ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 15-6-2013.

Η Πατρίδα μας παραδίδεται σε χέρια αλλοφύλων και ανόμων. Η Ελλάς απειλείται με διάλυση από τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες και τους νεοταξίτες εντολείς τους. Κι όμως κάποιοι ασχολούνται μονάχα με τα δικά τους καθεστωτικά παιδιά. Θέλουν να εξακολουθήσουν να ελέγχουν τους μηχανισμούς τής παραπληροφόρησης τού ελληνικού λαού, ενώ την ίδια στιγμή διαλύεται η εθνική άμυνα στην οδό τής δημιουργίας μιας πολυεθνικής ψευτοελλάδας.

Όμως ουδείς εκ τού καθεστώτος μιλάει για τον διαμοιρασμό των ιματίων τού Έθνους. Όσοι μιλάνε για την προάσπιση τής εθνικής μας ανεξαρτησίας και ελευθερίας χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές και αντιδημοκράτες. Φτιάχνουν νόμους για τον περιορισμό των Εθνικιστών και μηχανισμούς ασυδοσίας για τους μισέλληνες.

Οι Τούρκοι στρατηγοί παρελαύνουν στην Ελεύθερη Θράκη μας επιθεωρώντας τους τουρκόψυχους πράκτορες, η γραικυλοτουρκική συγκυριαρχία λαμβάνει πολιτικό περιεχόμενο μέσα από πανθομολογούμενες καθεστωτικές δηλώσεις και οι λαθρομετανάστες συμπαρίστανται στην κρατική ραδιοτηλεόραση που τους δίνει βήμα λόγου. Επέπεσαν όλα τα κοράκια επάνω σου ω γλυκύτατή μου και πεφιλημένη Πατρίδα για να πάρουν το μερτικό τους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε βάρος σου. Μπήκαν από την αφύλακτη πύλη που τους άνοιξαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής μας ψευτοδημοκρατίας.

Δημοτικοί άρχοντες τού «προοδευτικού» και «δημοκρατικού» χώρου στη Θεσσαλονίκη κάνουν διαγωνισμούς με βολικούς καλλιτέχνες προκειμένου να αλλάξουν τον εμβληματικό χαρακτήρα τού Λευκού Πύργου με ένα άλλο «καλλιτέχνημα» που θα αποπνέει τον δήθεν πολυπολιτισμικό χαρακτήρα τής συμπρωτεύουσας. Ξενοφόρα το λένε και το τοποθετούνε καταμεσής τού Θερμαϊκού Κόλπου. Θα φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες για το κοινό και μια θέση για κάποια εβραϊκά αρχεία που σκοπεύουν να φέρουν, ενώ βραβεύσανε κι άλλη μια πρόταση που έχει κι αυτή πολυπολιτισμικό χαρακτήρα.

Δόξες και μεγαλεία λοιπόν για τον σιωνιστικό νεοταξισμό, τον σλαβισμό κι όλους όσους ορέγονται τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη για δική τους πρωτεύουσα. Ο δε πρωθυπουργεύων Σαμαράς στο προσυνέδριο τού κόμματός του τα βρήκε όλα καλά καμωμένα με τους Τούρκους. Δεν τρέχει τίποτα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μας είπε. Δεν θα αφήσουμε ανύπαρκτα προβλήματα να πάρουν λέει διαστάσεις επικίνδυνες. Έχουμε και συμφωνίες. Τι συμφωνίες είναι αυτές κ. Σαμαρά; Τι περιλαμβάνουν;

Φαίνεται πως αυτές οι συμφωνίες περιλαμβάνουν την αναβίωση περασμένων σαθρών ονείρων για ένα ιδιότυπο ελληνοτουρκικό μόρφωμα. Στις καλένδες η ελληνική ΑΟΖ. Κοινές έρευνες για την εξόρυξη των ελληνικών υδρογονανθράκων που έχουν γίνει και ευρωπαϊκοί και αμερικανικοί και «περιούσιοι» πλην όμως όχι ελληνικοί. Οι πτήσεις επάνω από τα ελληνικά νησιά και οι πλόες των τουρκικών πολεμικών σκαφών έως την Αττική περιλαμβάνονται προφανέστατα στα «ανύπαρκτα προβλήματα».

Έχουμε λοιπόν την πανηγυρική αποθέωση τού προδοτικού κλίματος που διαμορφώθηκε στα Ίμια το 1996 από όλα τα κόμματα τού «συνταγματικού τόξου». Εκπρόσωπος τού ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε αναγνώρισε από τηλεοράσεως τον τότε «ορθό» χειρισμό τού Σημίτη. Αποδεικνύεται λοιπόν στην πράξη ότι οι χλιαρές αντιδράσεις των πολιτικάντηδων στις εισβολές των Τούρκων στον εθνικό μας χώρο και οι προκλήσεις ακόμη και στα ζητήματα έρευνας και διάσωσης είναι αντικείμενο συναλλαγών την ώρα που Λιμενικό και Στρατός δίδουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους για να αποτρέψουν τους κινδύνους.

Η Τουρκία ετοιμάζεται να λάβει στα χέρια της τον τυπικό έλεγχο και στο ζήτημα τής Θράκης Μας. Σε μια από τις τελευταίες μαζώξεις των πρακτόρων της, κομματικών, θρησκευτικών και προξενικών, ακούσαμε τον ψευτομουφτή Ξάνθης να καλεί τους μουσουλμάνους τής Θράκης σε ανυπακοή και ανταρσία προς τον νόμο που καθορίζει τον κρατικό διορισμό ιμάμηδων για τη διδασκαλία τού κορανίου.

Από την άλλη πλευρά ο γνωστός τουρκόψυχος δημοσιογράφος Ντεντέ γράφοντας για την υποστήριξη κάποιων μουσουλμάνων προς τους διαδηλωτές τής Κωνσταντινούπολης, καλεί την εν λόγω νεολαία να πρωταγωνιστήσει στις διαμαρτυρίες που «θα οργανώσουμε κατά του ελληνικού κράτους σχετικά με τα μειονοτικά θέματα», όπως έγραψε ο λεγάμενος.

Διαλύουν λοιπόν την χώρα οι διορισμένοι τού νεοταξισμού απαιτώντας την σιωπηρή ανοχή μας, ενώ παράλληλα διαλύουν την εθνική αμυντική μας βιομηχανία. Στην πυρά εξακολουθούν να βρίσκονται τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά 15 μήνες τώρα με όμηρους Έλληνες εργαζόμενους και 4 ελληνικά υποβρύχια. Στην πυρά οδηγούν τώρα την ΕΑΒ, την ΕΑΣ, την ΕΛΒΟ και κάθε συναφή μονάδα παραγωγής πολεμικού υλικού. Δεν θέλουν οι ψευτοσύμμαχοι και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι να έχουμε τη δυνατότητα αυτοτέλειας των εξοπλισμών μας.

Την ίδια ώρα μεθοδεύουν την διαδικασία αφοπλισμού των Ελλήνων με κοινοτικές διαδικασίες, εξισώνοντας τον οπλισμό των εγκληματιών με το κυνηγητικό και το αθλητικό όπλο. Θα σας πάρουν τα όπλα. Να έχετε δύο για να δώσετε το ένα. Ένα όπλο είχε πει ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς θα σώσει 100 ζωές. Και ακόμη μάς είπε ο Άγιος τής Πίστης και τής Πατρίδος μας πως θα κοιμηθούμε με άλλους και με άλλους θα ξυπνήσουμε. Ιδού λοιπόν πως συντελείτε η μετάλλαξη.

Οι λαθρομετανάστες έχουν οδηγήσει την εγκληματικότητα ψηλά ζητώντας μάλιστα και πολιτικά δικαιώματα με δημοκρατικές κομματικές παροτρύνσεις ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των δημοτικών εκλογών προανήγγειλε μια νέα αυτοδιοικητική διάρθρωση. Μας μίλησε ο Τσίπρας για την εγκαθίδρυση μιας νέας αρχιτεκτονικής  και ενός νέου θεσμικού πλαισίου στην θέση τού «Καλλικράτη».

Όμως υπάρχουν ήδη επικεφαλής δήμων και κοινοτήτων σε Μακεδονία και Θράκη που μιλάνε αντίστοιχα για «μακεδονικές» και «τουρκικές» γλώσσες και σχολεία. Μιλάμε για ανθρώπους που θέλουν σκοπιανή και τουρκική στέγη όταν η Αριστερά υποστηρίζει την ύπαρξη τουρκικών, σκοπιανών και άλλων μειονοτήτων.  

Η κατοχική πολιτική διοίκηση ωστόσο σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ασχολείται μονάχα με την ραδιοτηλεόραση των ονείρων τους όταν κάνει διάλειμμα από τα αντιρατσιστικά και ανθελληνικά νομοσχέδια. Παραχωρεί τις αμυντικές βιομηχανίες εκεί που παραχωρεί και τα δικαιώματα εξορύξεως του γεωφυσικού μας πλούτου. Αζέροι, Τούρκοι και στο βάθος ο «περιούσιος» νεοταξισμός.

Η ολοκαυτωματολογία κρατιέται κατά διαστήματα στο οπλοστάσιο των εχθρών τού Λαϊκού Εθνικισμού και τής Ελλάδος. Και οι ψευτοσύμμαχοι σε Ευρώπη και ΗΠΑ ανησυχούν για μια πιθανή πτώση τής κυβέρνησης όταν ζητούν για να εισπράξουν τα δανεικά τής εθνικής μας αιχμαλωσίας απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων και νέα μέτρα ενώπιον μιας εξόδου τής χώρας από το ευρώ. Για να μείνουμε δηλαδή στην νομισματική φυλακή με νεκρή την παραγωγή πρέπει λένε να στείλουμε στον νεοταξικό μινώταυρο αίμα και γη ελληνική. Περισσότεροι κεφαλικοί φόροι, περισσότεροι Έλληνες στο δρόμο, λιγότερη Ελλάδα.

Ξέρετε να τραβάτε κουπί, μάς είπε ο γνωστός Γιούνκερ. Η Ελλάδα που έχασε το 25% του ΑΕΠ της έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη για τον εαυτό της, συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς το ψευτορωμέϊκο. Η αληθινή Ελλάς όμως είναι αυτή που αντιστέκεται στην γενοκτονία και την αλλοίωση τού πληθυσμού μας. Είναι η Ελλάδα που ζητάει την τιμωρία των ενόχων για τις αυτοκτονίες και τους δολοφονημένους Έλληνες από τα μνημόνια και τον πολυπολιτισμό.

Είναι η Ελλάδα που επαναστατεί στο άκουσμα ότι πολλοί Έλληνες αφήνουν τα παιδιά τους στα κέντρα στήριξης παιδιού και οικογένειας γιατί δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν φαγητό, ρούχο και στέγη. Μιλάμε για την Ελλάδα που στέλνει τα παιδιά της στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό για να προστατεύσει το Έθνος μας από τον εχθρό δίδοντας το αίμα τους. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας που ετοιμάζονται θέτοντας σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα στρατό, ναυτικό και αεροπορία με ασκήσεις για ενδεχόμενη ανακατάληψη ελληνικού νησιού αλλά και για τα υψηλά πεπρωμένα μας με τη συντριβή των τουρκομογγόλων και τής παρέας τους.

Αυτός που έρχεται να πάρει στα χέρια του το Ελληνικό Έθνος είναι ο Έλληνας που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ζήσουν τα παιδιά του. Είναι ο Έλληνας στο Αίμα και την Ψυχή που θέλει να καθαρίσει την κοινωνία και την πατρίδα από την σύγχρονη κόπρο του Αυγεία.

Είναι ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός μας που επαναστατεί στο πλευρό λαού και στρατού, κατέρχεται στο πεδίο τής καθημερινότητας και τής Τιμής και φέρνει την Εθνική Ελευθερία κατακρημνίζοντας την κοινοβουλευτική ξενοκρατία. Είμαστε εμείς που θα τσακίσουμε εκείνους που θέλουν το διαμελισμό της Πατρίδος ορθώνοντας την Μεγάλη Ελλάδα τής πραγματικής ανάπτυξης και τής Ισχύος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   



  





Δεν υπάρχουν σχόλια: