ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΤΟΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 11-8-2012.

Υπάρχουν κάποιες μικρές στο πολιτικό ανάστημα και ασθενικές στο εθνικό φρόνημα υπάρξεις που βρίσκουν υπερβολικές τις ενέργειες για την πραγματική ανάταξη των δυνάμεων του Ελληνικού Έθνους. Επιμένουν πως για να επιζήσει η πατρίδα μας πρέπει να επιμείνουμε στις ίδιες αποτυχημένες συνταγές και στους ίδιους προσκυνημένους ταγούς. Να περάσουμε σκυφτοί κάτω από τον χαμηλό πήχη που μας θέτουν τοκογλύφοι και διεθνιστικός νεοταξισμός, να παραδώσουμε τα υπάρχοντά μας στα εγχώρια νεοταξικά μαντρόσκυλα του πολιτικαντισμού, να δεχτούμε το κόντεμα της Ελλάδος και την μετάλλαξη των Ελλήνων με τις παραδοχές της ηττοπάθειας και του πολυπολιτισμού.

Οι ριψάσπιδες που εστιάζονται στα καθεστωτικά κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού και τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν ενσταλάξει το δηλητήριο της εθελούσιας δουλείας σε ορισμένους πολίτες με μηδαμινές ανοχές και ελαστική συνείδηση. Θεωρούν δύσκολη υπόθεση την εθνική ανεξαρτησία και τρέλα την στροφή της Ελλάδος σε άλλες συμμαχικές παρέες με γνώμονα την εθνική αυτοκυριαρχία και την ηγεμονική παρουσία της. Δεν μας εξηγούν όμως πως αλλιώς θα προστατέψουμε τον ελληνικό λαό που λιμοκτονεί και πεθαίνει, πως θα κρατήσουμε αμόλυντα τα εδάφη μας και τους Έλληνες από την προέλαση των βαρβάρων με το τραπεζιτικό κουστούμι, το λαθρεποικιστικό μίσος και την στρατιωτική επιβουλή.

Για το Εθνικιστικό Κίνημα η μόνη λύση που μπορεί να δοθεί είναι το καθαρό κοίταγμα του ελληνικού λαού στα μάτια και η θεώρηση των εχθρών της Φυλής μας από το ψηλότερο σκαλί της οικουμένης. Να αφουγκραστούμε τις πραγματικές θελήσεις των Ελλήνων και να τις κάνουμε πράξη. Και να συντρίψουμε τους εναντίον μας κινούμενους αλλοφύλους παίρνοντας τα σκήπτρα στην κοινωνία των εθνών που όλοι μας αναγνωρίζουν πολιτιστικά αλλά κάποιοι αυτοχρισμένοι «εκλεκτοί» μας αρνιούνται πολιτικά. Οφείλουμε να σταθούμε στην αετοκορφή του κόσμου, πράμα που σημαίνει πως πρέπει να αποβάλλουμε τους περιττούς και τους ριψάσπιδες.

Μας λένε οι υλιστές και έμποροι των εθνών πως χρωστάμε χρήματα πολλά αλλά μας υποχρεώνουν με την ευθύνη των ενταύθα δούλων τους να σκορπάμε άπλετο χρήμα για να συντηρήσουμε στις φυλακές τους λαθροφονιάδες των Ελλήνων. Μας λένε ότι θα μας εγκαταλείψουνε αλλά να μη φοβόμαστε γιατί οι πολιτικάντηδες ομονόησαν στο ραγιαδισμό. Μας λένε να μοιράσουμε τη γη και τον πλούτο της με τους νταβατζήδες της οικουμένης και τους τουρκικούς ποιμενικούς τους λύκους.

Ξεκινάμε είναι η αλήθεια από χαμηλά αφού εκεί μας οδήγησαν προδότες και κηφήνες. Όμως η πορεία μας είναι υπερήφανη και το βλέμμα αγέρωχο σαν και εκείνο του αετού. Ο αετός του Ελληνισμού δεν κάθεται στα πεδινά προσμένοντας τον εχθρό αλλά υψώνεται και τον αφανίζει. Η κορυφή του κόσμου είναι για κείνους που λατρεύουν τη λευτεριά πιο πολύ από τη γεμάτο συμβιβασμούς ζωή τους. Είναι καμωμένη για κείνους που ζωντανεύουν τα χαρτιά στο πεδίο του αγώνα και κατακτούν διακρίσεις. Για τους Έλληνες που αποδεικνύουν δύναμη και ανωτερότητα όχι μόνο στη θεωρία μα και στην πράξη.

Χαιρόμαστε με το δίκιο μας την σπουδαία ιστορία που χάραξαν οι τρανοί μας πρόγονοι, μα πρέπει να τη βαστήξουμε και να τη στεριώσουμε απέναντι στα λυσσασμένα σκυλιά της γης που αλυχτούν να μας την πάρουν. Κι αυτό μπορεί να γίνει με δυο απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους μας. Να αποδιώξουμε τους κακούς που παρασιτούν από κοντά μας και να τη θωρακίσουμε γράφοντας μια νέα δική μας χρυσή ιστορία για μια ακόμη καλύτερη Ελλάδα βγαλμένη από την ευφυΐα και την εργατικότητα τη δική μας.

Όταν στα παλαιότερα ένδοξα χρόνια κάποιοι πρόγονοι των τωρινών γυρολόγων και βαρβάρων είχαν σηκώσει ανάστημα για να κραταιωθούν πάλι σε βάρος των Ελλήνων, ο Μεγαλέξανδρος κατέλυσε τους δειλούς και τους ανθενωτικούς της Ελληνικής Φυλής, ένωσε την τεράστια πλειοψηφία των γερών και υγειών στον πατριωτισμό Ελλήνων, κατατρόπωσε τους αλλόφυλους και έκανε τον Ελληνισμό Παγκόσμια Δύναμη. Στο εκστρατευτικό του σώμα ο Αλέξανδρος είχε φιλόσοφους και πολεμιστές, πνεύμα και ατσάλι. Και οι συμμαχικές παρέες του προσκυνούσαν το Γένος των Αετών. 

Ας μην μας μιλούν λοιπόν οι λιγούρηδες των προσωρινά δυνατών για υποχρεωτικά σκυψίματα και ας μην μας λυπούνται τόσο πολύ οι «περιούσιοι» σωτήρες που μισούν Θεό και Ελλάδα. Δεν τους χρειαζόμαστε. Τον δικό μας καλό εαυτό μονάχα χρειαζόμαστε. Να σταματήσει το σύρσιμο του σκουληκιού που μας έχει επιβληθεί γιατί η μοίρα του είναι για πάντα το πάτημα των ισχυρών. Και να φιμώσουμε τους εκβιαστές, τους «μάντεις» κακών ειδήσεων, τους ξενομανείς και ξενολάγνους.

Το ορθό ανάστημα γίνεται από καθαρές εθνικές συνειδήσεις που νοιάζονται μονάχα για τη συνέχεια του Ελληνισμού, διαθέτουν τη νοοτροπία του Εργάτη Γης Ελληνικής  και αποζητούν τον καθαρό αέρα που πνέει στο πρόσωπο του Νικητή Έλληνα που πατεί την κορυφή στην πυραμίδα των εθνών. Αυτούς τους Έλληνες θα κρατήσουμε σιμά μας στην Δυνατή Ελλάδα του Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος.

Θα ξαναγίνουμε το Γένος των Ελλήνων Αετών που αναγνωρίζει και προσκυνά η πλάση όχι εξ ανάγκης ούτε αλαζονικά, αλλά γιατί θα έχουμε διώξει τα σκοτάδια της νεοταξικής κατοχής και θα έχουμε αναδείξει μέσα από το νέο πολιτισμικό φως την Μεγάλη Ελλάδα των Ελεύθερων Ελλήνων και της Αξιοσύνης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: