ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΡΑΜΑ


ΑΘΗΝΑ 29-7-2012.

Η Ελλάς διαθέτει στην τωρινή πολιτική συγκυρία την πλέον επικίνδυνη πολιτική διοίκηση που θα μπορούσε να έχει. Δεν είναι μόνον ο κατοχικός χαρακτήρας του πολιτικού καθεστώτος των μνημονίων που δυσκολεύει τα πράγματα για την πατρίδα μας. Είναι επιπλέον οι ανοικτές μεθοδεύσεις εκ μέρους των υποτιθέμενων συμμάχων μας για την συρρίκνωση της εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας που παρουσιάζεται ως το διακύβευμα της οικονομικής μας «σωτηρίας».

Ο αμερικανικός παράγοντας ενισχύει στο μέγιστο βαθμό την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» όπως καταδείχτηκε για μια ακόμη φορά μέσα από το διεθνές συνέδριο με θέμα  «οι γείτονες της Αλβανίας» που οργανώθηκε στα Τίρανα με την επίκληση τάχα της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το συνέδριο έγινε υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου της Κολούμπια και του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών της Ουάσιγκτον μαζί με το δήμο Τιράνων και το Ίδρυμα Ροκφέλερ!

Εκεί κάποιος καθηγητής Ντέϊβιντ Φίλιπς αποκάλεσε την «Μεγάλη Αλβανία» φυσική Αλβανία και μας είπε πως οι γείτονες των Αλβανών αποτελούν μια περιοχή που κατοικείται από Αλβανούς της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου, της «Μακεδονίας», Μαυροβουνίου, Σερβίας και Ελλάδος! Ανακαλύπτει δηλαδή ο λεγάμενος κράτος με το όνομα «Μακεδονία» και Αλβανούς κατοίκους στην πατρίδα μας θέτοντας ουσιαστικά ζήτημα απώλειας της εδαφικής μας ακεραιότητας. Όμως οι ανθρωπιστές πολιτικοί υπάλληλοι του νεοταξισμού είναι απασχολημένοι με την παροχή των σταδίων της κατειλημμένης ελληνικής πρωτεύουσας δωρεάν στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες για το ραμαζάνι τους.

Ο βουλευτής των Γκρίζων Λύκων Ακτσάι θέτει θέμα τουρκικότητας του Αγαθονησίου και του Φαρμακονησίου επικαλούμενος «συμμαχικούς» χάρτες της συνθήκης Παρισίων και Λοζάνης αλλά και για τους Αρκούς για τους οποίους θέτει ζήτημα έλλειψης τάχα δικαιώματος της Ελλάδος να διαθέτει στο έδαφός τους στρατιώτες. Διαμαρτύρεται με θράσος για την υποχρέωση των Τούρκων «επισκεπτών» να επιδεικνύουν διαβατήριο κατά την επίσκεψη στα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με τηλεγραφήματα του Wikileaks o Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου έχει εκφράσει την επιθυμία του για την γκριζοποίηση του Αγαθονησίου και του Φαρμακονησίου.

Οι Τούρκοι προκαλούν έντονα επίσης στην Κύπρο και τη Ρόδο. Η Άγκυρα διεμήνυσε προς κάθε οργανισμό δια των πρέσβεών της πως δεν θα αποδεχτεί αποφάσεις στα θέματα των εξωτερικών σχέσεων και δεν θα μετέχει σε συζητήσεις και κοινές δηλώσεις κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας της ΕΕ. Είναι μια ακόμη αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Κύπρου που εφαρμόζεται παρά τις συστάσεις των Ευρωπαίων συνομιλητών της πως στην κατεύθυνση της τουρκικής εντάξεως πρέπει να συνομιλήσει και με την προεδρεύουσα κυπριακή πλευρά.

Οι δε κατοχικές αρχές διαμαρτύρονται για τη μη συμμετοχή των «τουρκοκυπρίων» στους ολυμπιακούς αγώνες όταν οι γραικύλοι αποκλείουν Έλληνες αθλητές. Την ίδια στιγμή οι ψευτοεταίροι μας προχωρούν στην πραγματοποίηση συνέδριου από την Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Εκπαιδευτικών Οργανώσεων στην κατεχόμενη Αμμόχωστο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Και στη Ρόδο ο «τουρκικός» για τους τουρκομογγόλους σύλλογος  «αδελφοσύνη» πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων γραφείων του παρουσία του Τούρκου πρέσβη Ουράς και του Τούρκου προξένου Ρόδου Ντουρουσόι. Οι δύο Τούρκοι αξιωματούχοι αναφέρθηκαν ενώπιον Ελλήνων βολευτών και εγκαθέτων της Άγκυρας που κατέφυγαν εκεί από τη Ρόδο σε πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και αναμενόμενες σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες!

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν τουρκική φρεγάτα παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα, κινήθηκε μεταξύ Κάσου και νοτίως της Κρήτης και συνέχισε πλέοντας μεταξύ Μήλου και Φολεγάνδρου, Σίφνου και Αντιπάρου για να εξέλθει τελικά περνώντας ανάμεσα σε Τήνο και Μύκονο!

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου κάλεσε Τούρκους δημοσιογράφους αναφερόμενος στην ανάγκη αποκαταστάσεως των σχέσεων Ισραήλ και Τουρκίας και στα κοινά συμφέροντα που ενώνει τους δύο λαούς. Χαρακτηρίζει μάλιστα τις διπλωματικές σχέσεις του Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο συμπτωματικές. Η δε Ρωσία μέσω της εφημερίδας Ισβέστια που εκφράζει τη ρωσική κυβέρνηση και το ρωσικό στρατό διαμηνύει πώς αν η τουρκική αεροπορία κινηθεί προς τη Συρία, τα αεροσκάφη της θα καταρριφθούν σαν παπάκια στο λούνα παρκ.

Όμως οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες είναι στραμμένοι στον αμερικανικό παράγοντα που μας επισκέπτεται δύο φορές με τον πρώην πρόεδρο Κλίντον και τον επικεφαλής του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ Χάρρις που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την καλή συνεργασία της Ελλάδος με ΗΠΑ και Ισραήλ. Ωστόσο ο Κλίντον όπως μαθαίνουμε εκφράζει σε μεγάλο βαθμό την Νόμπλ Ένερτζυ που μαζί με την Ντέλεκ ενδιαφέρονται για τα κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου. Η δε αμερικανική βοήθεια συνδέεται όλως «τυχαία» με τις διαβόητες «μεταρρυθμίσεις», το ξεπούλημα δηλαδή της Πατρίδος μας.  

Στο δε ζήτημα των Σκοπίων ο Γκρούεφσκι καλεί τον πρωθυπουργό Σαμαρά να συνομιλήσουν για το ζήτημα της ονομασίας του νεοταξικού μορφώματος επικαλούμενος τάχα καλή διάθεση. Διάθεση που φτάνει έως την αναφορά στην έκθεση της διαβόητης εμπειρογνώμονος ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΓΓ του ΟΗΕ Μακ Ντούγκαλ που μιλάει για την ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα!

Η Ελλάς χρειάζεται υπεύθυνη εθνική κυβέρνηση με ηγετικό στρατηγικό όραμα, αδιαμφισβήτητη αυτοκυριαρχία και νέα συμμαχική πολιτική. Αφού οι ψευτοσύμμαχοι ενοχλούνται από τους Ρώσους, τότε ας δώσουμε ώθηση στο βραχνά τους. Με το βλέμμα όμως στραμμένο στα γεωπολιτικά οφέλη της Πατρίδος μας. Αυτή είναι η αποστολή της δική μας Εθνικιστικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: