ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΑΘΗΝΑ 19-2-2013.

Σε τούτη εδώ την πλάση η ανθρωπότητα γεννήθηκε από το Θεό και εκπολιτίστηκε από τον Ελληνισμό. Οι λαοί είναι πολλοί το δίχως άλλο. Το ίδιο και τα κράτη. Όμως τα έθνη είναι πολύ λιγότερα και επομένως οι νεοταξίτες συκοφάντες μας είναι ακόμη λιγότεροι. Επομένως και πολύ συγκεκριμένοι. Οι δε φίλοι του Ελληνικού Έθνους είναι περισσότεροι, είναι αδέρφια μας και είναι αναξιοποίητοι γιατί δεν έχουμε ακόμη καταφέρει εξαιτίας της ανόητης ευπιστίας μας προς τους γραικύλους πολιτικάντηδες να ενώσουμε το νοικοκύρη της Ελλάδος, τον Έλληνα μέσα στο σπίτι της φυλής μας και του παγκόσμιου ελληνικού πολιτισμού, το Εθνικό μας Κράτος.

Περιχαρακωθήκαμε μέσα σε στενά όρια που δεν ταιριάζουν στο Γένος μας και ταυτόχρονα αδυνατίσαμε τις δικές μας άμυνες. Δεν καταδιώξαμε τον εχθρό όταν έφτασε έξω από την αυλή μας και δεν πήραμε πάλι τη φυσική μας θέση μέσα στην πλάση αλλά φέραμε την κακοπλασία μέσα στο σπίτι μας. Τα δε έθνη απεικονίζονται ουσιαστικά στους αντίστοιχους πολιτισμούς και τη φυσική τους μορφολογία. Η Λευκή Ευρώπη, η Κίτρινη Ασία και η Μαύρη Αφρική. Με τη διαφορά ότι η Ευρώπη φυλετικά και πολιτισμικά είναι η Ελληνική Ευρώπη που εποίκησε όλες τις γωνιές του πλανήτη απλώνοντας ελληνικές ρίζες πολιτισμικού φωτός.

Κάποιοι δεν ξεχνούν πράγματα που έπρεπε να τα θυμόμαστε εμείς. Είναι τα ίδια πράματα που οι εσωτερικοί εχθροί μας κατά εντολή του διεθνούς σιωνισμού τα απέβαλλαν από την ελληνική παιδεία για να μας κάνουν να πιστέψουμε σε μια ανύπαρκτη, ολότελα τεχνητή μικρότητά μας. Όμως οι Ίβηρες δεν ξέχασαν ποτέ το πέρασμα του Ηρακλέους από τα στενά του Γιβραλτάρ, τις περίφημες Ηράκλειες Στήλες. Δεν ξέχασαν ποτέ το ανήσυχο πνεύμα του Ελληνισμού που μέσα από τις εκστρατείες των Ηγετών του άνοιγε διαρκώς νέους δρόμους αρχών και αξιών εξανθρωπίζοντας τις πολιτείες και επανδρώνοντας αυτές με ελληνικές ψυχές ως τις μέρες μας.

Είναι αληθινά συγκλονιστικό, διαφωτιστικό και αποστομωτικό για τους εχθρούς μας το οπτικοακουστικό υλικό που δημιούργησαν μαθητές και δάσκαλοι της Ισπανίας ευχαριστώντας την Ελλάδα για την ανυπέρβλητη προσφορά της στον άνθρωπο, στους λαούς, στον παγκόσμιο πολιτισμό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ελληνική αλφαβήτα που σχημάτισε όλες τις άλλες γλώσσες ενάντια στους φοινικιστές και άλλους φτηνούς και ανόητους. Τα ελληνικά γράμματα που μόνον αυτά διαθέτουν σαφή διαχωρισμό εννοιών και αρμονία. Για τα μαθηματικά και τη φιλοσοφία που μας δώσανε θετικές επιστήμες και λογική σκέψη. Για την Ιστορία των Ελλήνων που γέννησε με το πνεύμα και το ατσάλι, με το αίμα και την θυσία, την αληθινή διάσταση του πατριωτισμού. Πίστη στην Πατρίδα και Κυριαρχία για τη Φυλή ενάντια στους ληστές των Εθνών.

Στο ίδιο βίντεο αναδεικνύεται στις αληθινές της διαστάσεις η οικουμενικότητα του Ελληνισμού. Υμνείται η ελληνικότητα των λέξεων και των πράξεων που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα των λαών. Υπάρχει και μία αναπαράσταση όπου διακρίνεται καθαρά ο δωρικός χαιρετισμός των Ελλήνων με το δεξί προτεταμένο χέρι προς τον φωτοδότη ήλιο, προς τον αληθινό Θεό. Αναφέρεται η ελληνικότητα του βιβλίου και της γνώσης, της μουσικής των αθανάτων μουσών και της αρμονίας, του αθλητικού πνεύματος του μαραθωνίου και της ολυμπιάδας, της πολιτικής και των ιδεών, της ιατρικής του μέγιστου Ιπποκράτους, της αστρονομίας, του θεϊκού οίνου, της αρχιτεκτονικής, του ηρωισμού των Θερμοπυλών, του εξανθρωπισμού, του θεάτρου, στο άπαν και δια πάντα.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται απλά ελληνικά αλλά έχουν μέσα τους ελληνισμό. Είναι παιδιά της Ελληνικής Φυλής. Ο γενετικός κώδικας, ο σωματότυπος μα κατά πως φαίνεται και οι πνευματικές ανησυχίες δείχνουν την αλήθεια. Και ακόμη τα μνημεία, οι τέχνες, τα γλωσσολογικά τους στοιχεία είναι αναλλοίωτα όταν οι μισέλληνες κάνουν τα πάντα για να τα κατεδαφίσουν στην Μητέρα Ελλάδα. Αυτός ο Ελληνισμός υπάρχει ακόμη στην Κάτω Ιταλία, τη γνωστή μας Μεγάλη Ελλάδα, στον Γαλλικό Νότο όπως Μασσαλία και Κορσική, στην Σκωτία, στην Ιρλανδία, στους Αραοκάνους της Χιλής, στους Καλάς του Πακιστάν και πλήθος άλλων ακόμη. Όλοι τους λέγουν τι είναι, γιατί εμείς το αρνούμαστε;

Μας λείπουν σήμερα πάρα πολύ τα στοιχεία που διέπουν τον Αληθινό και Φυσικό Ελληνισμό. Μας χρειάζεται άμεσα ο επανελληνισμός μας. Δεν είναι η οικονομία και δεν είμαστε φτωχοί. Πρέπει άμεσα να επανακτήσουμε το πνεύμα της Ανδρείας, της Διερεύνησης και της Νίκης. Να σμίξουμε πάλι μέσα μας τον Λεωνίδα, τον Αλέξανδρο, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Παλαιολόγο, τον Παπαφλέσσα, τον Κολοκοτρώνη και τον Μεταξά. Να φτιάξουμε Νέο Ελληνικό Πνεύμα, να φέρουμε τον Πατριωτισμό και την Πίστη μαζί με τον Ηρωισμό και την Νίκη της Ελληνικής Κυριαρχίας. Να εργαστούμε και να πολεμήσουμε για την Ελλάδα και τα παιδιά μας.

Τότε από το Εθνικό Κράτος του Λαϊκού Εθνικισμού μας θα φτιάξουμε τη γέφυρα που θα μας οδηγήσει στα αδέλφια μας που βρίσκονται σε μια ελληνική οικουμένη. Αυτή η Ελλάδα δεν θα έχει ψευτοελεύθερους και ραγιάδες Έλληνες αλλά καθαρή ελληνική αυλή. Τότε θα ορθώσουμε μια Μεγάλη Ελλάδα που θα σκεπάσει με το Πνεύμα του Πανελληνισμού όλη τη γη με την μόνη φυσική Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



  

Δεν υπάρχουν σχόλια: