ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 23-2-2013.

Το πολιτικό καθεστώς της πατρίδος μας δρα αποπροσανατολιστικά απέναντι στον ελληνικό λαό βαθαίνοντας τα οικονομικά πλήγματα σε βάρος των νοικοκυριών και στοχοποιώντας τον Ελληνικό Λαϊκό Εθνικισμό όταν η μεσόγειος θάλασσα φλέγεται ενεργειακά. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες βρίσκονται σε κατάσταση συνεχούς διαδοχής, όμως η απουσία εθνικής κυβερνήσεως αφαιρεί σημαντικό προβάδισμα από την πατρίδα μας στο γεωπολιτικό πεδίο.

To καθεστώς βλάπτει την ευρωστία του έθνους λειτουργώντας υπέρ των τραπεζών, των διεθνών τοκογλύφων, των λαθρομεταναστών και των ψευτοσυμμάχων που έρχονται πλέον να κατασκηνώσουν στα νερά μας προκειμένου να ξεδιψάσουν ενεργειακά και να κερδίσουν γεωπολιτικά και οικονομικά από τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Το δε ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έναντι του διεθνούς ενδιαφέροντος εξέδωσε ρηματική διακοίνωση προς τον ΟΗΕ βασισμένο στο Δίκαιο της Θαλάσσης ώστε να διασφαλιστούν οριοθετούμενες η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ της Ελλάδος από τις τουρκικές προκλήσεις.

Φυσικά η Τουρκία απέρριψε την εν λόγω διακοίνωση και κάνει λόγο για έρευνες σε τουρκική τάχα υφαλοκρηπίδα αναφερόμενη επιπλέον σε συνομιλίες «επίλυσης» διαφορών.  Ο δε γεωφυσικός μας πλούτος έχει ήδη δεσμευτεί έναντι του «χρέους». Η οριοθέτηση των κυριαρχικών μας ζωνών με βάση τη μέση γραμμή όπου δεν υπάρχει έτερη ρύθμιση πρέπει ασφαλώς να ακολουθηθεί από την εθνική αξιοποίηση του ενεργειακού μας πλούτου μέσα από συμφέρουσες διακρατικές συμμαχίες και ισχυρή ελληνική παρουσία, πολιτική και στρατιωτική, ώστε αφενός μεν να υπάρξουν οικονομικά και ενεργειακά οφέλη που θα παραμείνουν στην πατρίδα μας, αφετέρου δε να θωρακιστούμε από την αναμενόμενη πολεμική συμπεριφορά της Τουρκίας.

Στο εσωτερικό της χώρας δυστυχώς επαληθεύεται με αδιαμφισβήτητα στοιχεία αυτό που ζούμε καθημερινά μέσα από τις συναλλαγές μας. Η λεηλάτηση των φόρων και του μόχθου του λαού από τις νεοταξικές θεραπαινίδες που έχουν αναγορεύσει τα διεθνή αφεντικά τους σε σημαντικότερους παράγοντες από την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού. Μαθαίνουμε λοιπόν από τον ίδιο τον ΟΑΕΔ πως από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση τάχα της ανεργίας δεν έχει πάει στα ταμεία του οργανισμού ούτε ένα ευρώ!

Ενώ η ανεργία στη χώρα μας έχει εξαπλωθεί στο 27% του ελληνικού λαού, οι άστεγοι Έλληνες αυξάνονται ραγδαία και τα ελληνόπουλα πάνε στο σχολείο για να ζεσταθούν ακόμη και με σαράντα πυρετό αφού ο άνεργος γονιός δεν έχει θέρμανση στο σπίτι, τα ποσά που δίδει ο λαός μας για τους ανέργους πάνε στους τοκογλύφους και τις σκόπιμες μαύρες τρύπες της υποθηκευμένης οικονομίας. Την ίδια στιγμή η ομοσπονδία των εφοριακών προεξοφλεί φυσιολογικά την καθίζηση των δημοσίων εσόδων, σημειώνοντας πως οι επιβαλλόμενοι φόροι δεν πρόκειται ποτέ να εισπραχθούν διότι δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά εισοδήματα!

Παράλληλα οι ελληνικές τράπεζες προκειμένου να ξεφορτωθούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά, ετοιμάζονται να τα πουλήσουν σε ξένες τράπεζες οι οποίες θα κινηθούν να τα εισπράξουν με κριτήρια χρηματοοικονομικά κι όχι κοινωνικά. Τα διεθνή χρηματοπιστωτικά αρπακτικά είναι σίγουρο πως δεν θα ενδιαφερθούν να εξετάσουν αν ο δανειολήπτης είναι άνεργος ή οικονομικά εξουθενωμένος.

Το ίδιο το ελληνόφωνο υπουργείο οικονομικών δεν συμμερίζεται λέει την ανάγκη της ύπαρξης περισσότερων δόσεων για την αποπληρωμή των οφειλών προς το δημόσιο γιατί δεν εξυπηρετεί λένε κάτι τέτοιο τη λειτουργική τους ευταξία και τη «σύγχρονη» φορολογική συμπεριφορά! Δεν εξυπηρετούνται μέσα από τις δήθεν χάρες έναντι πλαστών και λογιστικά φτιαγμένων οφειλών οι εντολές που έχουν πάρει οι γραικύλοι να εισπράξουν και την τελευταία ανάσα των Ελλήνων. Είναι το ίδιο υπουργείο που κόπτεται τάχα μέσω νομοσχεδίου για τη ρύθμιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών την ίδια στιγμή που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την είσπραξη της επόμενης δανειακής δόσης με μέριμνες για τους λαθρομετανάστες που έχουν τζάμπα πρόσβαση στις δημόσιες παροχές αλλά όχι οι Έλληνες.

Θέλουν λένε οι προσκυνημένοι μνημονιοφόροι να επιτύχουν πλεόνασμα για να δώσουν τάχα παροχές στους χειμαζόμενους Έλληνες, όταν ζητούν το πλήρες φακέλωμα των συναλλαγών των πολιτών με τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες σε ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων. Επιδιώκουν να σχηματίσουν ένα εθνικό ηλεκτρονικό ληξιαρχείο με τις υπηρεσίες, από γυμναστήρια έως σχολές χορών, να αποστέλλουν υποχρεωτικά τα ΑΦΜ των πολιτών και το ύψος των συνδρομών τους στη γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων.  

Την ίδια στιγμή η πολιτική εξουσία έχει δοθεί τυπικά και ουσιαστικά στα χέρια των τοκογλύφων της παγκόσμιας διακυβέρνησης οι οποίοι μας ζητούν περαιτέρω συρρίκνωση μισθών και συντάξεων στα επίπεδα μεταξύ Πορτογαλίας και Ανατολικής Ευρώπης. Παράλληλα οι δημόσιες υπηρεσίες των δανειστριών χωρών θα μπορούν να λαμβάνουν χρήματα από το ΕΣΠΑ που προβλέπονται για την ελληνική επιχειρηματικότητα ως ιδιώτες για να έρθουν να επενδύσουν, να αρπάξουν δηλαδή φθηνά ελληνική γη.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος προσπαθώντας να κερδίσει πίσω ψηφοφόρους ανακαλύπτει «ξαφνικά» πως πρέπει να προχωρήσουμε από το μνημόνιο που μας έριξε το κόμμα του σ’ ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Αλλά το κυριότερο πρόβλημα για τον παγκοσμιοποιημένο σοσιαλιστή είναι η Χρυσή Αυγή και ο ελληνικός εθνικισμός. Δεν έχει να πει τίποτα για την συστημική τρομοκρατία των αριστερών παρακρατικών ούτε για τα ανήλικα παιδιά που χτυπιούνται και ληστεύονται από τους λαθρομετανάστες ή για τους ηλικιωμένους Έλληνες που δολοφονούνται από τους λαθρεπιβάτες της πατρίδος μας. Θέλει το εθνικιστικό κίνημα αποκλεισμένο από την πολιτική ζωή του τόπου και φτιάχνει αντιρατσιστικές ημερίδες στο ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου φέρνοντας τον Νορβηγό σύντροφό του για να μας πει πως η Χρυσή Αυγή υπονομεύει τάχα τη δημοκρατία χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτός του συνταγματικού αποδεκτού.

Το καθεστώς δεν λέει τίποτα για το πάρα λίγο κάψιμο ανθρωπίνων ψυχών από κουκουλοφόρους στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής όταν εργαζόμενοι και κάτοικοι απειλούνται να μπουν σε αναμεταξύ τους αψιμαχίες. Δεν λέει τίποτα για την βόμβα στα γραφεία του εθνικιστικού κινήματος στον Πειραιά, ενώ την ίδια στιγμή στον Άλιμο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έγινε εισαγγελική έρευνα για δήθεν παράνομες κάμερες και στην Ανάβυσσο διενεργήθηκε έρευνα αστυνομικών άνευ εισαγγελικής αδείας μετά από αναπόδεικτη καταγγελία κομμουνιστή για ξυλοδαρμό.

Από την άλλη πλευρά γίνεται χαμός και συναλλαγή μέγιστη για τα τεράστια κοιτάσματα ελληνικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι τουρκικές και οι ισραηλινές εφημερίδες γράφουνε για τις παρασκηνιακές επαφές των δήθεν εχθρών Τούρκων και Ισραηλινών προκειμένου να κατασκευαστεί υποθαλάσσιος αγωγός που θα ενώνει το κοίτασμα Λεβιάθαν με την νότια Τουρκία ώστε να εξαχθεί φτηνά το ισραηλινό φυσικό αέριο. Ο διευθυντής της Shell δήλωσε ότι δεν σκοπεύει η εταιρία να προβεί σε εργασίες στην Ελεύθερη Κύπρο την οποία αποκάλεσε «νότια Κύπρο» έχοντας υπογράψει συνεργασία με την τουρκική κρατική εταιρία πετρελαίου.

Ο Τούρκος καθηγητής Τσαγρί Ερχάν προτρέπει μέσω της τουρκοφυλλάδας Τούρκιγιε την Άγκυρα να χαράξει ΑΟΖ στην ανατολική Μεσόγειο και να βγάλει το ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασά» για έρευνες. Η Τουρκία έχει ήδη ανακοινώσει έρευνες εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, προβαίνει σε μαζικές παραβάσεις και παραβιάσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με ασκούμενα πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και ετοιμάζεται να βγάλει στο Αιγαίο ακόμη και πλωτό νοσοκομείο για να εκμεταλλευτεί την ανυπαρξία του ελληνόφωνου κράτους.

Τα τουρκικά υποβρύχια και πλοία αλωνίζουν από την Ρόδο και το Καστελόριζο έως την Πάρο και την Νάξο! Και στη Θράκη τουρκόψυχοι κατεβάζουν ελληνικές σημαίες από σχολεία μας ενώ ζωγραφίζουν την τουρκική σε κάποια άλλα. Μια τουρκοπροσκυνημένη μουσουλμάνα υπηρετεί επαγγελματικά στον ελληνικό στρατό όταν συμμετέχει σε τουρκομογγολοσυνάξεις κάτω από την τουρκική και την ψευτοτουρκοθρακιώτικη σημαία. Και όλα αυτά όταν οι Αμερικανοί διατάζουν τους ελληνόφωνους υποτακτικούς τους να μην δώσουν τη ΔΕΠΑ στους Ρώσους και οι Γάλλοι ήρθαν να νοικιάσουν φρεγάτες και να πάρουν υδρογονάνθρακες μαζί με τους έτερους ψευτοσυμμάχους, όταν αμερικανοσιωνιστές και Γάλλοι και όλη η γνωστή διεθνής παρέα ζητούν επιμόνως τον αποκλεισμό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!

Ο Ελληνικός Στρατός ασκείται εντατικά και είναι έτοιμος να προασπίσει και να λευτερώσει ελληνική γη. Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να προασπίσει την δουλειά του, το ψωμί της οικογένειας και την Φυλή του. Και το Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την σιδερόφρακτη φάλαγγα αποφασισμένων Ελλήνων που έρχεται να λάβει την εξουσία της Μεγάλης Ελλάδος που μέλλει εκ Θεού και με την συλλογική γνώμη του ελληνικού λαού να φτιαχτεί. Για μια αληθινά Ανεξάρτητη, Ελληνική και επομένως Ισχυρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  




Δεν υπάρχουν σχόλια: