ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



ΑΘΗΝΑ 6-2-2013.

Το Έθνος είναι λαός και φυλετική ψυχή. Είναι ιδρώτας και αίμα. Εργασιακός μόχθος και πολεμική αντάρα. Η φύση του ελληνικού έθνους δεν είναι λογιστήριο και χρηματιστήριο. Είναι πολιτισμός και κατάκτηση. Τα εδάφη μας εμείς οι Έλληνες δεν τα προσδιορίζουμε σε συσκέψεις διεθνείς αλλά με τα οστά των προγόνων μας και πυξίδα την ελληνική καρδιά. Οι δε συστημικές αδικίες των πολιτικάντηδων και τα νεοταξικά ανακατώματα των λαών δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. 

Οι νεοταξίτες του κατοχικού καθεστώτος και της παγκόσμιας τοκογλυφίας αποφάσισαν να ανατρέψουν την φυσιολογική ελληνική τάξη πραγμάτων με τη δική τους παγκόσμια τάξη πραγμάτων περνώντας σε μια ξεκάθαρα οικονομική διαχείριση. Πιστεύουν πως με το χρήμα και την απειλή του οικονομικού αφανισμού θα μας οδηγήσουν στην πολυπολιτισμική χοάνη του σιωνιστικού νεοταξισμού. Βέβαια η Ελλάς από το σχηματισμό ακόμη του πρώτου υποτίθεται ελεύθερου ελληνικού κράτους δεν έχει βρει σταθερό εθνικό βηματισμό.

Ο γνωστός Εθνικιστής Ιταλός πολιτικός και φιλόσοφος Ιούλιος Έβολα είχε διαπιστώσει από πολύ νωρίς διαβλέποντας τις συνέπειες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ότι μια οικονομική εποχή είναι ήδη εξ ορισμού μια ανατροπή της φυσικής τάξης. Όμως όπου επικρατεί το χρήμα φεύγει μακριά το συναίσθημα και όπου βασιλεύει η εφήμερη βολή πεθαίνει το ιερό χρέος σε πατρίδα, πίστη και λαό.

Οι τύχες της Φυλής μετακομίζουν σε ξένα χέρια και γίνονται τυχερό παίγνιο των ολίγων σε βάρος των πολλών. Στην οικονομική εποχή του σιωνισμού και της δικής του παγκόσμιας διακυβέρνησης ο λύκος μπαίνει μέσα στην μάντρα των προβάτων ως «φίλος». Μπορεί να μειώσει το μαντρί και να κατασπαράξει το μισό κοπάδι λέγοντας πως το κάνει για να σώσει το άλλο μισό γιατί αυτό λέγουν οι αριθμοί.

Ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας είχε δηλώσει πρόσφατα πως για να ευημερήσουν οι άνθρωποι πρέπει να ευημερήσουν πρώτα οι αριθμοί. Οι άνθρωποι και όχι βέβαια ο ελληνικός λαός. Αυτός πρέπει να γίνει κοσμοπολίτης τόσο στην κοινωνία όσο και στην εξουσία. Για να μας πει πάλι ο ίδιος πολιτικάντης σε συνέντευξή του προς Εσπερίαν πως δεν τον πειράζει αν η Ελλάδα αγοραστεί από Τούρκους γιατί έχουμε παγκοσμιοποίηση. Ο δε υπουργός ανάπτυξης μας είπε πως τώρα που φτωχύναμε θα έρθουν οι Φράγκοι να μας αγοράσουν.

Τι σημαίνει όμως παγκοσμιοποίηση; Όχι βέβαια συνεργασία των λαών με τον καθένα να προστατεύει το δικό του έθνος. Σημαίνει κατάλυση των συνόρων με τον καπιταλισμό των τοκογλύφων και με τον μαρξισμό της λαθρομετανάστευσης. Φτηνό πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό κρέας στον κοινωνικό ιστό με την επικάλυψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και άνοιγμα των οικονομικών κρουνών με την εξευτελιστική υποταγή της εκχωρήσεως των αποφάσεων στους μεγαλοχρηματιστές γυρολόγους. Και ακόμη σημαίνει μια ειρηνευτική διεργασία με τους κλέφτες ελληνικών εδαφών για να τα βρούμε όλα στο ταμείο έναντι του μεγάλου διεθνούς «αφεντικού».

Στην αντιφυσική νεοταξική οικονομία δεν έχουν χώρο η πίστη και ο πατριωτισμός. Δεν έχουν πέραση οι αξίες μήτε οι άξιοι. Έχουν βήμα και εξουσίες μονάχα οι αλαζόνες του εγωιστικού μικρόκοσμου μιας περαστικής παγκόσμιας εξουσίας. Όσοι δεν έχουν ταυτότητα και ιδιαίτερο, αποκλειστικό δικό τους προορισμό, αυτοί είναι οι εκλεκτοί των ισχυρών. Όσοι χειρίζονται επιδέξια μελάνι και σεντούκι, αυτοί που έχουν για Θεό τον Άνομο και για Πατρίδα το Συμφέρον, αυτοί τα έχουν βρει σε όλα. Έχουν εκπροσώπους παντού. Στο ψευτορωμέϊκο που λέγουν καταχρηστικά κράτος, στο δήθεν αντιμαχόμενο παρακράτος, στη θρησκεία, στην παιδεία, στη δικαιοσύνη, στις συναλλαγές, όπου γυρίσεις το βλέμμα.

Η φύση του ελληνικού έθνους όμως δεν γίνεται να ανατραπεί. Είναι καμωμένη από ψηλά, από Θεό και προγόνους, να ανατρέπει εκείνη τα εκτρώματα και τους παρανόμους. Αυτή η φύση βρίσκεται στα σπλάχνα του λαού, στον πηγαίο λαϊκό εθνικισμό του, στα νάματα της Πίστεως, στον ανήσυχο Έλληνα που αναζητά πάντα το δίκαιο μαζί με τον πρόσθετο χώρο για να ξεδιπλώσει υγιή ανάπτυξη και ισχύ.

Δεν τρομοκρατείται ο φυσικός ελληνισμός αλλά εξοντώνει τους τρομοκράτες του λαού του. Δεν φτιάχνει συμβόλαια με μελάνι αλλά με αίμα. Κάνει την φλόγα της πίστης του ασπίδα για τους ανθρώπους του και ξίφος για το εθνικό συμφέρον. Δεν ψάχνουμε παγκοσμιοποίηση αλλά ελληνοποίηση. Και αφού τη θέλουμε, είναι σίγουρο πως θα την πετύχουμε.

Ο Έλληνας Εθνικιστής δίδει πεδίο δημιουργίας στο λαό και πολιτισμό στους γύρω του. Φτιάχνει κράτος ισχυρό για τους Έλληνες και κάνει πρωταγωνιστή το Ελληνικό Έθνος στις εξωτερικές υποθέσεις. Αποφασίζει για το κοινωνικό και οικονομικό του βηματισμό με πυξίδα το Εθνικό Συναίσθημα και την Ιδέα. Δίδει κοινωνική αλληλεγγύη και μοιράζεται στρέμματα και χαρίσματα της Ελληνικής Γης μονάχα με Έλληνες.

Φτιάχνει χάρτες που έχουν περισσότερη και όχι λιγότερη Ελλάδα. Σηκώνει νέους ναούς Ορθής Πίστης και δεν κατεβάζει ούτε μια εικόνα Αγίου και Ήρωα του Ελληνισμού. Εκσυγχρονίζει τα εργαλεία του εκπολιτιστικού σκοπού του και δεν νοθεύει τις Αξίες του. Φτιάχνει Πολιτείες από Δίκαιο και Ατσάλι. Ενώνει την ελεύθερη Ελλάδα και τη γεφυρώνει με την μείζονα Ελλάδα που μας προσμένει. Και η οικονομία του είναι Εθνική, φτιαγμένη από γη και χέρια ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



Δεν υπάρχουν σχόλια: