ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 21-7-2012.

Ο ελληνικός λαός έχει χορτάσει επί πολλά έτη με τις υποσχέσεις των πολιτικάντηδων του καθεστώτος για ευημερία και εργασιακή επάρκεια. Αυτό συνέβαινε μέχρι την ώρα που η δοτή κρίση αποκάλυψε την γύμνια των παλαιών υποσχέσεων. Τότε οι τόνοι της πολιτικής γίνανε δραματικοί κάτω από το βάρος της λαϊκής οργής και οι νέες υποσχέσεις κάνανε την εμφάνισή τους αντικαθιστώντας τις παλιές. Η ευημερία έγινε δανεική σωτηρία και η εργασιακή επάρκεια βυθιζόμενη στο τέλμα της ανεργίας έγινε αναζήτηση για την ανάπτυξη της χώρας.

Ο περίφημος αντιπροσωπευτικός χαρακτήρας της αστικής δημοκρατίας οδηγήθηκε στην πλήρη κατάρρευση και την απομυθοποίηση. Αποδείχτηκε ότι ακόμη και ο χαρακτήρας των πολιτικών αντιπροσώπων του ελληνικού λαού ήταν ανέκαθεν δανεικός σαν τις «αποφάσεις» τους. Το δε «ελληνικό» κοινοβούλιο δεν αποτελεί τον οίκο της λαϊκής βούλησης και τη βάση χάραξης εθνικής στρατηγικής αλλά τον οίκο δουλικότητας και ανηθικότητας και την βάση υλοποίησης των σχεδίων του διεθνιστικού νεοταξισμού για την υποδούλωση των Ελλήνων και τη διάλυση της Ελλάδος.

Η αναντιστοιχία των δήθεν λαϊκών αντιπροσώπων και του ελληνικού λαού στο κατοχικό προτεκτοράτο είναι βαθιά και απόλυτη. Ουδείς Έλληνας ψήφισε την επιβολή της ξενοκρατίας των τοκογλύφων και των ψευτοεταίρων στην εξουσία της Ελλάδος. Ουδείς Έλληνας ζήτησε την μετατροπή της χώρας σε πολυπολιτισμική κόλαση εγκληματικότητας. Ουδείς Έλληνας πιστεύει στην «ανάπτυξη» της ανεργίας και των μισθών πείνας που ζητούν Βρυξέλλες και διεθνείς επιτηρητές και δίνει απλόχερα το υπουργείο οικονομικής ασφυξίας υπό τον διακομματικό μανδύα του γραικύλου.

Όμως οι αποφάσεις που εφαρμόζονται είναι αυτές που δεν έχει ανάγκη το Ελληνικό Έθνος και δεν ζήτησε ο ελληνικός λαός. Είναι ο θάνατος κι όχι η λύτρωση του Ελληνισμού. Ας μην μας μιλούν λοιπόν για τη δημοκρατία, τη λαϊκή έκφραση, τον σεβασμό στην αντίθετη άποψη και κυρίως για το εθνικό συμφέρον και την κατανόηση του λαϊκού πόνου όσοι τα καταπατούν βάναυσα συσσωρεύοντας νέα βάρη.

Και επειδή οι εχθροί του Ελληνισμού βυσσοδομούν ενάντια στην αυθεντική φωνή του, τον Ελληνικό Εθνικισμό, εμείς διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση πως το δικό μας κοινοβούλιο παραμένει ο ελληνικός λαός και η δική μας πολιτειακή αντίληψη κατευθύνεται στον αντιπροσωπευτικό χαρακτήρα με την ανάδειξη των Αρίστων Ελλήνων και των λαϊκών συμβουλευτικών επιτροπών. Ο όρκος του Έλληνα Εθνικιστή δεν περιορίζεται στο ναό της δημαγωγίας που αποκαλούν οι ξενοκίνητοι ραγιάδες δημοκρατία αλλά επεκτείνεται και υλοποιείται σε κάθε γωνιά και δραστηριότητα του μαχόμενου ελληνισμού.

Εμείς δεν γυρεύουμε πολιτικούς αντιπάλους για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις διαδρόμου και λιποταξίας, δεν ανεχόμαστε ταραξίες του ανθελληνισμού σε βάρος των Ελλήνων Πατριωτών και δεν βαφτίζουμε τις επισκέψεις των εχθρών μας στα ελληνικά λιμάνια «συμμαχικές» για να μην διαταραχθεί το αντιπροσωπευτικό τάχα πολίτευμα του επιθανάτιου ύπνου. Στο Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς το πολίτευμα στηρίζει και υπηρετεί τις ανάγκες των Ελλήνων και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Στο δικό μας πολίτευμα τις αποφάσεις τις λαμβάνουν μονάχα οι Έλληνες στο Αίμα και το Φρόνημα. Οι δε πολιτικές απόψεις συντίθενται μέσα από την επικρατούσα σε κάθε επιμέρους ζήτημα άποψη που τηρείται ως κυβερνητική εφαρμογή και πράξη από ολόκληρη την Εθνική Κοινότητα.

Στο πολίτευμα της Εθνικιστικής Ελλάδος δεν υπάρχει η «αντιπολίτευση» που αντιμάχεται τις ύψιστες θεσμικές εκφράσεις της Πίστης, της Πατρίδος και των Ενόπλων Δυνάμεων αφού οι κινήσεις του ανθελληνισμού δικαιούνται μονάχα την αμείλικτη πάταξη και τον διασκορπισμό. Το δικό μας πολίτευμα είναι η Εθνικιστική Αριστοκρατία. Τα Δημοτικά και τα Περιφερειακά Συμβούλια εκλέγονται με άμεσες διαδικασίες από τους Έλληνες με γνώμονα το πατριωτικό φρόνημα, το ήθος, την κοινωνική προσφορά και την άμεση γνώση των τοπικών κοινωνιών. Οι Δίκαιοι Έλληνες, οι κοπιώντες και στυλοβάτες του τόπου, αναδεικνύουν ακομμάτιστα τους Άριστους Έλληνες με το δικό τους ελεύθερο κριτήριο. Και οι Άριστοι Έλληνες αποστέλλουν στην Συμβουλευτική Επιτροπή του Εθνικού Κράτους τους επικεφαλής εκάστου Περιφέρειας.

Τα κόμματα και οι χορηγοί τους θα επιστρέψουν τις επιχορηγήσεις και τα «δωράκια» και θα πάψουν να απομυζούν τον ιδρώτα του Έλληνα. Η καλύτερη υπηρεσία που έχουν να προσφέρουν είναι η κατάργησή τους. Οι συμμαχικές εμπλοκές στην πολιτική διοίκηση δεν έχουν καμία θέση στην Ελεύθερη Ελλάδα. Ούτε θα πεινάσουμε ούτε θα περιθωριοποιηθούμε. Αυτό που θα συμβεί είναι η αυτοδιοίκηση της πατρίδος και η αυτοφυής ανάπτυξη των εθνικών μας πόρων. Είναι η άμεση υλοποίηση της λαϊκής εντολής και της εθνικής αποστολής. Η απτή απόδειξη της εθνικιστικής θέσεως κατ’ εφαρμογή της πρωτογενούς ελληνικής πολιτικής σκέψης ότι το πολίτευμα υφίσταται για να υπηρετεί το Έθνος κι όχι το Έθνος να υπηρετεί ένα εξαχρειωμένο «πολίτευμα».

Ο αντιπροσωπευτικός χαρακτήρας της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων δίχως ιδιαίτερους αποκλεισμούς γιατί υπηρετεί την Ελεύθερη Λαϊκή Ενότητα και την Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Η Συμβουλευτική Επιτροπή του Εθνικού Κράτους απαρτίζεται από τους Άριστους των τοπικών κοινωνιών και τους θεσμικούς Άριστους Ηγέτες στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας, στην Πίστη και στην Εργασία. Το Εθνικό Δημοψήφισμα συνοδεύει τις μεγάλες αποφάσεις και το Έθνος βαδίζει ενωμένο στα μεγάλα πεπρωμένα του με την ασφαλή ηγεσία του Επαναστατικού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: