ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ


ΑΘΗΝΑ 1-8-2012.

Κέντρο διερχομένων πάσης φύσεως εχθρών του ελληνισμού έχει καταντήσει το θλιβερό προτεκτοράτο με την χαμηλωμένη ελληνική λαλιά και τις βαριές αλυσίδες στα ποδάρια. Μοιραίοι δολοφόνοι της φυλής οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι εξωτερικοί εχθροί του Γένους των Ελλήνων. Είναι λάθος να τους διαχωρίζουμε αυτούς τους δύο. Μια ανθελληνική φατρία αποτελούν στον ίδιο βαθμό. Πρακτοριλίκι υπέρ των συμφερόντων της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης που εμπλουτίζεται πολλές φορές από τα φερέφωνα των γειτονικών κρατικών μορφωμάτων που κουβαλούν την προπαγάνδα τους σε γη ελληνική.

Δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής όχι απλώς για τους προδότες αλλά ούτε και για τους ηλίθιους από τη στιγμή που ασκούν πολιτική διοίκηση και ενημερωτική χειραγώγηση στον ελληνικό λαό. Δεν είναι δυνατό να αφεθεί ασύδοτη η ενέργεια για τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε περισσότερο ή λιγότερο ανθρώπους και δημόσιους ή ιδιωτικούς υπαλλήλους για να επιτευχθεί ο νεοταξικός σχεδιασμός του εθνικού διχασμού. Να στραφούν δηλαδή Έλληνες εναντίον Ελλήνων για το ποιος φέρει περισσότερες ή λιγότερες ευθύνες για την κρίση του διεθνιστικού νεοταξισμού και των ελληνόφωνων ταγών  και ποιος θα θυσιασθεί περισσότερο ή λιγότερο.

Δεν είναι δυνατόν να εμπαίζεται και να εξαθλιώνεται ο ελληνικός λαός όταν η φλόγα του πολέμου φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυλή μας, από την Κύπρο Μας μέχρι τον κατεχόμενο ελληνικό Πύργο της Ενέργειας στη Βουλγαρία. Δεν είναι δυνατό να εισχωρούν πρακτοράκια της τουρκικής προπαγάνδας στην αιματοπότιστη γη μας και να μοιράζουν χαρτιά με την Πιερία «τουρκική»! Μα αλίμονο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το φαινόμενο από όλους τους δορυφόρους του Συστήματος που υπάρχουν ολούθε στα βορειοανατολικά σύνορα σε κατακτημένη γη ελληνική. 

Οι καταστροφείς της γλώσσας μας, οι διώκτες της πίστης μας, οι υπεύθυνοι της απώλειας ελληνικών ψυχών από την οικονομική απελπισία και το ξένο έγκλημα έχουν ανοίξει με όλους τους τρόπους τις πύλες του Ελληνισμού στους μισέλληνες. Όταν όμως η κατοχή γίνεται καθεστώς, τότε η εθνική αντεπίθεση του λαού είναι η μόνη απάντηση με αποκλειστικό σκοπό την εκδίωξη του μιαρού καθεστώτος και την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας. Η επανάσταση του ελληνικού λαού για την εγκαθίδρυση εθνικού και λαϊκού καθεστώτος παύει να είναι μονάχα δικαίωμα και γίνεται πάνω από όλα ιερό καθήκον στο βωμό όσων θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας και υπέρ των παιδιών μας που θα μας διαδεχτούν.

Η καθυπόταξη του λαού μας δεν μπορεί να συμβαίνει με πολιτικούς λόγους ψεύτικων υποσχέσεων και οι αποφάσεις του ελληνικού έθνους δεν μπορούν να παίρνονται με την έγκριση ή την απόρριψη τάχα των τροποποιητικών εισηγήσεων επί των εντολών που δίδουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Δραματικοί τόνοι, απόρριψη «βελτιώσεων», υποχρεωτική αφαίμαξη του λαού μας, παραχώρηση της γης μας. Σαλιαρίσματα και εμετικές αηδίες όταν τα υποπόδια της παγκόσμιας εξουσίας περνούν τα σύνορα όποτε θέλουν ενώ το χυμένο δηλητήριο έρχεται από του διαβόλου το κέρατο για να μας πει ότι οι υπερήφανοι νησιώτες μας θέλουν να πάνε σε ξένη σημαία.

Τέρμα τα σάλια και οι ικεσίες. Τώρα είναι η ώρα του ελληνικού ξίφους. Κι ο Έλληνας Πολεμιστής δεν κοιτάζει ποτέ πίσω του ούτε παίρνει αιχμαλώτους στο διάβα για απελευθέρωση και κυριαρχία εθνική. Στην οδό της Ελληνικής Νίκης υποχώρηση δεν χωρεί. Ο οδικός χάρτης της μεγάλης και αληθινής Ελλάδος είναι πανάρχαιος και αναλλοίωτος, ισόβια πυξίδα των βημάτων μας. Αν προχωρήσω, ακολουθήστε με. Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με. Αν σκοτωθώ, εκδικείτε με. Πουθενά δεν υπάρχουν οι λέξεις παζάρι, ικεσία και παράδοση ιερών και οσίων. Υπάρχουν μονάχα η φυγή προς τα εμπρός, ο πόλεμος, η θυσία, η δικαίωση των θυσιαζόμενων και η Νίκη του Ελληνικού Έθνους.

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα υπακούει στη φωνή της Φυλής και τις επιθυμίες του ελληνικού λαού. Συνδέει το χθες με το σήμερα για την διάλυση των εφιαλτών και την κατάκτηση που αξίζει στην ηγεμονική φυσιογνωμία του Ελληνισμού. Ελεγκτές, ρουφιάνοι και πλιατσικολόγοι δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ εταίροι και συνομιλητές μας. Όσοι σηκώνουν απαιτήσεις και κεφάλι στην πατρίδα μας χάνουν τα πάντα και χάνονται. Τα ιερά μας κειμήλια, υλικά και πνευματικά, δεν τα δίδουμε στους βέβηλους της πατρώας γης μας, σε κανέναν βάρβαρο. Φόρο για τους εχθρούς μας έχουμε τη συντριβή τους. Τιμή μας να τους εξαφανίσουμε σε χώμα ελληνικό. Δεν θα είναι η πρώτη μα η πολλοστή χάρη που θα μας χρωστάει η ανθρωπότητα.

Αφού λοιπόν έχουμε πόλεμο, ας μην χαλάσουμε το χατίρι των ανδρείκελων της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Ισχύς του Επαναστατικού Εθνικιστικού Κινήματος είναι εκ νέου και για πάντα η Δύναμη του Θεού και η Αγάπη του Ελληνικού Λαού. Οι Ένστολοι της Πατρίδος μας από την πλευρά τους ξέρουν πολύ καλά το καθήκον τους. Ο Θεός δεν παίρνει πίσω τις υπογραφές του και οι Έλληνες δεν διορθώνουν τις βουλήσεις τους. Η κατάληψη της εξουσίας είναι καμωμένη για πραγματικούς και γενναίους Έλληνες. Ο δρόμος των Εθνικιστών οδηγεί στην Εθνική Ηγεσία της Πατρίδος μας και η περιουσία μας θα ανθίσει και θα φέρει περισσότερη κι όχι λιγότερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: