ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΑΣ



ΑΘΗΝΑ 28-6-2013.

Η Πατρίδα μας διατρέχει σήμερα πολλαπλούς κινδύνους για την εθνική της ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή ως αποτέλεσμα ενός ιδιότυπου και ακήρυκτου πολέμου. Ένας μιαρός εσμός μισελλήνων κυκλώνει τη χώρα μας και προσπαθεί να διαβρώσει τις ψυχές μας ώστε να αλώσει οριστικά το Ελληνικό Έθνος.

Η ανοχή μας οφείλει να είναι μηδενική. Δεν αποτρέπουμε απλώς τον εχθρό. Τον εξοντώνουμε. Τους εχθρούς σου εφόσον είσαι έθνος γεμάτο ζωή και όρεξη για ισχύ τούς κατακτάς. Όταν μάλιστα τα όπλα σου τα στεφανώνουν ο Θεός και το Δίκαιο και όταν η γη σου είναι ολάνθιστος κήπος από αγαθά επίζηλα, τότε οφείλεις να είσαι δέκα φορές πιο αμείλικτος στον εισβολέα.

Αυτήν τη στιγμή η Πατρίδα μας βρίσκεται στον προθάλαμο τού συμβατικού πολέμου. Τα στρατόπεδα των αντιμαχόμενων πολυεθνικών δυνάμεων σχηματίζονται και η ανίχνευση των προθέσεων απεικονίζεται στο ενεργειακό παζάρι. Κι όμως, ενώ η Ενέργεια θα έπρεπε να αξιοποιηθεί για να μας λύσει το δήθεν οικονομικό πρόβλημα και η τεχνητή κρίση να μας κάνει σοφότερους στην επιλογή συμμάχων και εταίρων, το κατοχικό καθεστώς των γραικύλων πολιτικάντηδων μάς σέρνει στις ορέξεις των μισελλήνων και επιχειρεί τη διάλυση τής κοινωνικής συνοχής μας.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το φυσικό μας αέριο δίδεται αντί πινακίου φακής σε μια αζέρικη εταιρία που μας μιλάει για τις αναπτυχθείσες σχέσεις της στην χώρα μας όταν το κράτος της είναι πιστός και σταθερός σύμμαχος τής Τουρκίας. Το Αζερμπαϊτζάν στηρίζει όλες τις γεωπολιτικές επιλογές των Τούρκων και φυσικά μοιράζεται μαζί τους γλώσσα και Παραδόσεις.

Την ίδια στιγμή στην Κύπρο δύο εβραϊκές και μια αμερικανοεβραϊκή επιχείρηση που έχουν μεγάλο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά προχωρούν στη δημιουργία σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου στην μαρτυρική ελληνική μεγαλόνησο για τα κυπριακά και εβραϊκά κοιτάσματα. Η Ελλάς απουσιάζει παντελώς από τον συντονισμό και την υπηρέτηση τού εθνικού μας συμφέροντος ενώ η Τουρκία θεωρείται βέβαιο πως θα αντιδράσει επιθετικά, γιατί θέλει αφενός μεν τον αγωγό στα τουρκοπατημένα εδάφη μας και αφετέρου να πάρει ελληνικά εδάφη και ελληνικό γεωπολιτικό χώρο.

Δεν είναι διόλου τυχαία η προπαγανδιστική εικόνα με τον Τούρκο αξιωματικό που σχεδίαζε επάνω σε ναυτικό χάρτη την κατάληψη δύο νησίδων μας. Η Τουρκία δεν κρύβει τις προθέσεις της και επιχειρεί να πλήξει κατ’ αρχήν ψυχολογικά την Ελλάδα. Νιώθει σίγουρη για την επικράτησή της επί μιας τραυματισμένης Ελλάδος από τους εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης, τους τοκογλύφους τού «περιούσιου» νεοταξισμού.

Η Τουρκία σχεδιάζει ήδη τον σηκωμό των πρακτόρων της στη Θράκη με αφορμή τους ιμάμηδες και κάνει πολεμική προπαρασκευή, όταν οι ΗΠΑ στηρίζουν τις τουρκικές θέσεις μεταφοράς τού φυσικού αερίου από το έδαφός «της». Δεν το κάνουν για συναισθηματικούς λόγους, αλλά για τα συμφέροντά τους που υπαγορεύουν την αρπαγή τού πλούτου και τής εξουσίας στην περιοχή που περνάνε μέσα από πόλεμο, αίμα και ανακατανομή εδαφών.

Όλοι οι ψευτοσύμμαχοι που έχουν μαζευτεί στην περιφέρεια τής κατειλημμένης Ελληνικής Αυτοκρατορίας και την έως σήμερα ελεύθερη ελληνική γη το ίδιο πράμα επιδιώκουν. Εργάζονται για λογαριασμό τού σιωνιστικού νεοταξισμού και επιδιώκουν να λάβουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιχείρηση τής μισάνθρωπης, αντίχριστης και ανθελληνικής παγκοσμιοποίησης. Την ίδια στιγμή η Ρωσία αποσύρεται από τον διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ, τίθεται στην άκρη από την ελληνόφωνη εξουσία και επιχειρεί να μπει στην υπόθεση που θα έχει σίγουρα πολύ πόνο στην εξέλιξή της.   

Η Ρωσία βέβαια κινείται αποκλειστικά υπέρ των δικών της συμφερόντων. Θέλει κι αυτή εξουσία. Η Ελλάς όμως οφείλει να κοιτάξει μονάχα το δικό της εθνικό συμφέρον. Κι αυτό το συμφέρον είναι η εθνική μας ανεξαρτησία και ισχύς. Το σπάσιμο των ψευτοσυμμαχικών δεσμών, η προάσπιση τού εθνικού μας εδάφους και το μεγάλωμα αυτού με την απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Ισοπεδώνουμε από το ένα πολιτικό άκρο έως το άλλο το κατοχικό καθεστώς, σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές που ξεπουλάνε την εθνική αμυντική βιομηχανία, φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό και καλλιεργούν έναν νέο διχαστικό συμμοριτοπόλεμο. Διαγράφουμε την ελεεινή προπαγάνδα που προωθεί την υποδούλωση των Ελλήνων στους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους Τούρκους μέσα από παραμορφωτική «ενημέρωση» και ψευτοκαλλιτεχνία και αήθεις ψευτοκαθηγητάδες.

Αποκαθιστούμε μαζί με τον ελληνικό λαό την ορθή ελληνική ενημέρωση. Προχωρούμε στον άμεσο σχηματισμό Εθνικής και Λαϊκής Διακυβέρνησης. Παίρνουμε την Πατρίδα στα χέρια μας, αξιοποιούμε τα φυσικά χαρίσματα τής γης μας και κάνουμε την απαραίτητη πολεμική προπαρασκευή τής Ελληνικής Φυλής. Απελευθερώνουμε τα χέρια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δίδουμε βήμα στην Φυσική μας Αριστοκρατία για τη δημιουργία τής Μεγάλης Ελλάδος.

Βάζουμε στην γεωπολιτική σκακιέρα απέναντι από τις νατοϊκές παραφυάδες τη Ρωσία για να έχουμε αδύνατο το στρατόπεδο των ψευτοσυμμάχων και βεβαιωμένο τον εξανδραποδισμό τής Τουρκίας που έχει καλά δεμένα τα κόλλυβα στο ζωνάρι. Ακριβώς όπως το είπε ο Πατέρας Παίσιος.

Δυναμώνουμε τα στρατόπεδα σε όλη την έκταση των γεωγραφικών μας συνόρων. Ανοίγουμε αυτά που έκλεισαν οι προδότες και ενισχύουμε τις δυνάμεις στις πύλες εισόδου από στεριά, θάλασσα και αέρα. Φτιάχνουμε την Μεγάλη Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα διαβαίνοντας τα ερείπια των εχθρών μας ω πανώρια Πατρίδα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: