ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ – Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΑΣ


ΑΘΗΝΑ 8-7-2012.

Όλες οι στρατιωτικές συγκρούσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και όσες θα ακολουθήσουν έχουν την εξήγησή τους στον έλεγχο των ενεργειακών πηγών. Τούτο άλλωστε μαρτυρά η ύπαρξη του κοινού παρονομαστή που ονομάζεται οικονομική κρίση που συνδέει τα άδεια ταμεία με τον γεωφυσικό πλούτο και τις διεκδικήσεις ξυπόλυτων και «πολιτισμένων» βαρβάρων επί του υποτιθέμενου φτωχού, όπως ακριβώς συμβαίνει με την ακριβή μας Πατρίδα.

Όμως η δική μας Ελλάδα είναι πάνω και πριν από όλα ακριβή στην καρδιά μας αφού η ελληνική γη, η γη των πατέρων μας, είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός μας. Τα παζάρια των ελληνόφωνων ριψάσπιδων ηγετίσκων δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τον υπερήφανο ελληνικό λαό που δεν σκέπτεται με γνώμονα τις ορέξεις του διεθνιστικού νεοταξισμού και τον πολιτικάντικο υλισμό αλλά την προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και τον αυθεντικά ελληνικό πατριωτισμό.

Η επικέντρωση του ενδιαφέροντος της διεθνούς πολιτικής στην προσοδοφόρα ανατολική μεσόγειο έχει άμεσο αντίχτυπο στα εθνικά μας συμφέροντα. Ήδη οι ΗΠΑ, έχοντας την πολιτική «μας» ηγεσία στο χέρι, έχουν συζητήσει την χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στη Σούδα για να επιτύχουν μια ακόμη «εκδημοκράτιση» και την υποτιθέμενη επίλυση της «ανθρωπιστικής» κρίσης που προκάλεσαν με τους ελεγχόμενους αντάρτες τους οι ίδιοι στη Συρία. Πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη περίπτωση από τη στιγμή που μας ωθούν να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία που διαθέτει βάση και συμφέροντα σε συριακό έδαφος.

Το ζήτημα αυτό έθεσε επιπλέον στον υπουργό εξωτερικών Αβραμόπουλο ο Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ συζητώντας ακόμη το έτερο ζήτημα αγκάθι της αντιπυραυλικής ασπίδας βάζοντας την Ελλάδα στη μέση της διαμάχης των ΗΠΑ με τη Ρωσία όταν οι αμερικανικές θέσεις στα εθνικά μας ζητήματα είναι απόλυτα ανθελληνικές. Ακόμη και στην περίπτωση των Σκοπιανών σφετεριστών της Μακεδονίας Μας και κατακτητών ελληνικής γης ο Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια Γουόλερς την ημέρα της εθνικής εορτής των ΗΠΑ μίλησε για φιλία που δεν είναι επιφανειακή και πως περιμένουν να δουν είπε τι θα επιτευχθεί όταν γίνουν ισότιμο μέλος του ΝΑΤΟ, λέγοντας πως οι ΗΠΑ θα είναι στη διάθεσή τους.

Στο μεταξύ η Τουρκία προκαλεί για πολλοστή φορά αποκαλώντας τουρκική τη βραχονησίδα μας Ζουράφα ή Λαδοξέρα στο Θρακικό Πέλαγος. Αυτό συνέβη με αφορμή την ανατροπή ενός αλιευτικού σκάφους, όταν σε απάντηση της ελληνικής ΝΟΤΑΜ για την έρευνα και τη διάσωση στο περιστατικό βγήκε αντίστοιχη τουρκική ανακοίνωση που αναφέρεται στην ψευδεπίγραφη τουρκική αρμοδιότητα στην περιοχή που συνέβη το ατύχημα. Βέβαια η τουρκική βουλιμία οφείλεται και στην υψηλή περιεκτικότητα σε πετρέλαιο που παρουσιάζει η Λαδοξέρα ακόμη και στην επιφάνεια της θαλάσσης αλλά και στη σημασία της βραχονησίδας και του φάρου που φέρει αυτή στο σχεδιασμό της ελληνικής ΑΟΖ δίχως προσκόμματα από την Αλεξανδρούπολη έως το Καστελόριζο.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στο Ιόνιο έχει ήδη εκδηλωθεί τεράστιο ενδιαφέρον από μεγάλους ενεργειακούς κολοσσούς για την έρευνα και την εκμετάλλευση των τεράστιων κοιτασμάτων των ελληνικών υδρογονανθράκων, με πρώτη την Energean Oil and Gas που δραστηριοποιείται ήδη στον Πρίνο. Έκθεση εξάλλου του ΟΗΕ αναφέρεται στην πληθώρα σπάνιων ορυκτών μας που έχουν τεράστια σημασία στην ανάπτυξη της βαριάς βιομηχανίας και της αεροναυπηγικής.

Όμως τα καθεστωτικά κόμματα ξεπουλούν την πατρίδα και τον πλούτο της στους νεοταξίτες τοκογλύφους και η υπουργός τουρισμού Κεφαλογιάννη επικαλείται τη συνεργασία και τη «φιλία» των Τούρκων αναφερόμενη στους πρώτους διδάξαντες Βενιζέλο και Κεμάλ. Αναφέρεται στη κατασκευή της μαρίνας στη Λέσβο από ελληνοτουρκική κοινοπραξία με επικεφαλής τον διαβόητο Κοτς, ενώ σύμφωνα με τη Χουριέτ στην οποία έσπευσε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη λέγεται πως είπε την Κωνσταντινούπολη Ιστανμπούλ.

Στο μεταξύ ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος πολύ ορθά αντιτείνει την εθνική αναπτυξιακή πολιτική αντί της δημιουργίας των γνωστών ειδικών οικονομικών ζωνών που θα δημιουργήσουν διαφορετικό καθεστώς κόστους και εργασιακού περιβάλλοντος αφήνοντας έκθετη τη Θράκη Μας στο τουρκικό χρήμα. Θα δημιουργηθεί αληθώς μ’ αυτόν τον τρόπο το έδαφος για την ανεξαρτητοποίηση της περιοχής. Ενώ στην Κύπρο το φιτίλι για την τουρκική επιθετικότητα υποβοηθείται από τις αναφορές του κατοχικού ηγέτη Ερόγλου ότι το Ισραήλ εκπαιδεύει 3000 Κούρδους αντάρτες του PKK σε στρατόπεδα στις ελεύθερες περιοχές.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν η Τουρκία διατείνεται ότι γυρεύει μια Ελληνίδα πράκτορα που αφαίρεσε τα σχέδια του τουρκικού ναυτικού για ένα πιθανό ελληνοτουρκικό πόλεμο. Ενώ παράλληλα οι αλβανικές προκλήσεις με τις ιταμές διεκδικήσεις των τσάμηδων φουντώνουν στα ελληνοαλβανικά σύνορα που μας χωρίζουν προσωρινά από την Βόρειο Ήπειρό μας με συναθροίσεις και πανό για επαναπατρισμούς και περιουσίες και για γενοκτονίες όταν οι ίδιοι κάνανε αίσχη σε βάρος των Ελλήνων στην κατοχή. Με το αλβανικό κράτος να έχει βάλει δικαστικά στο μάτι τον ηγέτη της Ομόνοιας Κορυτσάς κ. Ντίσιο ένεκα της ελληνικότητάς του.

Η ελληνική γη και ο ελληνικός λαός είναι ο δικός μας θησαυρός που δεν ξεπουλιούνται με όλους τους θησαυρούς της γης. Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα και ο Ελληνικός Στρατός θα περιφρουρήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και περιουσία στηρίζοντας παράλληλα την ελληνικότητα των σκλάβων ελληνικών πατρίδων ενάντια σε κάθε ανθέλληνα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: