ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ


ΑΘΗΝΑ 2-8-2012.

Σε μια κοινωνία ελεγχόμενων πολιτών δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για ελευθερίες ούτε για λαϊκά δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες. Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για μια κοινωνία υπόδουλων πολιτών που τελεί σε «ειρηνική» κατάληψη ενώ τα δικαιώματα βρίσκονται στα χέρια λίγων ραγιάδων διαχειριστών που τα διαχειρίζονται μαζί με τους πόρους της εθνικής κοινότητας για λογαριασμό ξένων αφεντάδων.

Αυτή η κοινωνία ελεγχόμενων πολιτών είναι η σημερινή Ελλάδα με τους ραγιάδες διαχειριστές να απεικονίζονται στους γραικύλους πολιτικάντηδες. Οι ξένοι αφεντάδες είναι οι βάρβαροι και τοκογλύφοι που μας περιτριγυρίζουν και οι ελεγχόμενοι πολίτες είναι ο υπόδουλος ελληνικός λαός. Όμως σε τούτη την περίπτωση ισχύει μέσα στην κατεχόμενη χώρα μας ό,τι ακριβώς ισχύει και ανάμεσα στα έθνη. Υπάρχει δηλαδή η αναγκαστική συμβίωση ανάμεσα στον κατακτητή, τον ακόλουθο και τον υπόδουλο.

Στο εσωτερικό της χώρας ο κατακτητής είναι ο ξένος εισβολέας που έχει επιπέσει σαν την ακρίδα δια του χρήματος και της λαθροθηρίας εποικίζοντας κυβέρνηση και κοινωνία. Ο ακόλουθος του κατακτητή είναι ο προσκυνημένος πολιτικός κόσμος. Και ο υπόδουλος είναι ο ελληνικός λαός που υπόκειται σε μια διπλή κατοχή, αφενός μεν στον εφησυχασμό της πολιτικής ηγεσίας και των θεσμών της πως αγωνίζεται τάχα για την πρόοδο της πολιτείας και της κοινωνίας, αφετέρου δε στην αφαίμαξη του κατακτητή. Μια αφαίμαξη που συντελείται παντού, από την εργασία έως τα εθνικά σύνορα με την ευθύνη του ελληνόφωνου ακόλουθου που αποδέχτηκε σιωπηρά την παροχή γης και ύδατος αφού το καθεστώς στήθηκε και προικοδοτήθηκε από το βρώμικο χρήμα του κατακτητή διεθνιστικού νεοταξισμού υποδουλώνοντας το έθνος.

Δεν είμαστε λοιπόν ελεύθερο έθνος και δεν μας έχουν αφήσει καν την επιλογή στρατηγικών κινήσεων και συμμαχιών. Τα πραγματικά ελεύθερα έθνη είναι μονάχα εκείνα που ανήκουν στη χορεία των κατακτητών. Κανένα άλλο. Το κράτος – υπόδουλος έχει δουλικούς μεσάζοντες και ξένους εξουσιαστές. Αλλά και το κράτος – ακόλουθος έχει αδύναμα σημεία, ανήκει σε περιστασιακές συμμαχίες και θα βρεθεί στον αέρα όταν θα παύσει να είναι χρήσιμο στον κατακτητή. Ενώ από την άλλη πλευρά το κράτος – κατακτητής έχει υπέρτατο σύμμαχο τον λαό του και απώτατο στόχο μονάκριβο το εθνικό συμφέρον. Αυτοί οι παράγοντες το ωθούν να βάζει ψηλά τον πήχη για νέες κατακτήσεις.

Η Ελλάς πρέπει οπωσδήποτε να απελευθερώσει τις εσωτερικές της δομές. Πρέπει οπωσδήποτε να ανακτήσουμε την πολιτική διοίκηση, τις επικοινωνίες, την παραγωγική διαδικασία. Να ξαναγίνουμε μέσα από αυτήν την επαναστατική προσέγγιση της πολιτικής εκ νέου εθνικό κράτος. Να καθαρίσουμε την κοινωνία από απόβλητα και ξένα σώματα. Να συνδεθούν οι θεσμοί του κράτους μεταξύ τους. Η εργασία, η παιδεία, η πολιτική και ο στρατός να απελευθερώσουν τις δυνάμεις των Ελλήνων και να ωθήσουν τις ενέργειες αυτών στην κατεύθυνση της αυτοφυούς δημιουργίας άνευ δεσμεύσεων και απειλών.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί μέσα στο ψευτορωμέϊκο ένα γαϊτανάκι τρόμου και αλληλοσυνδεόμενης κατοχής. Τα κόμματα της αστικής δημοκρατίας νεοταξικού τύπου εμφανίζουν τις ξένες επιλογές ως τάχα δικές τους και αναγκαίες με τον καθεστωτικό Τύπο να διαμορφώνει το πλαίσιο μιας πλαστής ενημέρωσης και κάποιων ψευδεπίγραφων μονόδρομων https://www.youtube.com/watch?v=NUQR4CCrMUw&feature=player_embedded. Η εργασία έχει παραδοθεί στον απόλυτο έλεγχο των πολυεθνικών και οι συνδικαλιστές απορροφούν την αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων αναζητώντας τάχα μαζί με τους πολιτικάντηδες το «λιγότερο κακό». Η παιδεία διδάσκει την μικρή Ελλάδα που δεν μεγάλωσε ποτέ της και στον στρατό οι ριψάσπιδες ταγοί προσπαθούν να επιβάλλουν τις πολιτικές τους επιλογές.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό αυτή η άθλια πυραμίδα πρέπει να ανατραπεί με οδυνηρό τρόπο. Οι προδότες στυλοβάτες πρέπει να καταρρεύσουν με τρόπο τέτοιο ώστε να μην σηκωθούν ποτέ ξανά μήτε οι ίδιοι μήτε οι επίγονοί τους. Τα πάντα είναι άλλωστε ζήτημα κατάκτησης στη ζωή του Ελληνικού Έθνους όπως και στη ζωή κάθε ζωντανού έθνους. Τα δε καθεστώτα δεν πέφτουν με συναλλαγές αλλά με επαναστάσεις που φέρνουν άλλα καθεστώτα. Από την στιγμή που καταργήσουμε τους υπόδουλους της πολιτικής μας διοίκησης και αναλάβουν τις τύχες της Ελλάδος οι κατακτητές ηγέτες θα παύσει το ξόδεμα της Φυλής και θα αρχίσει να αυγατίζει η σοδειά στην Πολιτεία και τη διεθνή επιρροή της.

Επάνω από την δημοκρατία βρίσκεται η πατρίδα και πάνω από την εφήμερη βολή η ελευθερία. Επάνω από το πολίτευμα της ξενοκρατίας και των ξενοκίνητων υπάρχει η φυσική τάξη της Αρχής των Εκλεκτών Αρίστων της Ελληνικής Φυλής. Η εγκαθίδρυση αυτής της φυσικής τάξεως είναι το ιερότερο καθήκον του Εθνικιστικού Κινήματος. Κι αν αυτό το καθήκον δεν μπορεί να κατακτήσει την εξουσία και να επιβληθεί δια της κομματικής οδού, τότε θα επιβληθεί δια της στρατιωτικής οδού την οποία έχει κάθε λόγο, καθήκον και νομιμότητα να επικαλεστεί ο λαός.

Η εθνικιστική ανάπτυξη της εργασίας, της παιδείας, της πολιτικής και του Τύπου και η εγκαθίδρυση του Εθνικού και Λαϊκού Κράτους – Κατακτητής είναι η επιβεβλημένη οδός προκειμένου μια αληθινά Ελεύθερη Ελλάδα με ενωμένο το Λαό και μπροστάρη το Στρατό να καταστεί Εθνική Δύναμη με το πνεύμα, την οικονομική αυτοτέλεια και το ατσάλι. Ιδού η δική μας Μεγάλη Ελλάς και ο Εθνικοκοινωνισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: