ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΙΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 22-7-2012.

Στο τελειότερο προτεκτοράτο της υφηλίου όπως έχει μετατραπεί η ηρωοτόκος Ελλάς δια των ενεργειών της κατοχικής πολιτικής «μας» ηγεσίας, επιχειρείται ο εδαφικός μας τεμαχισμός στην κατεύθυνση του σχεδιασμού των επάρατων εμπόρων των εθνών. Ο οδοστρωτήρας της οικονομικής μας τάχα σωτηρίας περνάει από το ξεπούλημα της εθνικής μας γης και συνεχίζεται με την επιδίωξη αυτονομημένης διοικητικής διαχείρισης και αρμοδιοτήτων έως και την πρόκληση ύποπτων «αιτημάτων» αποσχίσεως από την ελληνική επικράτεια.

Στην εξωτερική πολιτική ενός σοβαρού κράτους δεν υπάρχει σοβαρή ή μη σοβαρή πρόκληση αφού οι εν γένει συμπεριφορές δημιουργούν είτε ευκαιρίες είτε προβλήματα στις διεθνείς μας σχέσεις. Υπό αυτήν ακριβώς την έννοια αλγεινή εντύπωση και προσβολή επέφερε η ενέργεια της ινδικής κυβερνήσεως να χαρίσει δια της υπουργού εξωτερικών της στους Σκοπιανούς αντίγραφο της ασπίδας που έφερε στις εκστρατείες του ο Μεγαλέξανδρος. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση δεν συγκινήθηκε διόλου από την απονομή ψευτομακεδονισμού από τους Ινδούς στους Σκοπιανούς.

Και από την άμυνα δια των οφθαλμών συνεχίζουμε με την μηδενική άμυνα δια του πωλητηρίου. Ένας από τους μεγαλύτερους τουρκικούς ομίλους στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα ονόματι DOGUS HOLDING A.S γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του να αγοράσει τέσσερις μαρίνες στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Πελοπόννησο επενδύοντας 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι συγκεκριμένες μαρίνες είναι πολλαπλάσιες σε έκταση από τις αντίστοιχες τουρκικές. Το γεγονός ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις εκφράζουν τις βλέψεις της Άγκυρας και τις μεθοδεύσεις της μυστικής της υπηρεσίας σε συνδυασμό με τις τεράστιες ποσότητες των υδρογονανθράκων μας δεν προβληματίζει το κατοχικό καθεστώς.

Στα Σκόπια οι σφετεριστές του ονόματος και κατακτητές της Βορείου Μακεδονίας Μας απόγονοι των Βούλγαρων κομιτατζήδων αναμένουν στις 25 Ιουλίου τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μουν στα πλαίσια της περιοδείας του στα δυτικά Βαλκάνια. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Γκρούεφσκι μας προϊδέασε για το περιεχόμενο των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν  λέγοντάς μας μεταξύ άλλων πως δεν αποκλείει να υπάρξουν εκπλήξεις σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας. Δεδομένης της σύνθετης και γεωγραφικής συνθηκολόγησης του ψευτορωμέϊκου, του σουλατσαρίσματος των γυφτοσκοπιανών πρακτόρων εντός των συνόρων μας και των διεκδικήσεων του μορφώματος επί ελληνικών εδαφών με νεοταξικές πλάτες και χρήματα, η κινητικότητα στο διπλωματικό επίπεδο θα ήταν το έλασσον. Και όμως, ύπνος και δουλικότητα βασιλεύουν απόλυτα.

Το πονηρό σχέδιο για τον διαμελισμό της Ελλάδος που έχουμε δει στην Κρήτη και αλλού εμφανίζεται με στόχο την αρπαγή της Ικαρίας. Η μέθοδος γνωστή και δοκιμασμένη. Μέσα από τις στήλες μιας λαϊκίστικης όπως λένε αυστριακής εφημερίδας, της Χόιτε, εκφράστηκε η βούληση τάχα των Ικαριωτών, λόγω της δυσαρέσκειας από την αντιμετώπιση της Αθήνας στα προβλήματά τους, να αποσχιστούν από την Ελλάδα και να προσαρτηθούν στην Αυστρία! Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για την υποτιθέμενη λήξη της σύμβασης ενσωμάτωσης της Ικαρίας στην Ελλάδα μετά από 100 έτη στις 17 Ιουλίου και στο σχεδιασμό δημοψηφίσματος για την αλλαγή σημαίας. Σε νεότερα δημοσιεύματα οι Ικαριώτες αιτούντες λιγόστεψαν πάντα πίσω από την ανωνυμία του πράκτορα. Η απάντηση της ελληνικής πρεσβείας ήταν άμεση. Όμως η επιφυλακή πρέπει να είναι συνεχής.

Στην Κύπρο ο πρόεδρος Χριστόφιας ασχολείται με τον υποτιθέμενο εθνικιστικό κίνδυνο όταν η ελληνική μεγαλόνησος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα στον γεωπολιτικό πόλεμο. Οι αρχές με την εμπλοκή της Mossad συλλαμβάνουν έναν Λιβανέζο πράκτορα ή τρομοκράτη κατά άλλους που είχε λένε σκοπό να χτυπήσει ισραηλινούς πολίτες και τελικά το χτύπημα έγινε στη Βουλγαρία. Ο ρωσικός πολεμικός στόλος στο μεταξύ ελλιμενίζεται στη Λεμεσό τη στιγμή που οι κατοχικές αρχές προκαλούν αποκαλώντας τον Αττίλα ειρηνευτική επιχείρηση και μετονομάζουν την πλατεία της Ιεράς Μονής Αποστόλου Ανδρέα στην Καρπασία σε Μπουλέντ Ετσεβίτ, στο όνομα του πρωθυπουργού της εισβολής.

Πόλεμος μυστικών υπηρεσιών μαίνεται στην Κύπρο μα και στη Θράκη ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ επανέρχεται στην υποτιθέμενη παραβίαση της τουρκικής τάχα μειονότητας, ενώ αναφερόμενος στο άνοιγμα των ελληνορθόδοξων ιδρυμάτων από την Άγκυρα μας γνωστοποιεί τα προκλητικά ανταλλάγματα. Τούρκοι δάσκαλοι για τα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων, αυτοδιοίκηση τουρκική στις μουφτείες και πάνω από όλα κατά παρερμηνεία και διαστρέβλωση της συνθήκης της Λοζάνης αναγνώριση της ψευδεπίγραφης τουρκικής ταυτότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων. Κατά τ’ άλλα οι πρόθυμοι πολιτικάντηδες ετοιμάζονται για διακρατικές κυβερνητικές συσκέψεις και στην Τουρκία η Αγία Σοφία στην Νίκαια της Βιθυνίας που έγινε η Α Οικουμενική Σύνοδος μετατρέπεται εκ νέου σε Τζαμί.

Και στον νομό Ιωαννίνων κάποια χαμογελαστά πρόσωπα στα διόδια της Εγνατίας κοντά στο Μέτσοβο μοιράζανε φυλλάδια για τα τοπικά περάσματα της αρκούδας που έκρυβαν όμως μια έκπληξη. Ενημέρωναν μεταξύ άλλων πως η Πιερία είναι τουρκική! Κι ύστερα έχεις τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη να ζητάει τη μεσολάβηση του νεοταξικού γκαουλάϊτερ Ράιχενμπαχ για να κοπεί ο γόρδιος εναγκαλισμός περιφέρειας και κράτους με αναφορά στις ειδικές οικονομικές ζώνες!

Η Ελλάς δεν παραδίδεται στους εχθρούς της και δεν ανέχεται τις ελαστικές συνειδήσεις. Φωτιά και τσεκούρι στη γραμμή του Θόδωρου Κολοκοτρώνη για τους επίδοξους διαλυτές σε μια ισχυρή πατρίδα με μπροστάρηδες άκαμπτες εθνικές συνειδήσεις και αποφασισμένους Έλληνες. Αυτή είναι η Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: