ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Ή ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ - ΕΛΛΑΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ


ΑΘΗΝΑ 31-7-2012.

Η Ελλάδα δέχεται μια συνεχή και ανηλεή επίθεση. Με όπλο την οικονομική εξαθλίωση οι νεοταξίτες δυνάστες των εθνών  και τα ντόπια κομματικά τους ενεργούμενα θέλουν να μεταβάλουν την πατρίδα μας από εθνικό κράτος σε ένα μεγάλο στρατόπεδο δούλων δίχως εθνική ταυτότητα και σε μια υπό κατάληψη ενεργειακή βάση εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών τους συμφερόντων. Έχουν βρει από ιδρύσεως της σύγχρονης «ελληνικής δημοκρατίας» όλους τους πρόθυμους πωλητές ελληνικής γης και ψυχών στο πρόσωπο των δήθεν διαφορετικών πολιτικάντηδων του καθεστώτος.

Οι τέως «διαφορετικοί» και νυν ομονοούντες ετερόκλητοι πολιτικοί συνέταιροι έχουν ένα γνώρισμα που τους ενώνει, το οποίο πασχίζουν να περάσουν στην ελληνική κοινωνία για να πετύχουν τη «βολική»
μετάλλαξη. Είναι η απέραντη αδιαφορία που υποκρύπτει το μίσος τους για την πατρίδα και το ιερό καθήκον υπηρετήσεως του εθνικού συμφέροντος. Το προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια ζωής του εθνοκτόνου καθεστώτος με όλους τους τρόπους και τα ταξίματα ποικίλων παροχών. Διατηρήθηκαν στην πολιτική εξουσία με την κατάχρηση των θεσμών και την υπέρμετρη πραγματικά λαϊκή ανοχή αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τον Έλληνα ίδιο με το δικό τους ψοφοδεές ψευτορωμέϊκο.

Η νέα «περιούσια» τάξη πραγμάτων θέλει μια πολυπολιτισμική Ελλάδα με φτωχούς και περιθωριοποιημένους Έλληνες που θα διοικούνται από το συμπτυσσόμενο πλέον κόμμα των πολιτικών κομμάτων που θα υπακούει μονάχα στα συμφέροντα των τοκογλύφων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι διαφυγούσες έως τώρα πολιτικές «δυνάμεις» από το κυβερνητικό κάδρο χρησιμεύουν απλώς για τα προσχήματα και τους διατεταγμένους συνετισμούς των άτακτων. Η «ευαισθησία» τους παρέχεται στους λαθραίους των ισλαμικών «ανοίξεων». Ο μόνος σταθερός στόχος των «φρόνιμων» είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός που εκφράζει απόλυτα το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων.

Κάποτε ο ντόπιος διεθνισμός εκφραζόταν κυρίως από την ελληνόφωνη αριστερά. Τώρα πλέον οι εκφραστές της μετατροπής των Ελλήνων σε αγελαία μάζα και της Ελλάδος σε παγκόσμια χωματερή έχουν διευρύνει το διεθνιστικό στρατόπεδο που υποδέχεται όλους τους «πρόθυμους», μαρξιστές και καπιταλιστές μαζί με τα κομματικά τους υποκαταστήματα και παραμάγαζα. Οι αριστεροί πλέον συνομιλούν με τους «ταξικούς εχθρούς» τους και διαπραγματεύονται με τους διεθνείς τοκογλύφους. Και οι φιλελεύθεροι ανοίγουν κόκκινα χαλιά στον χθεσινό αριστερό κίνδυνο της δανεικής «βοήθειας» που φέρνει ο θανάσιμος νεοταξικός εναγκαλισμός. Οι σοσιαλιστές κομιστές του εφιάλτη είναι από πάντα έτοιμοι, οι συνασπισμένοι είναι οι φρουροί του καθεστώτος και πραίτορες του ανθελληνισμού και οι «πατριώτες» ενσωματώνουν στις κομματικές τους δομές το ξένο αίμα. 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός παραμένει ακλόνητος στις θέσεις του για μια Ισχυρή και Καθαρή Ελλάδα δίχως ξένες πλάτες και μεταγγίσεις. Εναντίον όλων όσων πουλάνε την πατρίδα μας και οδηγούνε τον ελληνικό λαό δια της διεθνιστικής οδού στην βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης. Πιστεύουμε με αιώνια προσήλωση και πάθος ασίγαστο ότι η Ελλάδα ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Έχουμε δώσει όρκο ισόβιο ενώπιον της γαλανόλευκης σημαίας με τον σταυρό στην κορυφή ότι θα αγωνιστούμε για τα πρωτεία της Ελλάδος και την ελευθερία της φυλής μας ως έθνος κυρίαρχο σ’ έναν κόσμο απαιτητικό, ενάντια σε κάθε είδους βάρβαρο είτε στον καιρό της ειρήνης είτε στον καιρό του πολέμου. Και έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι τα δικαιώματα των Ελλήνων στη ζωή και την εργασία είναι προτεραιότητες που δεν διαπραγματεύονται και δεν νοθεύονται.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν ανακόπτεται μήτε με «περιούσιους» ελέγχους μήτε με ακριβοπληρωμένες πένες μήτε με προβοκάτσιες μήτε με επιλεκτικούς αποκλεισμούς. Κανείς δεν μπορεί να κλείσει στο μπουκάλι τον ελληνικό λαό και να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές. Σκοπός του Επαναστατικού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ο σχηματισμός του Εθνικού Φυλετικού Κράτους και η Ελληνική Λαϊκή Εξουσία. Σκοπός μας δεν είναι η συναλλαγή με την παγκόσμια νεοταξική ελίτ και η απόκτηση υπερβάλλουσας ύλης αντί κομματιών ελληνικής σάρκας. Ο δικός μας σκοπός είναι να κατακτήσει ο Έλληνας την κορυφή του κόσμου με τις αξίες της Φυλής μας και την απρόσκοπτη ελληνική εργασία. Να πάρουμε την εθνική γη που θέλουν νεοταξίτες και διεθνιστές να την κλέψουν υποθηκευμένη και να αξιοποιήσουμε τα πλέρια χαρίσματά της απλώνοντας την παρουσία του Ελληνισμού και της επιρροής του.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να συναντήσουμε την αποδοχή των λεγομένων «μεγάλων δυνάμεων», των γνωστών διεθνών οργανισμών εθνικής τάχα συνεργασίας και ανθρωπισμού και του διεθνούς Τύπου που από κοινού πασχίζουν για τη «διαφορετικότητα», την παγκόσμια «ειρήνη» και την καταπολέμηση του «φασισμού». Μια ματιά σε περιπτώσεις σαν τη Σερβία, τη Λιβύη, τη Συρία και τόσες άλλες μας δείχνουν το απεχθές πρόσωπο του Νεοταξικού Τέρατος. Ένας τέρας που αντιμάχεται τις εθνικές στρατηγικές και το τοπικό θρησκευτικό συναίσθημα όσων αντιστέκονται στην ομογενοποίηση του πλανήτη προκειμένου να αφανιστούν και τα σύνορα να καταπέσουν.

Το ζητούμενο λοιπόν για την πατρίδα μας και τη διεθνή της θέση είναι Εθνικισμός ή Διεθνισμός, Ελλάς ή Βαρβαρότητα. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει επιλέξει την πρόοδο του ελληνικού λαού και την ισχυροποίηση της Ελλάδος. Έχουμε επιλέξει τον Εθνικισμό και για την Μεγάλη Ελλάδα και τους Ελεύθερους Έλληνες ενάντια στο διεθνισμό των προσκυνημένων και τη βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης και των ξένων εισβολέων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: