ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ



ΑΘΗΝΑ 30-8-2012.

Το κατοχικό μας προτεκτοράτο έχει παύσει προ καιρού να λειτουργεί ως ευνομούμενη πολιτεία. Δεν υπάρχει εθνικό κράτος αλλά ένα ψωραλέο μόρφωμα που αδιαφορεί για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Οι πολιτικάντηδες νομοθετούν με νεοταξικό υπόβαθρο και υπηρετούν τους καταληψίες του ξένου παράγοντα και των ενεργούμενων επιβητόρων του. Ο καθείς που διαθέτει ελαστική εθνική συνείδηση μαζί με τον δήθεν οικονομικό μετανάστη και τα πρακτοράκια των νεοταξικών κρατικών δορυφόρων που ορέγονται ελληνική γη κλέβουν, αυθαιρετούν, προσβάλλουν και σκοτώνουν έχοντας τις πλάτες ανδρείκελων και φοβισμένων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ζωή των Ελλήνων πουλιέται με φτηνό αντίτιμο από τα πολιτικά βαποράκια του διεθνιστικού νεοταξισμού. Ο Ελληνισμός βάλλεται και προσβάλλεται χωρίς να του δίδεται το δικαίωμα της άμυνας και της υπερασπίσεως του δικαίου που οφείλει κάθε σοβαρό κράτος να το ενισχύσει και να το εφαρμόσει προκειμένου να πατάξει παραδειγματικά την αδικία. Κι όμως στην περίπτωση του ψευτορωμέϊκου η αδικία μετέρχεται το πιο σκληρό της πρόσωπο, θεσμοθετείται, θεσμοθετεί και διώκει το δίκαιο του λαού και της πατρίδος. Ενοχοποιεί εκείνον που εργάζεται σκληρά για να επιβιώσει και προμαχεί υπέρ του εθνικού συμφέροντος όταν προστατεύει όσους κερδοσκοπούν και ναρκοθετούν το Ελληνικό Έθνος.

Αυτό το αισχρό καθεστώς ονομάζουν δημοκρατία οι δωσίλογοι που το διαφεντεύουν με την επίκληση της λαϊκής ψήφου. Προφανώς έχουν δίκιο αφού με την ανοχή του εύπιστου λαού μας παρέλαβαν ένα έθνος για να το μετατρέψουν σε πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης όπου συμβιώνουν σιμά στους δίκαιους οι ληστοσυμμορίτες της διεθνούς οικονομικής σύφιλης και οι κατσαπλιάδες που πουλάνε θάνατο και μας κουνάνε τα βρώμικα πανιά που έχουν για σημαίες.

Ποιοι όμως θα σταματήσουν την κατρακύλα; Αυτοί που παρασιτούν μέσα σ’ αυτό το άρρωστο κλίμα με τις μίζες και τα μεγάλα αφορολόγητα ποσά να περνάνε πανελεύθερα σε βαριά θησαυροφυλάκια; Αυτοί που φακελώνουν τους πολίτες και τις συναλλαγές τους στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και υποβάλλουν γονυπετείς τα σέβη στους εμπόρους των εθνών ή εκείνοι που χαϊδεύουν την παραβατικότητα των αριστερών ψευτοεπαναστατών;

Το θέαμα με τους Αλβανούς που βρίζανε τους Έλληνες και κακοποιούσανε την ελληνική σημαία και το άλλο με τις απαγωγές των λαθρομεταναστών μεταξύ τους και αλλήλων που είδαμε πρόσφατα είναι απλώς τα συμπτώματα ενός καρκινώματος που θέλει ξερίζωμα. Το καθεστώς της υποταγής και της αδικίας πνέει τα λοίσθια έχοντας συνθηκολογήσει στο πλιάτσικο που ζούμε καθημερινά στις ζωές μας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν κυβερνάνε. Αποτελούν τους ταμίες του διεθνιστικού νεοταξισμού που βαστάνε το φανάρι στους εισβολείς και ανοίγουν το δρόμο της μετατροπής του έθνους μας σε μια έκταση χάους όπου επικρατούν οι βιαστές του Ελληνισμού.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να ανεχθούν την επέλαση της αδικίας. Σε τούτη εδώ τη γη του φωτός οι νόμοι φτιάχνονται από Έλληνες και κατευθύνονται στην προστασία της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής κυριαρχίας από κοινού και αδιαιρέτως. Η αυθαιρεσία και η ανθελληνική βουλιμία εξολοθρεύονται και οι καταχραστές της Πατρίδος μας στέλνονται στα μαύρα σκοτάδια άνευ επιστροφής. Ο ανθελληνισμός δεν διώκεται απλώς αλλά αποσυντίθεται. Όποιος σηκώνει βλέμμα κατά της πατρίδος μας και την αντιμετωπίζει ως κέντρο διερχομένων, αυτός δεν πρέπει να ξανασηκώνει το βλέμμα του προς τον ήλιο.

Οι βαριές μορφές παραβατικότητας, τα σκηνοθετημένα επεισόδια ρατσιστικής τάχα βίας, οι φοροεπιδρομές και οι αλαλαγμοί για την παραμονή στο ψόφιο ευρωνόμισμα, η αδιαφορία στις ελληνικές ζωές που χάνονται, η πείνα του λαού μας, τα ξεσηκώματα των αλλοδαπών δεν είναι σκηνές από διαφορετικά ανθελληνικά σχέδια. Όλες αυτές οι εκφάνσεις συνύπαρξης της παράνοιας και της αδικίας σε βάρος του Ελληνισμού είναι τα διαδοχικά χτυπήματα του ίδιου βρωμερού σχεδίου σε βάρος της εθνικής μας υποστάσεως και των δικαίων του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.

Η ασυδοσία της αδικίας και η κάλυψη του καθεστώτος της παραβατικότητας από τους «προστάτες» του λαού αποσκοπεί στο διχασμό και την εσωτερική αιμορραγία του εθνοφυλετικού και κοινωνικού μας ιστού. Στο σήκωμα δικαίων αντιδράσεων επιδιώκεται η παράλληλη ενίσχυση των αδικούντων και των εισβολέων ενάντια στον πατριωτισμό και την εθνική αντεπίθεση των Ελλήνων για την ανακατάληψη της υποταγμένης πατρίδας τους. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και το αποδεικνύει καθημερινά με την ενίσχυση του Ελληνικού Εθνικισμού. Η ισοπέδωση των ριψάσπιδων και των βαρβάρων εισβολέων αποτελεί εθνική νομοτέλεια και λαϊκή επιταγή. Το απόστημα της κακοδικίας των ανθελλήνων σπάει.

Η Ελλάς έχει στρατιώτες και θεματοφύλακες στις επάλξεις. Υπάρχουν Φύλακες της Φυλής μας στο χώρο της δικαιοσύνης, του λαού και του στρατού. Υπάρχει ήδη έτοιμο από καιρό για την ολική αναδόμηση αληθινά ελληνικού κράτους δικαίου και ισχύος το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα ώστε να πνεύσει ο αγέρας καθάριου και επαναστατικού προσανατολισμού αντάξιου της ιστορίας και της αποστολής μας. Με την επαναφορά δρακόντειων νόμων εξοντώσεως πάσης μιαρής ανθελληνικής υπάρξεως και επιβραβεύσεως των κοπιώντων χάριν της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής πατρίδος. Όσοι πυροβολούν το Ελληνικό Έθνος θα στηθούν στα έξι μέτρα. Το εθνικό δίκαιο και η κοινωνική δικαιοσύνη είναι οι στυλοβάτες της Μεγάλης Ελλάδος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: