ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 16-2-2013.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως πολύ σωστά λέγεται ως φάρσα. Ο πολιτικός και οικονομικός αποκλεισμός που υφιστάμεθα σήμερα θυμίζει έντονα τον τριετή στρατιωτικό αποκλεισμό Αθηνών και Πειραιώς από τους αγγλογάλλους  που έληξε τον Φλεβάρη του 1857. Τότε επιχειρήθηκε να ανασχεθεί η εκστρατεία του βασιλιά Όθωνα για την απελευθέρωση της Θεσσαλίας. Σήμερα επιδιώκεται να ανασχεθεί η  εθνικιστική επιχείρηση απελευθερώσεως και ανατάσεως της Ελλάδος από γραικύλους πολιτικάντηδες και νεοταξίτες που ενεργούν με τις πράξεις τους υπέρ της εθνικής μας ασφυξίας.

Η πατρίδα μας πιέζεται έντονα σε εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Οι δε διεκδικήσεις των προσωρινών μας γειτόνων εκδηλώνονται κατά τρόπο τέτοιο που δηλώνουν πως η πρόκληση πολεμικής αναμέτρησης με την Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις επιδιώξεις τους. Επομένως η στήριξη των ψευτοσυμμάχων συνοδεύει τις κινήσεις τους ως μοχλός πίεσης προς το ξεπούλημα πόρων και εδαφών.

Στο κοινωνικό επίπεδο η εξαθλίωση του λαού μας και η έξαρση της εγκληματικότητας σαρώνουν. Γύρω στα 4 εκατομμύρια Έλληνες ζουν ήδη κάτω από το όριο της φτώχιας, 800000 περισσότεροι μέσα σε ένα χρόνο. Το ρεύμα κόβεται ακόμη και σε πολυμελείς οικογένειες που έχουν άρρωστα παιδάκια ενώ κάποιοι άλλοι συμπατριώτες μας ρισκάρουν ακόμη και τη ζωή τους για να το ξανασυνδέσουν. Και οι δολοφονίες μαζί με τους βιασμούς των λαθρομετανάστων σε βάρος ηλικιωμένων, γυναικών και όχι μόνον γνωρίζουν έξαρση με κίνητρο μάλιστα ρατσιστικό, καθαρά μισελληνικό.

Όμως το κατοχικό καθεστώς των δωσίλογων πολιτικάντηδων εκτελεί πειθήνια τις δολοφονικές εντολές των μνημονίων την ώρα που επιτίθεται με λύσσα σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ναι, το πρόβλημα όλων των βαριδιών του Γένους μας είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Τα μέσα της επίθεσης τίθενται όλα σε εφαρμογή. Το φωτομοντάζ της ανύπαρκτης εθνικιστικής εισβολής στο νοσοκομείο της Τρίπολης και η αποπομπή της διοικητού από τη θέση της διότι συνομίλησε και συμφώνησε με εθνικιστές. Οι τοποθετήσεις της φθαρμένης ΟΝΝΕΔ και του υπουργού προστασίας τάχα του πολίτη Δένδια για την συμφωνία με το Βενιζέλο πως πρέπει να θεσπιστούν κριτήρια αποκλεισμού του εθνικιστικού κινήματος στην αναθεώρηση του Συντάγματος για λόγους «ρατσισμού» και «ναζισμού» απέναντι στους «λύκους» που δεν έχουν τάχα ανθρωπιά και δεν δέχονται … το εβραϊκό ολοκαύτωμα!

Από κοντά ακολουθεί ο μέγας «ανθρωπιστής» Τσίπρας που θα πατάξει την «φασιστική εγκληματική συμμορία» και τους αναρχοληστοτρομοκράτες που όμως δεν αποδέχεται σαν αναρχικούς γιατί οι αναρχικοί είναι ειρηνικά κι όχι βίαια παιδιά! Τάδε έφη προς το παγκοσμιοποιητικό BBC. Και από την άλλη πλευρά ήρθαν οι βόμβες σε τοπικές της Χρυσής Αυγής σε Πειραιά και Λάρισα, αδιαφορώντας οι «ειρηνικοί» δράστες για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών εν ώρα αιχμής. Δημοκρατικές κορώνες και ασπίδες προστασίας μάς ανέφερε και η φίλη της κ. Ρεπούση των συνωστισμών, η κ. Γιαννάκου.

Ας δούμε λοιπόν τον πατριωτισμό και την ανθρωπιά των ψευτοδημοκρατών. Μια 42χρονη απελπισμένη Ελληνίδα δηλώνει πως θέλει να αυτοκτονήσει αλλά δεν το κάνει λόγω των τριών παιδιών της. Ο μεγάλος γιος της είναι άνεργος, ο δεύτερος γιος άφησε για προσωπικούς λόγους το σχολείο και η μικρή κόρη έχει προβλήματα νοητικά και ακοής. Όμως δεν έχει χρήματα μήτε για την εγγραφή στο σύλλογο τριτέκνων μήτε για το επίδομα πρόνοιας μήτε για τα δικά της ψυχοφάρμακα μήτε για τη θεραπεία τής κόρης της. Είναι χωρισμένη, αγωνίζεται για τα παιδιά της και το κράτος αδιαφορεί γιατί είναι Ελληνίδα.

Αυτή είναι μια περίπτωση από τις χιλιάδες που βιώνουν καθημερινά οι συμπατριώτες μας. Παράλληλα τα σχολεία μας έχουν γίνει χώροι που προσπαθούν οι διεθνιστές να περάσουν την άθλια ανθελληνική προπαγάνδα τους και τα λαθρομεταναστόπουλα το τσαμπουκά και την τρομοκρατία σε βάρος των παιδιών μας, όπως συνέβη στα Γιάννενα από αλβανόπουλα σε βάρος ενός ελληνόπουλου. Στην δε Λέσβο υπάρχει μια «Ελληνίδα καθηγήτρια» που διδάσκει στους Έλληνες μαθητές της ότι δεν κατάγονται από Έλληνες αλλά από τους Τούρκους και τους λοιπούς κατακτητές που έχουν περάσει από τον χιλιοματωμένο για τη λευτεριά τόπο μας.

Βόθρος και ανθελληνισμός επικρατεί παντού γύρω μας. Οι μνημονιακοί συγκυβερνήτες ωστόσο αποστέλλουν σημειώματα υποταγής στα τοκογλυφικά αφεντικά τους που λέγουν να το βουλώσουμε και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα του οικονομικού και βιολογικού θανάτου. Στα σημειώματα αυτά λέγουν που είναι έτοιμοι για το νέο κούρεμα χρέους, για την τακτοποίηση του νέου φορομπηχτικού νομοσχεδίου και την νέα ανακεφαλαιοποίηση των αγαπημένων τους συγκυβερνητικών τραπεζών.

Ο γραμματέας του υπουργείου οικονομικών επαληθεύεται στα λεγόμενά του από τον ευρωπαίο επίτροπο οικονομικών Ρεν ότι θα γίνουν έως το 2014 νέες μειώσεις στους βασικούς μισθούς για λόγους ανταγωνιστικότητας. Και στα φορολογικά οι οφειλέτες πρέπει να σπεύσουν να πληρώσουν ή να κάνουν ρύθμιση χρέους επί απειλή κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων. Πρέπει να υποστούν φακέλωμα κανονικό δηλώνοντας έσοδα, έξοδα και περιουσιακά στοιχεία. Να δηλώσουν μηνιαία δόση και αριθμό δόσεων, τηρώντας πάσα πληρωμή αφού μια αθέτηση μπορεί να φέρει την κατάσχεση.

Οι καταχραστές όμως της λίστας Λαγκάρντ μένουν κρυμμένοι πίσω από ένα cd που ο Μαρκογιαννάκης δεν περιμένει να βρεθεί αφού αφορά πιο πολλά από τρία πρόσωπα. Τα δε προνόμια των βολευτών παραμένουν άθικτα και οι περικοπές στις αποδοχές και τις συντάξεις τους τελούν σε αργία. Όμως σε φορολογικές δηλώσεις υπόκεινται ακόμη και δεκαοκτάχρονα παιδιά τα οποία χρεώνονται αυτόματα κατά την εκκαθάριση με τεκμαρτό εισόδημα 3000 ευρώ, ενώ πρέπει να αποδείξουν πως συντηρούνται από τους γονείς τους.

Ο «ανθρωπιστής» Τσίπρας του φιλοτουρκικού, φιλοσκοπιανού και γενικά φίλου πασών των μισελλήνων ΣΥΡΙΖΑ άκουσε και αποδέχτηκε στην επίσκεψη του στις ΗΠΑ τις αμερικανικές αξιώσεις. Να μην παρουσιάσουμε χάρτες και να μην ανακηρύξουμε οριοθετήσεις θαλασσίων ζωνών που δεν θα μας βοηθήσουν στην αξιοποίηση του γεωφυσικού μας πλούτου αλλά θα δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και νέες γκρίζες ζώνες. Να κάνουμε έρευνες στην Κρήτη με τα δικά τους παιδιά αλλά στο Αιγαίο και έως τις τουρκοκατεχόμενες ακτές μας να μην προχωρήσουμε παρά μονάχα παρέα με τις ΗΠΑ και την Τουρκία. Να μην περιμένουμε επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και σύσκεψη για το χρέος. Ο επαναστάτης ελληνομάχος Τσίπρας αποδέχτηκε επίσης την αδιατάρακτη λειτουργία της νατοϊκής βάσης στη Σούδα.

Παρεμπιπτόντως οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ελλάδος φοβούνται και παρακολουθούν το ενδεχόμενο πολεμικής σύγκρουσης από την πλευρά της Τουρκίας με αφορμή τις θαλάσσιες ζώνες και την επανάληψη ενός επεισοδίου τύπου Ιμίων στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο θα εκκινήσουν πιθανότατα ένοπλη σύρραξη. Όμως ο αριστερός υπουργός δικαιοσύνης Ρουπακιώτης φέρνει σε νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά άσχετη ρύθμιση που θα επιτρέπει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να κάμει αναψηλάφηση αποφάσεων ελληνικών δικαστηρίων με την απειλή αναγνωρίσεως τουρκικότητας στους πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη μας. Και στη Θεσσαλονίκη η δημιουργία διεθνούς πανεπιστημίου δημιουργεί πάτημα στους Τούρκους να κάμουν ανάλογα βήματα στην Θράκη.

Ανάλογες ευκαιρίες ψάχνουν Σκοπιανοί και Αλβανοί, ενώ στη δημοτική ιστοσελίδα της Πέλλας υπάρχουν καταγεγραμμένα τα Σκόπια ως Μακεδονία. Στο μεταξύ ΣΔΟΕ και ΕΥΠ ερευνούν τη χρηματοδότηση δύο ΜΚΟ που λαμβάνουν χρήμα από τα Σκόπια για να περάσουν την σκοπιανή προπαγάνδα ενώ συνδέονται με ελληνόφωνο κόμμα. Οι δε γραικύλοι πολιτικάντηδες προχωρούν στην τακτοποίηση της ελληνοτουρκικής διακυβερνητικής συνάντησης όταν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα καλλιεργούν μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου πολεμικό κλίμα με πολλαπλές και αυξημένου κινδύνου παραβιάσεις. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η παραχώρηση ενεργειακών δρόμων στις ΗΠΑ μονομερώς αποκλείοντας τη Ρωσία.

Ο Εθνικισμός μας έρχεται ως ελευθερωτής του λαού και αναμορφωτής του Έθνους μας. Αυτός είναι ο λόγος που δέχεται ομαδικά πυρά από τους καταστροφείς της πατρίδος μας. Μηδενική ανοχή σε προδότες, τοκογλύφους και θρασείς βαρβάρους. Άμεση κάθαρση και διωγμό των ανθελληνικών παρασίτων. Ενεργοποίηση της ελληνικής παραγωγής και της ύψιστης στρατιωτικής ετοιμότητας της Ελλάδος. Ελληνική και Εθνικιστική πολιτική διοίκηση, νέα συμμαχική στρατηγική, ενίσχυση του Στρατού και διεκδικητική εθνική πολιτική. Κάνουμε πράξη τους φόβους των εχθρών μας με την Μεγάλη Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: