ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


ΑΘΗΝΑ 6-7-2012.

Η πολιτική του καθεστώτος για την εθνική και τη δημόσια ασφάλεια είναι μια έννοια ανύπαρκτη στο προτεκτοράτο του κατοχικού ψευτορωμέϊκου. Το ελληνικό έδαφος καταπατείται και ο ελληνικός λαός έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στην τοκογλυφική μέγγενη, την λαθρομεταναστευτική μάστιγα και την τουρκική αυθαιρεσία. Η εισβολή και η απειλή σε βάρος της ζωής των Ελλήνων αποτελεί καθημερινή εικόνα που πρέπει να παταχθεί άμεσα με την συντριβή των εισβολέων.

Η Πολιτεία έχει καθήκον να προασπίσει τη ζωή των Ελλήνων που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του Έθνους μας. Ο δε λαός έχει δικαίωμα να προμαχήσει υπέρ της φυλετικής μας ακεραιότητας. Όλοι σήμερα ζητούν την ευεργετική επενέργεια των μηχανισμών εθνικής ασφαλείας και επικαλούνται την ενεργή συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων. Και η παρουσία του Στρατού μας πρέπει να εντοπιστεί οπωσδήποτε στο κέντρο κι όχι στην άκρη της εθνικής μας ζωής.

Η θέση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Εθνικιστικό Καθεστώς είναι αυτή της Φυσικής Αριστοκρατίας ως κορυφαίος μηχανισμός αξιοκρατίας και ενεργοποίησης του έμψυχου δυναμικού της πατρίδος για την τήρηση της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ανεξαρτησίας. Η συμμετοχή των στρατιωτικών στην ζωή και την ευρυθμία του εθνικού κράτους πρέπει να είναι εμφανής και διαρκής. Το εθνόσημο και η στρατιωτική στολή πρέπει να εμπνέουν τον Έλληνα πολίτη με την εμφάνισή τους εντός και εκτός στρατοπέδων κι όχι να αντικαθίστανται από την πολιτική περιβολή ενοχοποιώντας το στράτευμα για λόγους ευφάνταστους και «δημοκρατικούς».

Ο ελληνικός στρατός στο εθνικιστικό καθεστώς εμπνέει το φόβο και τον τρόμο στον ίδιο βαθμό τόσο στους κακούς όσο και στους εχθρούς. Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο Φρουρός της Πατρίδος ενάντια στους προδότες και τους εισβολείς, στους ελληνόφωνους ριψάσπιδες και τους βάρβαρους επίδοξους κατακτητές. Τα ελληνικά στρατόπεδα είναι καμωμένα μονάχα για Έλληνες λεβέντες κι όχι για λαθρομετανάστες. Και οι φυλακές είναι για τους κλέφτες των ψυχών και των συνόρων μας κι όχι για τον Έλληνα Ήρωα σαν τους Εθνικούς Επαναστάτες της 21ης Απριλίου με έσχατο κορυφαίο ζώντα τον Στρατηγό Ντερτιλή. Με την φυλακή στους γραικύλους πολιτικάντηδες να αποτελεί τον προθάλαμο προς το Γουδί συμφώνως με τον Στρατιωτικό Νόμο και τον Νόμο της Ελληνικής Φυλής.

Στο δικό μας καθεστώς οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι συμπολεμιστές και συνεπαναστάτες στο ίδιο μετερίζι του αγώνα. Στο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος ταραξίες, πράκτορες του εχθρού, πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των εχθρών μας και διεκδικητών ελληνικής γης μα και συμβιβασμένοι πολιτικάντηδες με τους ανθέλληνες θα αντιμετωπίσουν την απόλυτη καταστολή της δράσης τους. Η διασάλευση της κοινωνικής ομαλότητος και η αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας στο Εθνικοκοινωνικό Ελληνικό Κράτος είναι και αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει πολεμικές προκλήσεις.

Η βούληση του ελληνικού λαού και η υπεροχή του ελληνικού έθνους είναι κορυφαίες υποθέσεις που αφορούν τον Εθνικό μας Στρατό γιατί τα ένστολα παιδιά της πατρίδος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Φυλής, σάρκα από τη σάρκα του γνήσιου και μαχόμενου Ελληνισμού. Και μάλιστα το καθαρότερο τμήμα της θεσμικής ζωής στην συντεταγμένη Πολιτεία όσο αφορά τη συνείδηση και τις προθέσεις. Η ασφάλεια στους δρόμους και η περιφρούρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού από τις δυνάμεις της ξενοκρατίας που μηχανεύονται τη διάλυση του κράτους τόσο με το έγκλημα των ξένων όσο και με το δανεικό χρήμα αφορά ομοίως τον Στρατό ως κορυφαίο μέτοχο της εθνικής μας ζωής.

Για να το θέσουμε απλά και απόλυτα, πάσα ενέργεια που μικραίνει την Ελλάδα και πληγώνει τους Έλληνες από οιοδήποτε φορέα θεωρείται κακούργημα και εσχάτη προδοσία. Στις περιπτώσεις αυτές η δράση του ελληνικού στρατού είναι και νόμιμη και επιβεβλημένη. Ο Στρατός μας δεν έχει κάνει ποτέ του νομικές παραβάσεις παρά μονάχα εθνικές επαναστάσεις. Το εθνικοκοινωνικό κράτος έχει αποστολή ιερή να θωρακίσει και να μεγαλώσει την Ελλάδα. Το μεγάλωμα αυτό άρχεται από το εσωτερικό του κράτους με την ενότητα και τη σιγουριά των Ελλήνων και προοδευτικά εξαπλώνεται έως των εθνικών μας συνόρων και ακόμη παραπέρα. Αυτή η Ιερή Αποστολή είναι η πεμπτουσία των Ιερών Ελληνικών Όπλων.

Η είσοδος των τουρκικών γκρίζων λύκων και των λοιπών πρακτόρων από τα γειτονικά μορφώματα σε γη ελληνική και αιματοπότιστη δεν νοείται ούτε ως αστείο. Το προτεταμένο όπλο είναι η μόνη απάντηση στον βάρβαρο. Η άμεση αντίδραση είναι ζήτημα Εθνικής Τιμής άνευ διαπραγματεύσεων και διακρατικών κοινοβουλευτικών συσκέψεων. Για τον Ελληνικό Στρατό όπως ακριβώς και για τον Ελληνικό Εθνικισμό η μόνη παραδεκτή και άμεσα απαιτητή ενέργεια είναι η απαράγραπτη διεκδίκηση των σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Στην Κύπρο, τη Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά λέει ένα αθάνατο σύνθημα. Και ένα άλλο λέει πως ένα, δύο, τρία, τα σύνορα θα σπάσουμε θα μπούμε στην Τουρκία.

Ο Στρατός μας μετράει την Ελλάδα με τους σφυγμούς και το πύρωμα της ελληνικής καρδιάς. Φόρος δικός του είναι το Ελληνικό Αίμα. Και πόθος ασίγαστος είναι η Μεγάλη Ελλάδα Ελεύθερων Ελλήνων και μόνο. Στην Ελλάδα του Επαναστατικού Εθνικοκοινωνισμού οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συνοδοιπόρος της πολιτικής διοίκησης και εγγυητής της εθνικής ανεξαρτησίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: