ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ 16-6-2013.

Οι δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης με τους καθεστωτικούς κοινοβουλευτικούς αντιπροσώπους τους έχουν βαλθεί να αλλοιώσουν τον εθνικό χαρακτήρα τού κράτους. Και έτσι έχουμε απέναντί μας μια ανάλγητη και εκπορνευόμενη πολιτεία που επιχειρεί να προσδώσει στην ελληνική κοινωνία τον ψευδεπίγραφο χαρακτήρα τής ανύπαρκτης ελληνικότητας που κουβαλάει εκείνη. Σκοπός δηλαδή τού ψευτορωμέϊκου είναι να φτιάξει μια ψευτοελλάδα όπου οι Έλληνες θα είναι μια ραγιάδικη μειονότητα.

Τα τελευταία χρόνια τής εισβολής των λαθρομεταναστών και τής διεθνοποίησης τής οικονομικής δραστηριότητας έχουμε ακούσει πολλές φορές τους γραικύλους πολιτικάντηδες, είτε κυβερνητικούς είτε ψευτοαντιστασιακούς, να μιλούν για την λεγόμενη Κοινωνία των Πολιτών. Είναι μια νόθα και κοσμοπολίτισσα κοινωνία που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την πατροπαράδοτη και φυσιολογική Κοινωνία των Ελλήνων.

Η «ανταγωνιστικότητα» των φθηνών ξένων χεριών των σοσιαλφιλελεύθερων και η ανοικτή κοινωνία των μαρξιστών συντείνουν στην απομόνωση τού ελληνικού λαού που οφείλει τάχα να γευτεί την παγκόσμια συνύπαρξη και να μοιραστεί με τους εισβολείς την πατρίδα του. Οι δε εισβολείς είναι σαφέστατα οριοθετημένοι με κριτήρια που δυναμιτίζουν τόσο την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα όσο και την κοινωνική συνοχή και την εθνική μας ασφάλεια. Τοκογλύφοι τής Εσπερίας, βάρβαροι ανθέλληνες και αλλόθρησκοι γυρολόγοι και η τουρκική ύαινα από κοντά.

Το σενάριο έχει επιστρατευτεί κι άλλες φορές με κορυφαία περίπτωση την άλωση τής Βασιλεύουσας τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολης. Οι «ανοιχτόμυαλοι» τής Φυλής, οι φθονεροί σφετεριστές τού ηγεμονικού Ελληνισμού και οι ανερμάτιστοι πλιατσικολόγοι, όλα τους τσιμπούρια τού «περιούσιου» νεοταξισμού που πίνουν το αίμα τού πανώριου Γένους μας.

Οι δήθεν ανοιχτόμυαλοι μάς καλούν να βαδίσουμε με τους λαθρεπιβάτες τής γης μας σε ένα κοινό μέλλον, χαρακτηρίζοντας τους αρνητές τής εθνικής ισοπέδωσης και μαχητές τού λαού Εθνικιστές ως επικίνδυνους για το πολιτικό σύστημα γιατί αρνούνται το ξεπούλημα τής Πατρίδος και τις δολοφονίες Ελλήνων. Δολοφονίες που επέρχονται είτε με τις αυτοκτονίες που κουβαλούν τα μνημόνια είτε με τις εκτελέσεις Ελλήνων από λαθρομετανάστες είτε με την υπογεννητικότητα τού λαού μας είτε με την ποδοπάτηση τής ιστορικής μας μνήμης και την επιστροφή των κατακτητών στα ιερά μας χώματα.

Οι φθονεροί σφετεριστές τού Ηγεμονικού Ελληνισμού μας είναι οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι που επιδιώκουν από αιώνων την παγκόσμια εξουσία με την καταστροφή τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας μας. Είναι οι ανέκαθεν υποκρινόμενοι τους φίλους μας που μας «αγαπούν» πολύ και μας πλησιάζουν δια των αχρείων πολιτικάντηδων ύπουλα, με την τακτική που αγκαλιάζει τα θύματά του ο πύθωνας. Οι απόγονοι των Γεφυραίων, των ψευδοσταυροφόρων, των φίλων τού Κεμάλ που μας πούλησαν στην Μικρασία, των αρνητών τής ελληνικότητας των σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Είναι αυτοί που δίνουν ένα σκασμό χρήματα προκειμένου να παραμείνουν οι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας. Οι ίδιοι που μας αλυσοδένουν με τα δεσμά των τόκων ώστε να γίνουμε κοσμοπολίτες μέσα σε μια εθνικά άχρωμη αγέλη για να αρνηθούμε την υπεράσπιση τής Πατρίδος, αφήνοντας αυτήν να διαμελιστεί, φτάνει να μην χαρακτηριστούμε ποτέ ρατσιστές.

Και από κοντά έρχονται οι ανερμάτιστοι πλιατσικολόγοι των βορειοανατολικών μας συνόρων με πρώτη την Τουρκία, συντονίστρια των λοιπών μορφωμάτων και συνεργάτη τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι Τουρκομογγόλοι που νομίζουν πως θα ξαναγίνουν η αυτοκρατορία τού αίματος, οδηγώντας μέσα από στημένες αναταραχές την περιοχή μας στην πολεμική δίνη.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει πιστό στην εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Ο Θεός μας είναι ο Χριστός μας και η Πατρίδα μας είναι η Κοινωνία Κυρίαρχων Ελλήνων. Βασικός μας σκοπός είναι η καλλιέργεια τού αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και η ανάπτυξη τής Ελλάδος σε ισχυρό παράγοντα των γεωπολιτικών εξελίξεων. Η διατήρηση τής εθνοφυλετικής μας ταυτότητας και τής κοινωνικής συνοχής. Η ταύτιση των στόχων Πατρίδος και λαού.

Η μόνη οδός για την οικονομική μας αυτοτέλεια και την εθνική μας ανεξαρτησία είναι να στραφούμε στα ελληνικά χέρια, νικώντας έναν ακόμη εχθρό, ίσως πιο επικίνδυνο εν τέλει από όλους τους άλλους. Την κακή πλευρά τής δικής μας φύσης που αφήνεται σε ψεύτικους παράδεισους και αφήνει χώρο σε κείνους που υπηρετούν την ακολασία τους και τους εχθρούς μας.

Όσες φορές η Ελλάς πορευόταν με γνώμονα τις Παραδόσεις της, την Λαϊκή Ενότητα και την Συμπαγή Ελληνικότητα έφτιαχνε πολιτισμούς και αύξανε το γεωστρατηγικό της βάθος κυριαρχικά. Και άλλες πάλι φορές, όταν προσχωρούσε σε ξένα διοικητικά σχήματα και ήθη, μπαίνανε οι σάρακες των συνυπάρξεων και σκλαβωνόταν.

Κλείνουμε λοιπόν τα αυτιά μας στις σύγχρονες σειρήνες τής παγκοσμιοποίησης. Γινόμαστε στο σημείο αυτό σαν τον τρανό βασιλιά τής Ιθάκης Οδυσσέα που αφού περιπλανήθηκε μα και βασανίστηκε, επιστρέφει με την απόφαση να πάρει πίσω τον κόσμο που τού κλέψανε. Γινόμαστε ακόμη σαν τον Λεωνίδα που φράζει το δρόμο στον βαρβαρισμό με το κορμί του. Και σαν τον Αλέξανδρο που υπέταξε τους μισέλληνες.

Η δική μας κοινωνία λοιπόν ανήκει μονάχα στους Έλληνες που εξουσιάζουν τις επιθυμίες και τα οράματά τους για ένα κράτος αρωγό στην καθημερινότητά τους. Ένα Κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Εργατικό που με Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση θα μεγιστοποιήσει τις διαστάσεις του σε γη και ψυχές. Περισσότεροι Έλληνες, περισσότερα ελληνικά έργα, μεγαλύτερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



  


   




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: