ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 30-6-2013.

Όλα τα δεινά και οι θλίψεις έχουν τα όρια τους. Το μόνο παραδεκτό μέτρο στην ανθρώπινη λογική και τη ζωή τού Έθνους είναι αυτό που χωρίζει τη ζωή τής Φυλής από το θάνατο. Η μεν ζωή είναι προορισμένη για τους δυνατούς και τους τολμηρούς ανθρώπους, ο δε θάνατος ανήκει στους ψυχικά αδύναμους και τους δειλούς.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για εμάς τους Έλληνες να διαλέξουμε σε ποιο σημείο θα σταθούμε. Αν ανήκουμε στα Ζωντανά Έθνη, αν είμαστε δηλαδή άξιοι απόγονοι τού τρανού φιλοσόφου και δασκάλου τού Μεγαλέξανδρου, τού Αριστοτέλη, ή αν είμαστε αρνητές τής φύσης μας και ανάξιοι κατά συνέπεια να ζούμε.

Είχε πει λοιπόν με καθαρό και πηγαίο τρόπο ο σοφός Αριστοτέλης ότι το θάρρος είναι η πρώτη από τις ανθρώπινες αρετές, γιατί από αυτήν πηγάζουν όλες οι άλλες. Όσες φορές ο Ελληνισμός μας επικεντρώθηκε στις δικές του δυνάμεις και μετουσίωσε τη ψυχική δύναμη και τη σοφία του σε ενέργειες τολμηρές στο Πεδίο τής Τιμής και τής Πολιτισμικής Δημιουργίας, όσες φορές με δύο λόγια είπαμε πως θα θριαμβεύσουμε σκορπώντας εκτυφλωτικό φως ελληνικό, το κάναμε πραγματικότητα.

Ποτέ μας δεν υπολογίσαμε τους βαρβάρους ως συνδιαχειριστές των εθνικών μας πραγμάτων, αφού αυτή η πράξη ισοδυναμούσε με βεβήλωση και προδοσία. Ποτέ μας δεν υπολογίσαμε την υπαρκτή ή φανταστική υπεροχή των εχθρών μας γιατί η δική μας υπεροχή ξεκινούσε ως ορμητικό ποτάμι από την ψυχή μας και εκτόξευε τους Έλληνες σε υπερβατικό, σχεδόν υπεράνθρωπο επίπεδο. Ποτέ μας δεν στρέφαμε τις πλάτες στον εχθρό, δεν διαλύαμε στρατόπεδα και δεν ανοίγαμε σύνορα και καρδιά στους κατσαπλιάδες τής οικουμένης.

Τα κάναμε όλα τούτα τα αισχρά, άθλια και ταπεινωτικά όμως σε καιρούς δημοκρατίας και «ελευθερίας» κατά πως μάς λένε οι «λογικοί», οι «ψύχραιμοι» και οι «πολιτικά ορθοί» τού κατοχικού καθεστώτος. Μας είπαν, και μας λένε αλίμονο ακόμη, οι ριψάσπιδες ότι το σκύψιμο τής κεφαλής κάτω στο χώμα είναι η οδός τής ζωής. Έτσι λένε οι εθνοπροδότες και οι νεκροζώντανοι τής πολιτικής «μας» ζωής. Ότι για να ζήσουμε πρέπει να πεθάνουμε ψυχικά, να σκοτώσουμε μέσα μας τον άνθρωπο και να πάψουμε να είμαστε Έλληνες.

Ζητούν λοιπόν τα κοράκια τού «περιούσιου» νεοταξισμού να πάρουν την πλήρη εξουσία επάνω στην εθνική περιουσία ώστε να την πουλήσουν μεταξύ τους. Μας βάλανε ως δόλωμα γραικύλοι πολιτικάντηδες και διεθνείς τοκογλύφοι την δημόσια ραδιοτηλεόραση για να αναβαπτιστούν οι ηθικά πεθαμένοι τής κεντροαριστεράς και να πειστούμε πως δεν έχουμε διέξοδο διαφυγής στα προβλήματά μας.

Μας σκότωσαν Αλβανοί παραστρατιωτικοί έναν λεβέντη Έλληνα Αστυνομικό και δεν πρέπει να μιλάμε. Θέλουν να κλείσουν το ελληνικό στρατόπεδο στην Κόνιτσα και πρέπει να το αποδεχτούμε. Κάνουν κρουαζιέρες τα τουρκικά πολεμικά σκάφη φτάνοντας έως την Αλβανία αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Είχαμε πρόσφατα την επέτειο τής δολοφονίας τού υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά από τους Τούρκους και έπονται τόσες ακόμη Εθνικές Μνήμες, αλλά μάς λένε πως δεν πρέπει να θυμόμαστε για να κερδίσουμε χρόνο ζωής, δηλαδή χρόνο μέσα στη λάσπη τού ραγιαδισμού.

Όχι λοιπόν ανδρείκελα τού κακού χαμού και βάρβαροι τού σύγχρονου καιρού και εσείς αιώνιοι γυρολόγοι και έμποροι των εθνών, δεν ξεχνάμε τίποτα και δεν σας αποδεχόμαστε. Είμαστε οι Πιστοί και Γενναίοι Έλληνες, οι Πολεμιστές τού Ελληνικού Θάρρους και ερχόμαστε να εκδικηθούμε τους φονιάδες των Ηρώων και τού λαού μας. Ερχόμαστε να γκρεμίσουμε την τυραννία των προσκυνημένων και τα κάστρα των εχθρών μας. Και εκεί επάνω θα χτίσουμε την Νέα και φοβερότερη από κάθε άλλη φορά Ελληνική Καστροπολιτεία με πάρα πολύ πάθος, με ασυγκράτητη ορμή, με ανύπαρκτο έλεος και μηδενική ανοχή στα φίδια που μας ζώνουν.

Σύμμαχος τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας είναι μονάχα ο Ελληνικός Λαός. Αδέρφια μας είναι μονάχα οι Έλληνες και Φρουρός τού Γένους Μας είναι ο Ελληνικός Στρατός. Βασιλιάς μας Μέγας είναι ο Χριστός. Πολίτευμά μας είναι ο Εθνικός Κοινωνισμός μας. Ο Πολιτισμός μας είναι η Ελληνική Καλαισθησία και το Ηρωικό Ήθος τής Φυλής μας. Πηγή εμπνεύσεώς μας είναι η Ελληνική Οικογένεια και τα εκατομμύρια ελληνόπουλα που πρέπει να αναστήσουμε. Εθνικό μας σχέδιο είναι μια Καθαρή και Έντιμη Ελληνική Κοινωνία και μια Μεγάλη Ελλάδα που θα σκεπάζει ολόκληρη τη χερσόνησο τού Αίμου ολόγυρα των συνόρων μας.

Δεν μας αγγίζουν τα μαθήματα ανθελληνισμού και αντιεθνικισμού που θέλουν να κάνουν κάποιοι ψευτοκαθηγητάδες στα ελληνικά σχολεία. Τα παιδιά μας λατρεύουν τους Ήρωες τής Φυλής μας και στέκονται σε στάση προσοχής με ιεροπρέπεια μπροστά στη Σημαία τους. Κάνουν το σημείο τού Σταυρού μπρος στις εκκλησιές μας γιατί έχουν Χριστό και Ελλάδα βαθιά ριζωμένα μέσα τους.

Ο Εθνικός Στρατός μας περιμένει μια αφορμή και μια ορθή και ελληνοπρεπή εντολή για να σπάσει τα σύνορα και να συντρίψει σε χώμα ελληνικό τον μισελληνισμό. Και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας με Αρετή, Τόλμη και Θάρρος. Με τον μόνο τρόπο που μας αρμόζει: ως Επαναστάτες, Κατακτητές και Εκπολιτιστές!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: