ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ


ΑΘΗΝΑ 12-6-2013.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΜΙΣΟΣ» ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΤΑ: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΠΩΣ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΑΓΟΥΣ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, Ω ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Η ΕΑΒ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, Ο ΜΕΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΔΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ «ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ».

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ». ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΛΛΑΣ Ή ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΛΥΣΗ ΜΙΑ. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: