ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


ΑΘΗΝΑ 4-7-2012.

Η ελληνική κοινωνία έχει λάβει την θλιβερή εικόνα ενός πεισιθάνατου τοπίου. Η σαθρή και άθλια πολιτική τάξη έχει μετατρέψει την Πατρίδα μας, την άλλοτε ένδοξη και κοσμοπλάστρα Ελλάδα, σ’ ένα ναυάγιο ψυχών που λαφυραγωγούν λαθραίοι ξένοι εισβολείς και σ’ ένα άδειο κουφάρι που δε δίνει δεκάρα τσακιστή για τον πόνο του Έλληνα. Καθείς σε τούτη τη ρημαγμένη Πολιτεία ζει σε έναν γυάλινο μικρόκοσμο που κι αυτός ακόμη δεν του ανήκει πλέον. Σ’ αυτήν την άλλη πατρίδα, σ’ αυτό το ψευτορωμέϊκο που ανεχθήκαμε μέχρι τώρα ευθύνη έχει σύμπας ο ελληνικός λαός.

Ο δικός μας Έλληνας δεν είναι ο ανεκτικός ραγιάς που προσμένει να βρει ψωμί δανεικό στο διάδρομο κάποιου πολιτικάντη ή κάποιου γυρολόγου τραπεζίτη και ψευτοευρωπαίου οραματιστή του διεθνιστικού νεοταξισμού. Ο Έλληνας δεν είναι αυτός που ανέχεται αφεντάδες ξένους στην κεφαλή του. Δεν είναι αυτός που βλέπει το πρωί σαν ανοίξει το παράθυρο κάτω από το σπίτι του τις παρέες του στρατού κατοχής των λαθρομεταναστών όταν μαθαίνει πως ο λαός μίκρυνε κατά ένα εκατομμύριο ψυχές. Δεν είναι αυτός που μένει αδιάφορος ή του κρύβουν οι δήθεν σπουδαίοι ενημερωτές ότι οι Έλληνες στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους και οι Τούρκοι πολιτικοί κάνουν παράτες σε χώμα ελληνικό ατουφέκιστοι.

Αλλά επειδή ακριβώς δεν είναι αυτός ο αληθινός Έλληνας, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι αυτός ο ίδιος που γέννησε από τα αρχαία κιόλας χρόνια τον Εθνικισμό και την Επανάσταση. Ο αληθινός Έλληνας μετέτρεψε την Πίστη του στο Ελληνικό Έθνος σε πολιτική ενέργεια και ιδεολογία με κεντρικό πυρήνα και στόχο την υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος. Από κοντά δημιούργησε την ανατρεπτική δράση απέναντι σε ό,τι τον ενοχλούσε και πλήγωνε τη Φυλή του.

Όμως η ανήσυχη φύση του, η ακατάπαυτη πολιτισμική του δημιουργία και η ζωντάνια της δικής του θέλησης για υπεροχή ενίσχυε και ενισχύει μέχρι τις μέρες μας τον φθόνο εκείνων που τον απειλούν, εκείνων που ευνόησαν ξένους στρατούς και γραικύλους πολιτικάντηδες δημοκράτες, δηλαδή πεισιθάνατους, για να του προκαλέσουν πολιτική και βιολογική ασφυξία.

Ο δικός μας Έλληνας δεν το έβαλε κάτω. Έσμιξε με μοναδικά ταιριαστό τρόπο την Πίστη στο Έθνος με την ανατρεπτική δράση ενάντια στο σάπιο και δημιούργησε το ιδανικό πολιτικό περιβάλλον της Εθνικιστικής Επανάστασης. Έχτισε την Νέα Ιδεολογία του Επαναστατικού Εθνικισμού που αποτελεί το γνήσιο πολιτικό παιδί του πολιτεύματος της Αριστοκρατίας. Είναι η απόλυτη Ελληνική Ιδεολογία με τις ρίζες της να χάνονται στο διάβα των αιώνων και στα ομηρικά έπη φτάνοντας στην εποχή του μεγάλου στρατηλάτη Αλέξανδρου. Μια πορεία νικών μα και θυσιών σαν του Λεωνίδα. Αλλά και μια πορεία που είπε τα όχι που της αναλογούσαν με τον Μεταξά αφού πιο πριν έφερε το μεγάλωμα της Ελλάδος με το Εικοσιένα και τους Βαλκανικούς Πολέμους.

Καιρός λοιπόν να φέρουμε τον Επαναστάτη Έλληνα στην εποχή μας. Είναι σαφώς δύσκολα τα χρόνια που ζούμε αλλά υπήρξαν άλλα δυσκολότερα και θα ξαναγυρίσουν αν δεν βάλουμε σκοπό να καθαρίσουμε την Πατρίδα μας, να την κάνουμε και πάλι Ελλάδα και να θέσουμε νέο σκοπό να κυριαρχήσουμε.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας της Εθνικιστικής Επανάστασης. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του Επαναστατικού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού μας. Να δώσουμε ζωή στον Ελληνισμό με την πρωτοπόρα δράση των Ζωντανών στη ψυχή και τη θέληση Ελλήνων που ζητούσε ο μεγάλος Ίωνας Δραγούμης. Να αποτινάξουμε το μιμητισμό και την ξενοκρατία που ποθούσε ο σπουδαίος Περικλής Γιαννόπουλος. Να φτιάξουμε ένα σύγχρονο κράτος που θα υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων και μόνο. Να ενώσουμε τους Έλληνες δίνοντάς τους όραμα και έργο ελληνικό όπως συνέβη επί Γ. Παπαδόπουλου.

Ο Επαναστατικός Εθνικισμός είναι αφοσιωμένος στη δημιουργία της Νέας Ελλάδος με τα δικά μας χέρια ως άξια διάδοχο της πατρίδος που μας κληροδότησαν οι μεγάλοι μας πρόγονοι. Ο δικός μας σκοπός είναι να κυριαρχήσει ο Ελληνισμός μας με την Δύναμη και το Πνεύμα, με το Ατσάλι και τον Πολιτισμό. Κι αυτός ο σκοπός ξεκινάει από τον επανελληνισμό στην πολιτική διοίκηση και την κοινωνία.

Πρέπει οπωσδήποτε να αποβληθούν οι προσκυνημένοι, οι διεθνιστές και τα ξένα σώματα από κοντά μας. Να ξεριζωθούν όλα αυτά τα καρκινώματα της Φυλής μας. Με τον Ελληνικό Πατριωτισμό και την Ηθική μας θα φέρουμε στην πολιτική διοίκηση τους Άριστους και τους Πολεμιστές τού Έθνους μας. Και με την κυρίαρχη λογική της Κοινωνικής και Φυλετικής Αλληλεγγύης θα δημιουργήσουμε ένα κράτος μονάχα για Έλληνες που θα αντιμετωπίσουν συλλογικά τα κοινωνικά ζητήματα, θα περιφρουρούν τα τείχη της Πολιτείας από θρασείς και επιρρεπείς και θα στερεώνουν το Εθνικιστικό Καθεστώς αλώβητο από τους ψευτοδημοκράτες της Εσπερίας.

Είναι προφανές ότι αυτή η καθάρια μα και απαιτητική Ελληνική Πολιτεία δεν πρόκειται να προκύψει από κάποια καθοδηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ούτε την έχουμε ανάγκη. Το δικό μας Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς θα αποτελέσει την ορθή ερμηνεία της κοινωνικής βούλησης και θα επιβληθεί άμεσα από την ορμή της λαϊκής ενέργειας με το Δίκαιο της Επανάστασης για την Αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδος των Ελεύθερων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: