ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 10-6-2013.

Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας κλέψουν το Μέγα Οικόπεδο τής Φυλής μας, την Πατρίδα μας. Δεν σέβονται μήτε τα δάκρυα μήτε το αίμα που το έχουν ποτίσει και το έχουν αντρειώσει. Θέλουν να επιτύχουν το ξεριζωμό μας την ώρα που ο τόπος μα και η γειτονιά μας, δίπλα στην καθ’ ημάς σκλαβωμένη ελληνική ανατολή, φλέγεται δίδοντας ώθηση στα προλεγόμενα των Αγίων Γερόντων μας για την Ανάσταση τού Γένους.

Βγάζουν όλοι οι καθεστωτικοί τής μαύρης καταχνιάς λόγους βέβηλους και πράττουν έργα φθοράς τής εθνικής μας μνήμης και συνείδησης. Αμφισβητούν τα πραγματικά ελληνικά ολοκαυτώματα και τις θυσίες των Πατέρων μας ενάντια στον Τούρκο κατακτητή, φέρνοντας ουσιαστικά στην πατρίδα μας την προπαγάνδα και τις βλέψεις των νεοταξιτών και τής Άγκυρας. Ανέχονται τις τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις στα νησιά μας και τις απόπειρες τουρκοποίησης τής Θράκης μας. Βαστούν μέσα στα άγια χώματά μας τους λαθροκατσαπλιάδες που είτε απειλούν Έλληνες είτε απαγάγουν τα παιδιά μας.

Χύνεται όξος και χολή κατά τής Αγίας Ελλάδος μας που βαδίζει στα χνάρια τού Αρχηγού τής Πίστης μας Ιησού Χριστού. Παγκοσμιοποιητές και γείτονες και δωσίλογοι ετοιμάζονται να μοιράσουν σαν τα ιμάτια τού Χριστού Μας τα εδάφη μας. Επιδιώκουν την σταύρωση και τον ενταφιασμό τού Έθνους που μάχεται μια ζωή για Πίστη και Πατρίδα.

Προβαίνουν σε λόγους μίσους και πράξεις ποινικοποιήσεως τού Εθνικισμού μας και επιδιώκουν την απομείωση τού ηθικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Επικαλούνται την οικονομική κρίση που λεηλατεί ελληνικά σπίτια και την ειρηνική διευθέτηση των εθνικών θεμάτων σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους.

Επιζητούν την εναντίωση τής Ορθοδοξίας στην Εθνική και Φυλετική Συνείδηση, αλλά αποτυγχάνουν οικτρά διότι το ρολόι τής ιστορίας δείχνει την ώρα τής ελληνικής αναγεννήσεως. Τα άγια προσκυνήματα ούτε καταπίπτουν ούτε αποκόπτονται από την ζωή τού Έλληνα. Βρίσκονται στη θέση τους, τόσο στην Ελεύθερη Θράκη Μας όσο και στις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες για να μας θυμίζουν το ιερό χρέος και να σημάνουν την έγερση και εν συνεχεία τον μέγα λυτρωμό.

Δεν θα μας διχάσετε «κύριοι» τής παγκοσμιοποίησης που έχετε λυσσάξει με τα προπαγανδιστικά σας μέσα επικοινωνίας να μας λέτε πόσο επικίνδυνη είναι τάχα η εκρηκτική άνοδος τού Ελληνικού Εθνικισμού. Οι Έλληνες ενώνονται για να πάρουν πίσω τον κόσμο που τους κλέψατε. Να αποκτήσουν το δικαίωμα στην αληθινή ζωή. Αυτός είναι ο λόγος που ανεβαίνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η ζωή όμως νικάει το θάνατο και η Ελλάς τα φαντάσματα που την περιβάλλουν.

Τα σκύβαλα τού ανθελληνισμού και οι λαθρεπιβάτες θα κάμουν παρέα στους τοκογλύφους και τους γειτονικούς βαρβάρους. Δια τής φωτιάς και τού πολέμου που θα φέρουν πόνο μα και δικαιοσύνη.

Στην Τουρκία για ένα πάρκο που απειλείται με ισοπέδωση στην πλατεία Ταξίμ και για τον νόμο ενάντια στο αλκοόλ φαινομενικά, η κυβέρνηση τού Ερντογάν βγάζει υπό επικοινωνιακό σκότος την αστυνομία και πετσοκόβει τον όχλο. Ο τουρκικός στρατός λέγεται πως ετοιμάζεται να επέμβει στο πλευρό τού λαού που σηκώνεται σε πολλές πόλεις και ενάντια στον Ερντογάν. Και οι ΗΠΑ ανησυχούν για πτώση τής τουρκικής κυβέρνησης.

Άλλη μια πρόρρηση λοιπόν είναι έτοιμη να βγει αληθινή με την επαλήθευση των πολιτικών γεγονότων. Λέγεται πως η απόφαση τής Τουρκίας να επιτεθεί στην Ελλάδα θα παρθεί από μια στρατιωτική κι όχι από μια πολιτική κυβέρνηση! Είναι άλλωστε γνωστή η αυτόνομη δράση τού τουρκικού στρατού από την πολιτική του ηγεσία όπως και οι κόντρες ανάμεσά τους.

Τώρα λοιπόν οι σκοπιμότητες των εφήμερων μεγάλων δυνάμεων θα υπηρετήσουν έστω και αθέλητα τη βούληση τού Ζώντος Θεού για Δικαιοσύνη. Ήδη στην περιοχή μας από τη Σούδα έως πέρα στον Λίβανο τα στρατεύματα των νατοϊκών και των Ρώσων λαμβάνουν τη θέση τους. Και στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα ο Ελληνικός Στρατός, ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ενωμένος Ελληνικός Λαός θα προασπίσουν την Αγία Τριαδική Ορθοδοξία και το Τρισμέγιστο Οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής φέρνοντας αυτό στις φυσιολογικές του διαστάσεις.

Εμείς δεν βαδίζουμε από αλαζονεία αλλά από αγάπη άμετρη προς το λαό και τη Φυλή μας. Δεν προσκυνούμε νέες δοξασίες αλλά υπηρετούμε απολύτως συνειδητά το Μέγα Βασιλέα Χριστό. Δεν πιστεύουμε στον πολιτικαντισμό αλλά στον Ελληνισμό. Δεν είμαστε οι υπήκοοι τής μικρής παγκοσμιοποιημένης και «χρεωμένης» Ελλάδος αλλά οι Πολεμιστές τής Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Είμαστε δουλευτήδες τής γης μας και παιδιά τής αντάρας με τα λάβαρα τής Πατρίδος στην κεφαλή τού Αγώνα.

Τώρα λοιπόν επέστη η μεγάλη ώρα να διαπιστώσουν την μεγάλη αλήθεια όλοι οι ενάντιοι ημών, ανεξάρτητα από τη λαλιά τους. Θα διασκορπιστούν από τη Γη των Αγίων και των Ηρώων οι μισητές μας. Και θα απελευθερωθούν τα πάτρια εδάφη τής Ρωμανίας. Εκάς οι βέβηλοι από την έως τώρα τάχα λεύτερη πατρίδα. Και τα σύνορα θα σπάσουν μεγαλοπρεπώς για να μπούμε όντως όπως λέγαμε στο στρατό μέσα στην Τουρκία. Που πάει να πει επιστροφή στην Ιωνία και τον Πόντο.

Λάβετε θέσεις Έλληνες να πάρουμε γρήγορα το κράτος στα χέρια μας για την χρυσοστόλιστη αυγή τού Ελληνισμού. Διώχνουμε το ψευτορωμέϊκο και συναντούμε το πεπρωμένο μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   


1 σχόλιο:

george είπε...

μπες εδω και στειλε μου

http://mhnpetaslefta.blogspot.com/