φιλίες και κυρίως με την πίστη και τη θέληση να φτιάξουν το δικό τους κράτος πέραν από τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη.

Στην πολιτική και στην εθνική ζωή η φιλία είναι πολύτιμη και η αξία της μεγάλη. Το φιλικό χέρι ακουμπά αρκετούς ανθρώπους, όμως η καρδιά του φίλου δίνεται σε πολύ λίγους. Οι πρώτοι αποδέκτες βρίσκονται πολύ κοντά μας. Το περίσσευμα της καρδιάς του Ελληνικού Έθνους προσφέρεται απλόχερα στα δικά του παιδιά. Σε εκείνους που έχουν δει το φως της ημέρας στα άγια ελληνικά χώματα, αυτούς που ο Ελληνισμός κυλάει μες τις φλέβες, σε όσους έχουν ταυτίσει την Ελλάδα με την δική τους ύπαρξη. Όσοι αντικρίζουν την Πατρίδα με την έννοια του δικαίου του εδάφους και του κέντρου διερχομένων, αυτοί έχουν ήδη καταχωρηθεί στη χορεία των εχθρών μας.

Μα και στις διακρατικές σχέσεις το φιλικό συναίσθημα έχει να κάνει με την υγεία της Ελληνικής Φυλής. Η καθαρότητα των προθέσεων, η ύπαρξη μεγάλων στόχων και ο σεβασμός μεταξύ των συμμάχων είναι στοιχεία ανιχνεύσιμα εξ αρχής και προσυμφωνημένα προκειμένου να υπάρξει συμφωνία είτε σε πολιτικό είτε σε στρατιωτικό επίπεδο.

Στο ζήτημα των παγκόσμιων τοκογλύφων το Επαναστατικό Εθνικιστικό Λαϊκό Καθεστώς θα πετάξει τους βέβηλους έξω από την γη των Ηρώων και των Μαρτύρων. Στο ζήτημα της Τουρκίας ζητούμενο της δικής μας συζήτησης είναι η διάλυση αυτής και η επιστροφή των εδαφών μας. Στη θέση της σιωνιστικής νέας τάξης πραγμάτων εμείς θα εργαστούμε για την Ελληνική Τάξη πραγμάτων.

Μέσα στην ελληνική κοινωνία παρουσία, εργασία και πολιτική διοίκηση ασκούν μονάχα οι Έλληνες Πατριώτες. Δόγμα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι τούτο: «τους φίλους τίμα και τους εχθρούς αφάνισε». Για μια Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια: