ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – Ο ΥΠΕΡ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝ



ΑΘΗΝΑ 17-2-2013.

Οι πολυμέτωπες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας έχουν δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση. Οι αντιδράσεις που ακούγονται από το λαό μας ωστόσο ποικίλλουν σε βαθμό έτσι ώστε να μην αντιστοιχούν σε μια συγκροτημένη εθνική αντίδραση. Αντίδραση που πρέπει να στηριχθεί στο πατριωτικό συναίσθημα και να κινηθεί βάσει ενός στρατηγικού σχεδίου με σαφές πλαίσιο ανατάσεως της χώρας.

Η άνοδος του Ελληνικού Εθνικισμού είναι βέβαιη και απολύτως φυσιολογική. Αποτελεί τη συλλογική απόφαση του Ελληνισμού για ζωή και ανάπτυξη αυτοφυή, αυθεντικά ελληνική. Όμως η ανοδική πορεία είναι ζήτημα σαφούς συνειδήσεως κι όχι στιγμιαίου εκρηκτικού θυμού. Όλοι μας έχουμε ακούσει από συμπολίτες μας τη φράση πως αν δεν μπορούν τα όργανα της πολιτείας να εφαρμόσουν τους νόμους, τότε ας επέμβει η Χρυσή Αυγή. Το εθνικιστικό κίνημα ωστόσο δεν θα έρθει ως σωφρονιστής αλλά ως κυβέρνηση της Μεγάλης και Ελεύθερης Ελλάδος.

Ο καθηγητής Βεζανής, εξέχων εθνικιστής πολιτικός επιστήμων, πολιτειολόγος και συνταγματολόγος έδωσε με σαφήνεια το πλαίσιο δράσης και τον ορισμό παράλληλα του εθνικισμού. Είπε λοιπόν πως «αποτελεί την ενεργητική κατάφαση της ιδέας του έθνους. Τούτο σημαίνει πως αγαπώ το έθνος μου και αγωνίζομαι δια αυτό». Πραγματικά ο εθνικισμός δεν είναι μήτε τυχαία μήτε συγκυριακή ενέργεια αλλά ο διαρκής αγώνας υπέρ της εθνικής κοινότητας που έχει αποφασίσει να δημιουργήσει έργα λαμπρά και να τσακίσει κάθε εμπόδιο που θα θελήσει να την υποτάξει.

Χρειαζόμαστε λοιπόν ως λαός έναν σαφή πολιτικό και κοινωνικό προσανατολισμό που θα αναγορεύει τις υποθέσεις του ελληνικού έθνους, εντός και εκτός συνόρων, ως αποκλειστικά κλειστές υποθέσεις, απόλυτα ελληνικές. Διεθνιστικές και ξένες παρεμβάσεις, φίλιες ή μη, καθίστανται απολύτως απαγορευτικές. Σύμμαχος που παρεμβαίνει παύει να είναι σύμμαχος. Και Έλλην ή ελληνόφωνος που βάζει επάνω από το συλλογικό φυλετικό συμφέρον ξένους «ανθρωπισμούς» και διαλυτικούς σκοπούς παύει να είναι Έλλην και αποβάλλεται από την εθνική κοινότητα.

Ο καθείς εξ ημών σκέφτεται πως θα λύσει το πρόβλημα της πατρίδος. Τότε θα λύσει ασφαλώς και το δικό του πρόβλημα. Τα δε κοινωνικά ζητήματα είναι απολύτως σχετικά με τα εθνικά. Η επιβίωση του πολίτη βρίσκει νόημα μέσα από την επιβίωση του έθνους. Οι ολέθριες ξένες και δανεικές πολιτικές και οι διεκδικήσεις των βαρβάρων που μας περιστοιχίζουν μαζί με τους νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ό,τι μας ενοχλεί το καταστρέφουμε. Και όποιος βοηθά τον επίδοξο και ανθέλληνα ενοχλητικό από τη μέσα πλευρά των συνόρων τον στέλνουμε να βρει το διεθνές αφεντικό του.

Η Τουρκία σήμερα εγείρει διαρκείς απαιτήσεις και εισέρχεται στις ελληνικές κυριαρχικές ζώνες προκειμένου να επιτύχει γεωφυσικά και εδαφικά οφέλη. Και όταν λέμε ελληνικές κυριαρχικές ζώνες, εννοούμε και τις δήθεν διεθνείς που είναι ομοίως ελληνικές μαζί με τα εδάφη που έχει σκλαβώσει. Οι προκλήσεις απλώνονται σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Παράλληλα οι Αλβανοί θέλουν να μετατρέψουν τους λαθρομετανάστες που έχουν σκοπίμως αποστείλει στην πατρίδα μας σε ψευτομειονότητες.

Και τι κάνουν για όλα αυτά οι υπεύθυνοι κυβερνητικοί και αντιπολιτευτικοί πολιτικοί φορείς; Δρουν ως ανεύθυνοι, ως πράκτορες και ως διαλυτές του Έθνους μας. Αντί να αγωνίζονται υπέρ αυτού, ενισχύουν τις αρπακτικές βλέψεις των τραπεζών, βάζουν αιματηρούς φόρους στο λαό μας και στηρίζουν την πολυφυλετική νόθευση και την καταδίωξη του ορθόδοξου χριστιανικού φρονήματος. Ενισχύουν το διεθνιστικό παρακράτος του τρόμου και του αντιρατσισμού ανοίγοντας το δρόμο σε έναν δήθεν εμφύλιο πόλεμο γιατί αυτό ζητούν οι διεθνείς ελεγκτές του σιωνιστικού νεοταξισμού και της τοκογλυφίας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται να επιτύχει την ολική ανοικοδόμηση της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα. Θα κάνουμε την κάθαρση στην κοινωνία και την πολιτική τάξη της χώρας. Θα επανδρώσουμε την κρατική μηχανή με βάση τον πατριωτισμό και τις ικανότητες των προσώπων. Το κράτος θα γίνει ελληνικό στην φυσική παρουσία μα και στην νοοτροπία. Οι παράνομοι και τα ολέθρια έργα τους θα απαλλοτριωθούν. Και η εθνική περιουσία θα δοθεί στο λαό που μοχθεί και πιστεύει σε Ελλάδα και Θεό. Η ανάπτυξη θα στηριχθεί στην εργασία των Ελλήνων και την ισχυροποίηση της διεθνούς θέσης της Ελλάδος.

Τα σύνορα θα πάψουν να είναι το σημερινό κέντρο διερχομένων. Ο μόνος λόγος για να ανοίξουν είναι για να ενσωματώσουν τις ελληνικές ψυχές και τα ελληνικά εδάφη με τα οποία συνορεύουμε. Το στοιχείο της ελληνικότητας στις περιοχές αυτές είναι το κυρίαρχο που σηματοδοτεί την εξωτερική μας πολιτική. Κάθε μια ελληνική κοινότητα τίθεται υπό την επιρροή του εθνικού μας κράτους. Το δικαίωμα στη γλώσσα, στη θρησκεία και την εκπαίδευση που χαρακτηρίζουν την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη θα αποδοθεί και στους αδελφούς μας που βρίσκονται προσωρινά σε ξένη πολιτική διοίκηση.

Ο αγώνας για την κατίσχυση του έθνους είναι συλλογικός και άοκνος. Δεν υπάρχει στιγμή αναπαμού για τον Ελληνισμό. Ο Εθνικισμός είναι ο έμπρακτος πατριωτισμός μας, η αγάπη προς την πατρίδα που από το λόγο υλοποιείται στο πεδίο της δράσης. Εκφράζεται στο κράτος και την οικουμένη. Στην οικονομική δραστηριότητα και την στρατιωτική επικράτηση. Στην Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα. Στον πατριωτισμό και την ανάδειξη του Ελληνικού Έθνους σε Μεγάλη Δύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: