ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


ΑΘΗΝΑ 12-8-2012.

Σφίγγει ο νεοταξικός κλοιός στην ανατολική Μεσόγειο με τη χρήση της ισλαμικής «ανοίξεως». Με τις παρενέργειες να ενισχύουν το ήδη εκρηκτικό εποικιστικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην πατρίδα μας. Η Τουρκία για άλλη μια φορά στήνει τα απαραίτητα γεφυρώματα για να διαβεί τμήμα των Σύρων ανταρτών του αμερικανοσιωνισμού στην Ελλάδα την ίδια στιγμή που εντείνει σε όλα τα μέτωπα τις προκλητικές διεκδικήσεις και στήνει διαρκώς νέους θύλακες πεμπτοφαλαγγιτών εντός των συνόρων μας.

Η τριήμερη επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου Πέρες μέσα σ’ ένα εκρηκτικό περιβάλλον πιέσεως του ελληνικού λαού από τους πολιτικούς υπαλλήλους των παγκόσμιων τοκογλύφων επικεντρώθηκε σε τομείς όπως το εμπόριο, οι επενδύσεις και η ενέργεια. Ο διαμοιρασμός των εθνικών μας ιματίων επεκτάθηκε στο ζήτημα της επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος και τη σημασία του για τη σταθερότητα στην περιοχή όταν η Τουρκία απειλεί τους πάντες για να μπει στο παιχνίδι της εξορύξεως του τοπικού φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν θα επισκεφτεί την Κύπρο αξιοποιώντας τηλεφωνική πρόσκληση του προέδρου Χριστόφια προκειμένου να ανακόψει τις οικονομικές πιέσεις της Εσπερίας και να προωθήσει την επικράτηση της Ρωσίας επί των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Η Ρωσία αυξάνει την οικονομική βοήθεια προς την Κύπρο τη στιγμή που προετοιμάζεται έως τα μέσα Σεπτέμβρη για τη μεγαλύτερη στρατιωτική της άσκηση με την ονομασία «Καύκασος 2012». Βλέπει πως πίσω από τις πολεμικές προεργασίες της Εσπερίας, μετά τη Συρία και το Ιράν, έρχεται ένα ισλαμικό κύμα να κατακλύσει τον νότιο Καύκασο και ετοιμάζεται να το σαρώσει με ακαριαία στρατιωτική επιχείρηση. 

Σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η επικείμενη έφοδος στον Έβρο 800 με 1000 αμερικανοκίνητων ανταρτών του δήθεν ελεύθερου συριακού στρατού που αποτελούν τον προπομπό άλλων 20000 αν τυχόν και περάσουν. Είναι μια επιχείρηση που βρίσκεται στον απόλυτο έλεγχο της Τουρκίας δια χειρών της μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ. Η μεταφορά των 2000 Ελλήνων συνοριοφυλάκων στον Έβρο, όπως και ο έλεγχος των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, έχει ως βάση την πληροφορία των ελληνικών υπηρεσιών από τις γερμανικές για τη σχετική κινητικότητα.

Δεν αρκούν ωστόσο τα περιορισμένα μέτρα και δεν υπάρχουν τα καλύτερα εχέγγυα όταν ο λαθρομετανάστης που μακέλεψε την ελληνοπούλα στην Πάρο καλύπτεται με πρωτοφανή δουλικά μέτρα προφύλαξης για να μην φανεί ο ρόλος του στο μέγαρο της Υπατίας με τους υπόλοιπους «ανοιξιάτικους» εισβολείς που κανάκευε και κανακεύει η ελληνόφωνη αριστερά. Με την διεθνή αμνήστευση φυσικά πάσης εποικιστικής εισβολής.

Το ψευτορωμέϊκο δίνει αρνητικές εξετάσεις όταν καλεί σε εισαγγελική διερεύνηση τον πρώην πρόξενο της Ελλάδος στην Κορυτσά κ. Οικονόμου – Καμαρινό γιατί έκανε το «έγκλημα» σύμφωνα με τις νεοταξικές επιταγές να πει προς τους Βλάχους της Κορυτσάς ότι «οι παππούδες σας ήταν Έλληνες»! Να μιλήσει για τις ένδοξες ελληνικές μάχες και το όνομα της ελληνικής Βορείου Ηπείρου. Και έτσι το ψευτορωμέϊκο τον εγκαλεί γιατί «καταρράκωσε το κύρος της χώρας»!

Στο μεταξύ η Τουρκία κάνει επίδειξη δυνάμεως όταν ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών Ουνάλ σε ερωτήσεις στο Twitter αναφέρει πως οι έρευνες των Κυπρίων για την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο αυξήσανε την ένταση. Επαναλαμβάνει τις προειδοποιήσεις προς τις ενδιαφερόμενες χώρες και εταιρίες να απομακρυνθούν από τους σχετικούς διαγωνισμούς απειλώντας ότι η ένταση που μπορεί να προκύψει δεν θα έχει τάχα τουρκική ευθύνη.

Οι τουρκικές προκλήσεις έχουν ως συνέχεια την επέκταση των γραφείων του κόμματος των τουρκοφρόνων DEB στον Έβρο με έδρα το μειονοτικό χωριό Μέγα Δέρειο. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν συνδέεται μονάχα με την μειωμένη παρουσία μουσουλμάνων στον συγκεκριμένο Νομό αλλά και με τη σημειολογική αναφορά της ήττας που υπέστη ο τουρκικός παράγοντας από την γνωστή εθνικά υπερήφανη στάση της δασκάλας του Ελληνισμού Χαράς Νικοπούλου. Οι δικαστικές ήττες δεν τους φτάνουν. Θέλουν να επενδύσουν την τουρκική οικονομική τους ενίσχυση με την εξάλειψη πάσης ελληνικής αντίδρασης.

Βαριά άλλωστε πήραν οι Τούρκοι την αντίδραση των Ελλήνων Εθνικιστών και των μελών της Χρυσής Αυγής όταν στην πορεία για την διαμαρτυρία των κατοίκων ενάντια στην εθνικά επικίνδυνη μεταφορά λαθρομεταναστών στις αστυνομικές σχολές της Θράκης, ειπώθηκαν συνθήματα που βάζουν στη θέση τους τούς τουρκόφρονες της «ενώσεως Τούρκων Κομοτηνής». Το μήνυμα αυτό μετέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή και αναμετάδωσε η τουρκοφυλλάδα Ζαμάν. 

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ωστόσο επαγρυπνούν και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ώρα την καλή της εθνικής ανασυγκρότησης και αντεπίθεσης. Τούτο μαρτυρεί η νέα ενεργοποίηση της Δυνάμεως Ταχείας Αντίδρασης από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωσταράκο. Η άσκηση που φέρει την κωδική ονομασία «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» προβλέπει την κατάληψη πολεμικού πλοίου. Είναι το ίδιο σχέδιο που ήθελαν να εφαρμόσουν οι Μονάδες Υποβρύχιων Καταστροφών το βράδυ των Ιμίων και δεν τους άφησε ο «περιούσιος» Σημίτης.

Ας σκούζουν τα μεμέτια για τον αποκλεισμό των ελληνόφωνων νηπιαγωγείων στην Θράκη μας όπως πράττει ο τουρκόφρονας δήμαρχος Αρριανών. Η ελληνική αγωγή επιβάλλει την συντριβή προσκυνημένων, λαθρεποίκων και απεσταλμένων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός Στρατός θα επιβάλλουν την Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα. Ύστερα οι παγκόσμιοι επιβήτορες ας τα βγάλουν πέραν με τη Ρωσία που τους αναμένει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: