ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ Τ’ ΑΓΙΟΝΕΡΙΑ


ΑΘΗΝΑ 13-7-2012.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Αυτή είναι η εικόνα που επιθυμούν να παγιωθεί στην πατρίδα μας ταγοί, σωτήρες και βάρβαροι της συμφοράς. Θέλουν όλα τα ναυάγια της οικουμένης που ποιούν τους ανθρώπους να δουν την Ελλάδα και τους Έλληνες ένα σωρό από συντρίμμια και λιθάρια ατάκτως ριμμένα να μαρτυρούν το μεγαλείο που πέρασε, ήρθε και έφυγε ανεπιστρεπτί. Όμως αυτό το χατίρι δεν θα τους γίνει και στη χωματερή της ιστορίας θα καταλήξουν οι κατεδαφιστές της ανθρωπότητας δια χειρών ελληνικών.

Η Ελλάς ζει την κατηφόρα της παρακμής σαν σημείο καθάρσεως των πληγών και επανεκκινήσεως για την οριστική τούτη τη φορά εθνική της ανασυγκρότηση. Οι εθνικές μας μνήμες είναι ζωντανές και το αυτοκρατορικό σχήμα της πατρίδος μας μήτε ξεχνιέται μήτε εγκαταλείπεται. Και ο γενετικός μας κώδικας μαζί με τις προγονικές εντολές μας θυμίζουν καταγωγή και αποστολή μέσα σε μια παγκοσμιότητα που γυρεύει το χαμό της από τα γεράκια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Όμως εμείς στεκόμαστε με ευλάβεια μπροστά στου Βοσπόρου τα αγιονέρια κατά πως λέει ένα τραγούδι του Μιχαήλ Άνθιμου Δήσσου http://www.youtube.com/watch?v=X8BORyCSebA και ετοιμαζόμαστε να τηρήσουμε μια υπόσχεση και μια συνάντηση. Η υπόσχεση κρατάει χρόνους πολλούς και δίσεκτους από τον καιρό που έπεσε ο αυτοκράτορας μας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού. Είναι το μέγα τάμα πως θα γυρίσουμε πίσω λυτρωμένοι από τους τουρκεμένους και τους λούστρους του εμπόρου των εθνών να πάρουμε πίσω τα εδάφη της ελληνικής αυτοκρατορίας με τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος στη πρώτη γραμμή και τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά στην κεφαλή.

Και η συνάντηση θα κινήσει από τα προσωρινά σύνορα και θα γενεί στην Αγιά Σοφιά για να κοινωνήσουμε καθάριο ελληνισμό και στον Βόσπορο για να αναβαπτιστούμε με πνεύμα ηγεμονικό. Το λέγαμε και στο στρατό ως όρκο τιμής μα κάποιοι ανόητοι δεν μας πίστεψαν στην αρχή. Ύστερα είδαν το όνειρο να χαράζει σαν τη χρυσή αυγή του ελληνισμού μέσα από το σκοτάδι της σήψεως και του θανάτου που ετοίμαζαν για την πανώρια πατρίδα μας. Έτσι λοιπόν οι οπαδοί του Εφιάλτη βάλθηκαν να λιανίσουν το στρατό μας και να αφανίσουν το λαό μας για να μην σηκωθεί ποτέ να γυρέψει ζωή και δικαιώματα. Μάταια προσκυνημένοι και εσείς βάρβαροι των στεπών και της δύσεως.

Σύρατε σπάθη Έλληνες και λιανίστε τον εχθρό. Που θα κάνουμε μπάνιο; Στον Βόσπορο! Που θα κοινωνήσουμε; Στην Αγιά Σοφιά! Το θυμάστε συναγωνιστές το όραμα. Το θρέψανε μαζί μας οι συναγωνίστριες που σαν γνήσιες Σπαρτιάτισσες μας καλούν να πάρουμε το δόρυ και την ασπίδα του νικητή σε ένα νέο ή ταν ή επί τας. Κι εμείς ως αυθεντικοί ιχνηλάτες του παρελθόντος και πολεμιστές της αυθεντικής Ελλάδος θα διαβούμε δια της θυσίας στο θρίαμβο. Τώρα πια είναι ο καιρός που η ιστορία με τα δικά μας χέρια θα αποδώσει στην Φυλή μας τον αληθινό λογαριασμό, αυτόν της εθνικής δικαιοσύνης. Ο φόρος του ελληνικού αίματος τον γυρεύει. Γυρεύει πάνω από όλα να μην αμελήσουμε την ιερή αποστολή μας.

Η ιερή αποστολή μας είναι η δικαίωση των ηρώων και η αναγέννηση του Ελληνισμού. Ο Θεός των Ελλήνων έχει βάλει τη νέα υπογραφή κι είναι όμοια με την προηγούμενη που μαρτυρεί ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης οδηγώντας την παλιγγενεσία του Εικοσιένα. Τώρα η καινούρια παλιγγενεσία θα τινάξει τη νέα σκλαβιά των στημένων δανείων και μέτρων για να οδηγήσει το Ελληνικό Έθνος στην ολοκλήρωση που ματαίωσαν οι ίδιοι τοκογλύφοι με τον τουρκομογγόλο που φέρανε και συντηρήσανε δίπλα μας ως το δικό τους μαντρόσκυλο. Η υπογραφή του Θεού αυτή τη φορά φέρνει μαζί της την αυτοκρατορική βούλα.

Η Τουρκία χάνεται βήμα – βήμα ανάμεσα στις εντολές του σιωνιστικού νεοταξισμού και τις αλαζονικές της βλέψεις για οθωμανικό σκήπτρο. Όμως το αφεντικό έχει βρει νέα σκυλιά να τον υπηρετούν και ο τουρκομογγόλος είναι πλέον αναλώσιμος. Τα οικονομικά συμφέροντα βαδίζουν μπροστά. Όμως η Ελλάδα δεν θα βάλει πλάτη στο σενάριο του τρόμου θυσιάζοντας τα ελληνόπουλα και το μέλλον της πατρίδος.

Τα δικά μας παιδιά έχουν μεγαλώσει με την ψυχική ορμή και την εθνική φλόγα που έχουν ανδρωθεί γενιές και γενιές. Η αλυσίδα της εθνικής μνήμης μεγαλώνει και θεριεύει. Από την Άλωση και τον Παλαιολόγο στο σχοινί του Πατριάρχη στη Σμύρνη και από την μικρασιατική καταστροφή των ίδιων πληγών στην Κωνσταντινούπολη της νέας οδύνης του 1955. Και από την κυπριακή τραγωδία στους πεσόντες Στρατιώτες του Έθνους έως τις μέρες μας.

Δεν θα ανεχθούμε νέες τραγωδίες. Και δεν θα αρνηθούμε τα μηνύματα των καιρών. Μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το χάραμα του Ελληνισμού. Ο λυτρωμός του Γένους θα φέρει στο προσκήνιο εκείνους που δεν ξεχνούν το αληθινό χρέος στην Μεγάλη Ελλάδα και δεν αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Είναι οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που τιμούν τη Γη Ηρώων και Αγίων που διψά να ανταμώσει τον Βόσπορο της καρδιάς της. Το σάρωμα προδοτών και βαρβάρων θα μας φέρει στα ίχνη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και την Νίκη του Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια: