ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 4-2-2013.

Σαν σήμερα έφυγε από τον κόσμο τούτο ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο θρυλικός Γέρος του Μοριά. Υπήρξε τεράστια ηγετική φυσιογνωμία της εθνεγερσίας του Εικοσιένα και μέγα φόβητρο όλων των εχθρών του Γένους. Τόσο εκείνων που έχουμε διδαχτεί όσο και εκείνων που σκοπίμως δεν μας δίδαξαν στο σχολείο. Ενάντια σε Τούρκους, προσκυνημένους ελληνόφωνους, επικυρίαρχους ψευτοσυμμάχους και «περιούσια» αφεντικά όλων αυτών.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πολέμησε για Ελευθερία και Ελληνική Πολιτική Διοίκηση, για Χριστό και Ελλάδα, για Μεγάλη Ελλάδα και Κωνσταντινούπολη. Πολεμήθηκε, έχασε ένα γιο από χέρι ελληνόφωνου, φυλακίστηκε, πικράθηκε, όταν ο ίδιος έδωσε χάρισμα της Πατρίδος το Τίμιο Αίμα του.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης όταν κίνησε για το μεγάλο ταξίδι προς την Αθανασία είχε κατόπιν επιθυμίας του κάτω από τα τσαρούχια του την τουρκική σημαία για να νοιώσουν οι Τούρκοι ισόβια το μίσος του και για να έχουν οι Έλληνες ατόφια εθνική μνήμη και ίδιο πάθος για κυριαρχία. Και εμείς με τη σειρά μας προκειμένου να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει έχουμε ιερό χρέος να πολεμήσουμε ώστε να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα πόθησε ο Τρανός μας Ήρωας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: