ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 20-7-2012.

Γέμισε ο τόπος διαπραγματευτές - διεκπεραιωτές των μνημονίων που εξισώνουν το οικονομικό πρόβλημα με το εθνικό συμφέρον. Και από κοντά αυξάνεται ο αριθμός των «προστατών» των λαϊκών δικαίων. Βέβαια το εθνικό συμφέρον και τα λαϊκά δίκαια των αγαπημένων πολιτικών κομμάτων του διεθνιστικού νεοταξισμού δεν ταυτίζονται σκοπίμως όσο μένουν εγκλωβισμένα στο πολιτικό παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης.

Είναι γνωστό το παρελκυστικό σύνθημα της αριστεράς που λέει ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη». Η εθνικότητα βέβαια του εργάτη είναι στοιχείο άχρηστο για τη δήθεν παράταξη της εργατιάς και της φτωχολογιάς γιατί θέλουν τα αριστερά παιδιά του συστήματος να μας πείσουν ότι όπως το κεφάλαιο έτσι και οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα. Η πολυεθνική ωστόσο μορφή του κράτους είναι κοινή επιδίωξη του καπιταλισμού και του μαρξισμού αφού κοινό σημείο συνάντησης των πραιτοριανών του νεοταξισμού είναι τα ξένα εργατικά χέρια και η επιδιωκόμενη πολιτογράφηση των ψευτοελλήνων νεοψηφοφόρων τους.

Μάχονται λένε δεξιοί, αριστεροί και σοσιαλιστές τις στρεβλώσεις του πολιτικού συστήματος, τα ταμειακά κενά και τις εξαρτήσεις από τους τοκογλύφους. Μάχονται όμως οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι με πρωτοφανή λύσσα το Εθνικιστικό Κίνημα και αδιαφορούν για την δραματική απώλεια της ζωής Ελλήνων που συμβαίνει τις ίδιες δραματικές στιγμές που χάνεται βαθμιαία η εθνική μας κυριαρχία. Η δε απώλεια ελληνικών θέσεων εργασίας αντιμετωπίζεται όπως όλα τα μεθοδευμένα αδιέξοδα με την λογική των αριθμών και την καταγραφή των στατιστικών δεδομένων.

Η καταγραφή όμως του ντόπιου κατοχικού καθεστώτος έχει την ίδια ακριβώς στόχευση με τις αναφορές των τοκογλύφων της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Την τρομοκράτηση του λαού, την καλλιέργεια της έλλειψης διεξόδου, την κατάδειξη βολικών λύσεων για την μετατροπή του εθνικού κράτους, του τωρινού προτεκτοράτου δηλαδή, σε πολιτεία του «ευρωπαϊκού» πολυφυλετικού υπερκράτους.

Το λένε πλέον άπαντες, «συντηρητικοί» και προοδευτικοί, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, ξετσίπωτα και ξεδιάντροπα. Λεφτά όσα θέλετε αρκεί να μετατρέψετε τον Έλληνα εργαζόμενο σε φτηνό σκλάβο και να μας δώσετε το θησαυρό που κρύβεται στα συρτάρια της ελληνικής γης παραχωρώντας την πατρίδα σας στον ξένο παράγοντα.

Όταν λέμε ξένο παράγοντα, εννοούμε τους λαθροεισβολείς και τους «επενδυτές» μαζί. Αυτούς που μας έρχονται ως εξαθλιωμένοι έποικοι κι αυτούς που μας έρχονται ως γραβατωμένοι ελεγκτές για να ανοίξουν άπαντες το δρόμο στους αγοραστές της γης μας. Αυτοί όμως που πρώτοι φέρουν την ευθύνη για τα δεινά μας είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που αγνοούν την μέγιστη αλήθεια στη ζωή ενός λαού. Και η αλήθεια αυτή λέει πως ο κορυφαίος νόμος παντός άλλου, στην κεφαλή του νομικού συστήματος μέσα στην Πολιτεία, είναι το Δίκαιο του Έθνους.

Ο πολίτης του κράτους είτε είναι εργάτης είτε επιχειρηματίας είτε πένητας είτε πλούσιος είναι αναπόσπαστο τμήμα του έθνους, σάρκα από τη σάρκα του. Και το δικαίωμα στον μέγιστο κοινό οίκο της Πατρίδος αφορά την εθνική και φυλετική μας κοινότητα. Η ζωή του Έλληνα που χάνεται από την δοτή οικονομική κρίση, την ανεργία και το λαθρομεταναστευτικό έγκλημα δεν είναι για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στοιχείο οικονομοτεχνικής μελέτης.

Η ζωή και η πρόοδος του Έλληνα αφορά την βιολογική συνέχεια και την οικονομική ανάπτυξη του Ελληνικού Έθνους. Οι ψυχές φέρνουν την ανέλιξη της Φυλής μας. Αυτές δημιουργούν και συνθέτουν το Έθνος. Οι Έλληνες αποτελούν την ενσάρκωση του Εθνικού Δικαίου. Οι Έλληνες προηγούνται των αριθμών και ηγούνται των οικονομικών δεδομένων και πόρων του Γένους μας.

Σήμερα ο Ελληνισμός υπόκειται στην σύνθλιψη των δικαιωμάτων του. Ουδείς δείχνει τον πρέποντα σεβασμό στο έθνος των πολιτισμών και της εξανθρωπίσεως της οικουμένης γιατί δεν υπάρχουν οι μπροστάρηδες στην πολιτική μας διοίκηση να αποδώσουν στο έθνος και τον λαό τα αυτονόητα αγαθά για κάθε ελεύθερο και ευνομούμενο κράτος. Μα αυτό είναι αυτονόητο αφού το ψευτορωμέϊκο δεν είναι ούτε ελεύθερο ούτε ευνομούμενο ούτε εθνικό ούτε καν κράτος. 

Δεν αντέχει σε κρίση αξιοπρεπή το «κράτος» εκείνο που δέχεται τον ελλιμενισμό στον Πειραιά τουρκικών «συμμαχικών» πολεμικών σκαφών, που αποδέχεται την μετατροπή του σε ομόσπονδο κρατίδιο της ψευτοευρώπης, που ακυρώνει τα εθνικά μας δικαιώματα για την ειρήνη και την ευημερία της χρηματοοικονομικής και αθεϊστικής συμπτύξεως των εθνών. Δεν αντέχει σε κριτική νομίμου υπάρξεως το μόρφωμα που ποδηγετείται από ανθρώπους που δεν ερυθριούν από το βάρος της αυτοκτονίας των Ελλήνων.

Ας το αντιληφθούν οι πάντες. Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι η Επαναστατική Δύναμη που έρχεται να αλλάξει ολοκληρωτικά τα πολιτικά δεδομένα της Πατρίδος μας. Ο φυλετικός νόμος της εθνικής μας αυθυπαρξίας και ισχύος βρίσκεται στην κορυφή των αξιών μας. Ο νόμος στη ζωή της εθνικής μας κοινότητας δεν αποκτά εξ ορισμού την αποδοχή κι ούτε είναι εκ των προτέρων ηθικός. Εξαρτά την ύπαρξή του από τον νομοθέτη και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Για εμάς τους Εθνικιστές η ύπαρξη του Εθνικού Λαϊκού Κράτους και η υπεράσπιση του δικαιώματος στην κοινωνική και εργασιακή ασφάλεια αφορά μονάχα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Η Ελλάς θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει με το Δίκαιο του Έθνους και την συμπόρευση Λαϊκού Εθνικισμού και Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: