ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

ΑΘΗΝΑ 3-6-2013.

Η ανάπτυξη ενός ελεύθερου κράτους είναι αποκλειστικά εσωτερική υπόθεση. Αφορά τα εθνικά χέρια που αξιοποιούν την εθνική γη επί ωφελεία τού δικού τους και μόνον λαού. Ενίσχυση επιτρέπεται μονάχα στην περίπτωση που δεν επαρκούν τα ενεργειακά αποθέματα για τη στήριξη τής παραγωγικής διαδικασίας. Όμως η οικονομία πρέπει απαραιτήτως να παραμείνει λαϊκή συνενώνοντας τον ντόπιο πληθυσμό στην επίτευξη τού στόχου τής εθνικής ισχύος.

Εθνική ισχύς επιτυγχάνεται όταν η κοινωνική βάση τού έθνους είναι φυλετικά αμιγής και συνεκτική. Και ακόμη επιτυγχάνεται όταν στηρίζεται στα πλέον υγιή κύτταρα που εκκινούν την εθνική παραγωγή με τον προσωπικό τους κάματο. Το Ελληνικό Έθνος θα πάψει να στηρίζεται από τους κρατικοδίαιτους πλουτοκράτες τού Συστήματος και τις δάνειες «μεγάλες» δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης.

Αυτοί οι κούφιοι πολιτικάντηδες τού καθεστώτος που ως ανδρείκελα μάς οδήγησαν στις αγκάλες των εχθρών μας για να απωλέσουμε ισχύ και κυριαρχία θα εκλείψουν από την επερχόμενη Λαϊκή Εθνικιστική Διακυβέρνηση. Η εκχώρηση τού δικαιώματος χρήσης των γεωφυσικών πόρων και το ξεπούλημα των ζωτικών παραγωγικών τομέων σε γη και θάλασσα δεν αποτελεί φυσικά λύση ούτε ομολογία απλώς αποτυχίας τής αστικής ξενοκρατικής δημοκρατίας αλλά ομολογία εσχάτης προδοσίας.

Για να φθάσουμε στην ενεργοποίηση τής εθνικής και λαϊκής οικονομίας χρειαζόμαστε οπωσδήποτε περιβάλλον κοινωνικής ειρήνης στο εσωτερικό και εθνικής ασφάλειας στις εισόδους τού κράτους. Τίποτα όμως από αυτά δεν ισχύει σήμερα. Η λαθρομετανάστευση φουντώνει εσκεμμένα και χρηματοδοτημένα όταν η σχετική εγκληματικότητα κάνει θραύση και οι προκλήσεις θρησκευτικού πολέμου από την πλευρά των δήθεν απειλούμενων ισλαμιστών στήνονται μεθοδικά. Οι τράπεζες και οι μνημονιακοί διαχειριστές προσημειώνουν περιουσίες και οι αυτοκτονίες μανάδων μπροστά στα παιδιά τους δίνουν το τραγικό στίγμα τής εθνικής μας δολοφονίας.

Στα ακριτικά όρια τής Πατρίδος μας τα τουρκικά πλοία και αεροσκάφη κάνουν ασκήσεις αποκλεισμού και καταλήψεως των νησιών μας στα σημεία που όλως τυχαία τάχα πρέπει να χαραχθεί η ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Με το δάκτυλο στην σκανδάλη λοιπόν πέριξ τού ελληνικού πλούτου και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να είναι οι μόνες που αγωνίζονται ελληνικά μέσα σ’ ένα κατοχικό κράτος. Ο δε πρωθυπουργεύων Σαμαράς βλέπει κοινούς αγωγούς και πόρους με ψευτοσυμμάχους και εισβολείς.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα βάλει ένα οριστικό και άμεσο τέρμα σε όλη αυτή την παράνοια. Το ξέρουν πολύ καλά τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου και τα «περιούσια» αφεντικά τους που διατάζουν προδότες, παράσιτα και λόγχες. Επιβάλλεται λοιπόν να καθαριστεί το σκηνικό και να μείνουν στον άγιο τόπο μας μονάχα εκείνοι που έχουν μάθει να δίδουν τον τίμιο ιδρώτα τους στην εργασία για την Πατρίδα και την οικογένειά τους. Είναι οι ίδιοι που πολλές φορές έχουν δώσει και αίμα στον καλό καθημερινό αγώνα, ενώ δεν θα διστάσουν να το δώσουν ακόμη και στο στρατιωτικό Πεδίο τής Τιμής σαν χρειαστεί.

Η Εθνική Οικονομία χρειάζεται αυτούς τους ανθρώπους που σπεύδουν να προσφέρουν εργασία δίχως ατομικές προσκλήσεις γιατί δεν φοβούνται την εργασία. Την βλέπουν σαν προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και κληρονομιά για τα παιδιά τους. Δεν νοιάζονται για τάξεις και ταξικές πάλεις, για διαχωρισμό σε εργοδότη και εργάτη, γιατί είναι όλοι τους Εργάτες τού Έθνους και τής Ελληνικής Γης. Κι αυτοί ακριβώς είναι οι συντελεστές τής ανακάμψεως ευθύς μόλις πετάξουμε τους νεοταξικούς δοσάδες μακριά από την πατρίδα μας. Εργασία, Κοινωνία και Γη σε χέρια ελληνικά και μόνον.

Απομάκρυνση των γυρολόγων και πάταξη των εξαρτημένων κηφήνων. Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που έχουν ανάγκη στηρίξεως. Οι επιθέσεις συμβαίνουν πάντα σε εκείνους που είναι κοινωνικά υγιείς και εθνικά επαρκείς. Χρειαζόμαστε λοιπόν γρήγορα κοινωνική εξυγίανση ώστε να μην καταστούμε εθνικά ανύπαρκτοι, δεδομένου ότι αληθινή οικονομική ανεπάρκεια δεν έχουμε. Ανεπάρκεια και αλαζονεία μαζί έχουν όσοι μας γυροφέρνουν.  

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ενθαρρύνουμε τους Φρουρούς τής Πατρίδος και να ενισχύσουμε την Εθνική μας Άμυνα ώστε να απομακρύνουμε τους νεοταξικούς πλιατσικολόγους από τον πλούτο τής γης μας. Και μέσα στην κοινωνία μας να επανεκκινήσουμε την παραγωγική διαδικασία με ισομέρεια και ισοκατανομή εργατικού δυναμικού σε πόλεις και χωριά. Να στηρίξουμε τις νέες παραγωγικές μονάδες και την ελληνική απασχόληση. Κι αν θέλουμε πρόσθετα χέρια, να φέρουμε πίσω τα ελληνόπουλα που στείλανε μετανάστες οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Η αξιοσύνη και ο πατριωτισμός θα πάρουν την ορθή τους θέση ως θεμέλιοι λίθοι που θα στηρίξουν τους πυλώνες τής εθνικής εργασίας και τής κοινωνικής αλληλεγγύης. Το σύστημα των ολίγων εχόντων και κατοχικώς συνεργαζόμενων από την μια πλευρά και των πολλών φτωχών και εγκαταλελειμμένων που έχουν φτιάξει καπιταλιστές και μαρξιστές συγκυβερνήτες θα καταρρεύσει.

Ο Έλληνας για τον Έλληνα. Η εργασία στα παιδιά τού Έθνους και το κοινωνικό μέρισμα στην ελληνική οικονομία και την ελληνική οικογένεια. Το κρατικό μέρισμα στις νέες θέσεις εργασίας. Οι δε πόροι στο Δημόσιο Ταμείο κι όχι στους κλέφτες και τους τοκογλύφους. Και στις εισόδους τής χώρας επτασφράγιστες οι πύλες από τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό που θα δώσει σύντομα τις πρέπουσες απαντήσεις στους κατσαπλιάδες τής οικουμένης. Η ισχύς τής Λαϊκής Εθνικιστικής Οικονομίας και Πατρίδος είναι στα χέρια μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: