ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 5-8-2012.

Ο ενεργειακός συνωστισμός των φερόμενων μεγάλων δυνάμεων και η εντολή του διεθνιστικού νεοταξισμού προς το ψευτορωμέϊκο για τη συγκυριαρχία με την Τουρκία στο Αιγαίο μας μεταφέρει εντόνως το προσκλητήριο των καιρών. Οι πιέσεις που ασκούνται συνοδεύονται τόσο από το πρόσχημα της εθνικής μας ασφάλειας όσο και από την δυνατότητα αξιοποίησης του εθνικού μας πλούτου. Όμως η πολιτική διοίκηση της χώρας μας βρίσκεται στα χέρια των καθεστωτικών ενεργούμενων του κατακτητή κι αυτό πρέπει να παύσει άμεσα ώστε να αναστραφεί η πολιορκία της πατρίδος μας.

Χρειαζόμαστε λοιπόν μια εθνικιστική διακυβέρνηση που θα περάσει στην αντεπίθεση για να λάβει ανά χείρας το γεωπολιτικό πλεονέκτημα έναντι του θράσους των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Ήδη στις επισκέψεις του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντα στην πατρίδα μας προστέθηκε η επίσκεψη του Αμερικανού υφυπουργού των εξωτερικών Γκόρντον η οποία κρατήθηκε επιμελώς μακριά από τα φώτα των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Ο Γκόρντον εξέφρασε την αντίθεση της κυβερνήσεώς του στην εκδήλωση της μονομερούς ενέργειας από την πλευρά της Ελλάδος για την οριοθέτηση και την ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης ενώ απαίτησε υπό τη μορφή «σύστασης» τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία. Μίλησε για συντονισμένα βήματα και την ύπαρξη ελληνοτουρκικών καναλιών επικοινωνίας. Αποκαλύπτεται με τον πλέον σαφή τρόπο γιατί οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν προχωρούν στη χάραξη της ΑΟΖ.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία ζητάει με έγγραφη δήλωση από την ψευτοευρωπαϊκή ένωση την λήψη μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τη συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και τη συνεργασία των κέντρων ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Κύπρου και του ψευδοκράτους στην οδό μιας «επιχειρησιακής λύσης» που στηρίζεται στην ανεκδιήγητη πολιτική ισότητα θύτη και θύματος. Και στη θαλάσσια περιοχή Παχύαμμου και Κοκκίνων είχαμε την εμφάνιση στρατιωτικών πλοιαρίων των κατοχικών δυνάμεων που μετέφεραν οπλισμό και στρατιωτικά οχήματα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο θύλακα των Κοκκίνων για τον εορτασμό των τούρκικων βομβαρδισμών της Τηλλυρίας το 1964.

Το ψευτορωμέϊκο τούτες τις στιγμές έχανε το ένα από τα δύο επιχειρησιακά έτοιμα πλοία ταχείας μεταφοράς στρατευμάτων τύπου ZUBR ρωσικής κατασκευής και μάλιστα μέσα στο ναύσταθμο της Αμφιάλης όπου εδρεύουν Ειδικές Δυνάμεις μας. Ευτυχώς οι ζημίες περιορίστηκαν στο πρυμναίο τμήμα του σκάφους, ωστόσο οι συνθήκες του συμβάντος σε σχέση και με τις ψευτοσυμμαχικές παρεμβολές που δεχόμαστε στις σχέσεις μας με τη Ρωσία δείχνουν πιθανότατο σαμποτάζ. Ένα ακόμα όμοιο σκάφος είναι δεμένο στη στεριά γιατί μετά από ατύχημα δεν έχουν διατεθεί κονδύλια για την επισκευή του. Με τη σημαντική αυτή έλλειψη οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ενεργοποίησαν εκ νέου τις Δυνάμεις Ταχείας Αντίδρασης σε μια άσκηση για τον έλεγχο του Συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ.

Στο μεταξύ τα ενεργούμενα της Άγκυρας που ποδηγετούν την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα αυξάνουν τις προκλήσεις. Η διαβόητη «συμβουλευτική επιτροπή τουρκικής μειονότητας Δ. Θράκης» ζητάει με επιστολή από το υπουργείο πρώην εθνικής παιδείας να αλλαχθεί το κεφάλαιο της Ιστορίας για την Μικρασιατική Καταστροφή που αναφέρεται στις σφαγές και τις λεηλασίες που διέπραξαν οι Τούρκοι και να γυρίσουμε στις ρεπούσιες αναφορές περί των «συνωστισμών» των Ελλήνων στη Σμύρνη. Αναφέρουν ως πρόσχημα την αποφυγή της δημιουργίας μιας προκατειλημμένης κοινωνίας και της στήριξης ακραίων απόψεων και κύκλων στην κοινωνία, αποδεικνύοντας τον κοινό φόβο προσκυνημένων και βαρβάρων έναντι του Ελληνικού Εθνικισμού όταν είναι γνωστές οι τουρκικές προθέσεις.

Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής της «ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Τούρκων Δ. Θράκης» Χαμπίπογλου αναφέρθηκε στην κενή θέση του μουφτή Ρόδου και στο σφράγισμα των τεμενών για λόγους αναστυλώσεως και διαμαρτυρήθηκε με θράσος για την ανεπιθύμητη για τους Τούρκους πράκτορες έλευση ιμάμη με ενέργειες του μουφτή Διδυμοτείχου. Χαρακτήρισε την έλευση αυτή ως καταπάτηση της ελευθερίας της θρησκευτικής πίστης και της λατρείας της «τουρκικής μειονότητας» της Ρόδου. Τα ενεργούμενα της Άγκυρας θέλουν απόλυτα ελεγχόμενους θύλακες πεμπτοφαλαγγιτών και στα Δωδεκάνησα ενόψει των εξελίξεων.

Οι κατοχικές αρχές αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα ανατρεπτικά μηνύματα των καιρών όταν στην Κύπρο διενεργήθηκε με τη Γαλλία κοινή αεροναυτική άσκηση έρευνας – διάσωσης και ασύμμετρων απειλών με ταυτόχρονες επιχειρήσεις νηοψίας από αγήματα γαλλικής φρεγάτας και της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού της Εθνικής Φρουράς. Το δε κουρδικό PKK εισέβαλλε σε τουρκική πόλη ξεφτιλίζοντας την παραπαίουσα Τουρκία που αλυχτά απεγνωσμένα εναντίον μας.

Είναι το ίδιο ψευτορωμέϊκο που σε ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Παππά στήριξε τον μακεδονικό γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία των Σκοπίων όταν οι Σκοπιανοί θέλουν να συλλάβουν τον Γκιεοργκιέφσκι που μίλησε για τον ιστορικό σφετερισμό. Είναι οι ίδιοι αχυράνθρωποι που επί των ημερών τους Πακιστανοί λαθρομετανάστες σηκώσανε πακιστανική σημαία στο ιστορικό κάστρο των Ιωαννίνων δείχνοντας την αποστολή των λαθροεισβολέων που σκοτώνουν και βιάζουν Έλληνες. Οι δε τουρκοκίνητοι της αλβανικής ερυθρόμαυρης συμμαχίας επιχείρησαν εν πλω πλησίον της Κέρκυρας να επαναχαράξουν τα σύνορα της Ελλάδος με τα αλβανοπατημένα εδάφη μας που και πάλι ελληνικά θα γίνουν. 

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Εθνικιστική Λαϊκή Διακυβέρνηση που μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις θα φέρει ελληνική πολιτική διοίκηση και βούληση στην πατρίδα μας ορθώνοντας τείχος απρόσβλητο, αξιοποιώντας τον γεωπολιτικό παράγοντα και τις εγγενείς Δυνάμεις μας για μια Ελεύθερη, Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: