ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΘΗΝΑ 13-2-2013.

Φόβος γεννιέται στις βρώμικες ψυχές των μισελλήνων που έχουν κυκλώσει την πατρίδα μας σε πολιτική διοίκηση, κοινωνία και εθνική εδαφική κυριότητα. Πολιτικάντηδες, «αντιεξουσιαστές» και τοκογλύφοι μαζί βλέπουν το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια τους.

Ζητούν ενισχύσεις από τους εξωτερικούς προστάτες της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Έτσι ονομάζουν το πολίτευμα του κλεπτοκρατικού δωσιλογισμού και τον πολυπολιτισμικό συρφετό που θέλουν για κράτος. Την ίδια ακριβώς στιγμή οι καθεστωτικοί αριστεροί θέλουν στα σχολεία την αντικατάσταση των θρησκευτικών από την πανθρησκευτική θρησκειολογία και το καθεστώς τοκογλύφων και προσκυνημένων προχωρά παράλληλα στην εφαρμογή κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων σε μικροοφειλέτες.

Το μήνυμα ξεκάθαρο. Πουλήστε την ψυχή και τη συνείδησή σας στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Αποδιώξτε τους «κακούς» Εθνικιστές που ζητάνε το χαλασμό της ανθελληνικής τάξεως πραγμάτων. Σταματήστε να πιστεύετε στο Θεό και την Ελλάδα. Το λέει και ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ψευτοευρώπης. Μας είπε πως οι Έλληνες Εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή είναι εχθροί της δημοκρατίας και πρέπει να τεθούν εκτός νόμου.

Καθεστώς και διεθνιστικός νεοταξισμός λοιπόν μας ζητούν να πάψουμε να έχουμε πίστη, να πάψουμε να τιμούμε τους Ήρωες που χύσανε το αίμα για την πατρίδα και τη λευτεριά της, να κατεβάσουμε τις σημαίες της Φυλής μας, να συμβιβαστούμε με μια κοινωνία ραγιάδων ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και χρηματάνθρωπους, με μια Ελλάδα που θα μικρύνει κι άλλο. Κι αν τα κάνουμε όλα αυτά τα πρόστυχα και ατιμωτικά τότε θα μας αφήσουν λίγο οξυγόνο. Αν πουλήσουμε τη ψυχή στο διάβολο, θα είμαστε χλιδάτοι αρχοντοραγιάδες. Αν πολεμήσουμε, θα μας πολεμήσουν άγρια.

Το Σώμα των Φυσικών και Γενναίων Ελλήνων πήρε απόφαση γρήγορη και ανεπίστρεπτη. Ταχεία σύμπτυξη Εθνικιστικής Φάλαγγας και απελευθέρωση της Ελλάδος. Θα πραγματοποιήσουμε το χειρότερο φόβο προδοτών και εισβολέων. Θα γίνουμε ο εφιάλτης των απογόνων του Εφιάλτη. Αλίμονο σε όσους ποινικοποιούν την ελληνική σημαία στα χέρια των παιδιών της Ελλάδος κάνοντας λέει «κοινωνικό αγώνα». Κοινωνικός αγώνας είναι η κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας από κάθε διασπαστή και καταστροφέα της ενότητος των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί μέσα στο ψευτορωμέϊκο. Δεν υπάρχουν ανάμεσα στα παράσιτα της πολιτικής ζωής εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές. Είναι όλοι τους διαχειριστές και φύλακες της διεφθαρμένης παγκοσμιοποίησης που υπηρετούν. Δεν έχουν καμία σχέση με την λαϊκή έκφραση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη σωτηρία της πατρίδος. Όλοι αυτοί οι σοσιαλφιλελεύθεροι και οι μοντέρνοι αριστεροί και οι παρακρατικοί είναι η γάγγραινα που πρέπει να αποκοπεί από το υγιές Σώμα της Ελλάδος.

Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν τη φωνή του λαού βρίσκονται μέσα στην ελληνική κοινωνία και έχουν ιδία αντίληψη. Συμπάσχουν και αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων που έχουν δίψα για εργασία, αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια. Όσοι θέλουν να δώσουν ελληνικές λύσεις δεν αρπάζουν τον μόχθο του λαού αλλά στέλνουν τους κλέφτες στο Γουδί όπως ίσχυε στα παλιά χρόνια η θανατική ποινή τόσο για τους καταχραστές δημοσίου χρήματος όσο και για τους ενόχους σκόπιμων εθνικών ηττών.

Εκείνοι που νοιάζονται για την προκοπή του Έθνους και του λαού αντιμετωπίζουν τους φυσικούς εχθρούς του σχεδιάζοντας και υλοποιώντας Μεγάλη Ελλάδα. Δεν δέχονται καμία εχθρική επένδυση και καμία απειλή. Η Ελλάς συνορεύει με αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Αυτό σημαίνει πως κεφάλι που σηκώνει διεκδικήσεις σε βάρος μας κόβεται.

Αλλά εκείνοι που έχουν κεντήσει με χρυσά γράμματα τη λέξη Ελλάς μέσα στην καρδιά τους έχουν Πίστη Ορθόδοξη, Πίστη σε Ελλάδα Χριστιανών και δεν διαγράφουν τη θυσία του Αθανασίου Διάκου και χιλιάδων ακόμη Ηρώων. Έχουν ψηλά το Σταυρό και δίπλα το Ξίφος του υπερασπιστή όπως απεικονίζεται στη Σημαία της Ρωμανίας Μας.

Αυτοί λοιπόν οι συνεχιστές της εποποιίας τρανών προγόνων ξέρουν να ιχνηλατούν με ακρίβεια την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν. Είναι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές που βαδίζουν με γνώμονα τους χτύπους της καρδιάς και το Αίμα των Ελλήνων το Ιερό. Είναι εκείνοι οι Έλληνες που λέγουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους πως δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά. Οι οικογένειές μας είναι τα εικονοστάσια. Και η Ελλάς η μεγάλη εκκλησιά.

Ο πλούτος της γης μας και η φιλοπατρία είναι δώρα και κληροδοτήματα δικά μας προς τα παιδιά μας. Δώρα που θα τα παραδώσουμε όπως ακριβώς τα παραλάβαμε και εμείς από τους προγόνους μας. Ίδια και μεγαλύτερα από πρώτα. Η Ελληνοορθοδοξία είναι η πνευματική κιβωτός μας. Οι Σκέψεις των Σοφών και οι Θυσίες των Ηρώων από τις Θερμοπύλες έως τα Ίμια είναι εντολές άμεσα εκτελεστές.

Ήρθαμε λοιπόν και κάμουμε το χρέος μας. Απελευθερώνουμε την πατρίδα και ετοιμαζόμαστε μαζί με τον ανυπέρβλητο λαό μας για τις μάχες που θα ακολουθήσουν. Η δική μας Καθαρή και Αδέσμευτη Ελλάς θα προχωρήσει με το άροτρο μα και το όπλο για την συγκρότηση μιας αληθινά ισχυρής Πολιτείας, απαιτητικής και διεκδικητικής. Θα βρούμε εμπόδια αλλά θα τα γκρεμίσουμε. Γιατί είμαστε Έλληνες και Εθνικιστές, δύο φορές ευλογημένοι από το Θεό.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



  



Δεν υπάρχουν σχόλια: